עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

קפרי

New member
איכות לא צריכה כמות, הזכיה תלויה ברמת

וכמות הצופים ולא בהכרח מזכות או איכות המשחק, וגם, המשחק מכור וגם הבנתי שקריאות כאלה נמחקות.

טולי88

New member
לצערי המשחק מכור אבל אם לא אז...

ברור שהייתי מצביעה לשפרה לרגע לא הייתי רוצה להחזיר אותה אני חושבת...בעצם בטוחה שמי שרוצה להדיח אותה זה רק מפחד פחד מהיכולת שלה לנצח את בובליל כי היא יותר יפה, יותר חכמה, יותר יצירתית והרבה...הרבה...הרבה יותר אמיתית אבל מה לעשות שיש ערסים במדינה שמליחים להצחיק את כולם טוב...לא משנה מה אני חושבת אלא ההפקה והם אלו שמחליטים אז אס.אם.אס אני לא שולחת כי זה טוב רק לחברות הפלאפון על השפעת התוכנית זה לא עובד שפרה הגדולה מכולם

קפרי

New member
מי אמר שבובלילמצחיק? זה כמו לצחוק למשהו שאתה

אוהב ורוצה לעשות אותו גדול, אותי הוא לא מצחיק ומקסימום מעלה חיוך או לחילופין גיחוך אבל שוב, עניין של טעם שאין לי להוסיף אבל ההשמצות הסתמיות כלפי מי שלא מקורב לבובלילים, כל כך בולטות שזה מגעיל לפעמים.

רוניתה08

New member
שפרה אחת הדמויות האהובות

לפני שמשהו יקפוץ ויגיד שהוא שונא אותה גם הבובליים מקבלים המון תגובות נגד למרות שיש להם קבוצת אוהדים גדולה יותר משאר המתמודדים בבית

SONIAR

New member
אכן,נפלה בחלקנו הזדמנות נדירה להעיף את שיפרה

אחת ולתמיד. בבקשה חברים-לא לפספס!!

ordiki

New member
אז עכשיו בגלל ונסה

מה זה משנה כל אחד שניצל זה בזכות מישהו חלש יותר.

rpys

New member
אני לא חושבת שונסה תהיה מועמדת להדחה

בטח רנין תצביע לה ו- זה שעינב עשתה טעות לגביה (ובטוח מדיחה אותה מקנאה)זה לא אומר שכולם יעשו זאת ושתי קולות לא מעמידים משהו להדחה כי יש 12 אנשים שמצביעים. המודחים יהיו עינב,שפרה ,צבר ,יוסי ואולי איתי.

קפרי

New member
תראו כמה שיקולי הדיירים והמצביעים לא נכונים

(מילה עדינה מידי), וונסה הכי מעצבנת שם, בקושי עושה משהו, כמו שרלילה מאחד לאחד, לא נראית הכי טוב, לא מדברת כמו שצריך ולא ברמת העברית אם תקנית אלא הגישה-ומשאירים אותה. פשוט אנשים כאן ובווילה או עיוורים או חרטטנים, לכן, לא כדאי להתאמץ קומץ נייטרלי והגיוני מול רגשנות רגעית ששיקולי דעתה מוטעים.

אשתאר1

New member
וונסה מיתנהגת בצורה מגעילה בושה לנו הנשים

ייצוג כזה .רודפת אחרי כל גבר למיקלחת אתמול בלילה הציצה ליוני במיקלחת בהפגנתיות .היא צורחת מדברת שטויות ועוד מחזיקה מעצמה שהיא צורפתייה כאילו היא יותר טובה מהישראליות .יישבה כל הבוקר לדבר עם אינה בשבת ואחרי כמה שעות של שיחה אמרה עליה מפגרת שחסר לה בורג .היא מדגישה ומזכירה כל הזמן שהיא לא קיימה יחסים כבר חודשיים סליחה רק היא שם למה הייתר לא מדברים על זה .בכוונה מראה את התחת שלה לבשה בגד ים של אינה וכל היישבן שלה בחוץ .ובנוסף מדברת על עינב עם שיפרה אתמול שעינב צורחת לא מיתוך רוע זה החינוך שאליו היא גדלה והיא לאיזה חינוך היא גדלה היא כל הזמן צורחת בלי שום סיבה סתם פריחה צרפתייה .היא לא מעניינת לא תורמת לא מנקה את הבית לא מבשלת .בשישי יישבה בשמש כל היום ובבריכה לא טרחה כלל אפילו לפנות את השולחן .היא צריכה ללכת אחרי שיפרה ועם היא מועמדת גם אז להעיף אותה .עינב אין במה לקנא לוונסה היא מיתנהגת למופת ועם היא הרימה את קולה זה היה בצדק על מיקרים שקרו כמו ההדחות שלא היו צודקות כי כולם מתאמים הדחות .כשהיא מדברת היא מדברת לעיניין ועם הרבה חוכמה .וונסה צועקת כל הזמן גם בשיחה רגילה .

beep beep

New member
ומי קובע מהם שיקולים "נכונים"?

יש ספר הדרכה שמפרט זאת? אסמך לקבל הפנייה אליו...

rpys

New member
אני לא חושבת שונסה תהיה מועמדת להדחה

בטח רנין תצביע לה ו- זה שעינב עשתה טעות לגביה (ובטוח מדיחה אותה מקנאה)זה לא אומר שכולם יעשו זאת ושתי קולות לא מעמידים משהו להדחה כי יש 12 אנשים שמצביעים. המודחים יהיו עינב,שפרה ,צבר ,יוסי ואולי איתי.

11134

New member
יכול להיות שגם איתי וגם יוסי הצביעו נגדה.

יוסי מאוד נעלב בשביל איתי על הדרך, שבה היא נהגה בו, ואיתי, אולי סוף סוף, מפתח חוט שדרה, ויתחיל להעמיד את מי שצריך במקום.

למעלה