עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

קפרי

New member
שוב הוכח ששי מצליח בלי התוכנית, עם כל הכבוד

נראה בסדר גמור, מדבר מצויין, מנהל עסק מעולה ואפילו קיבל הצעות לדוגמנות. מי שיזכה בחסד, יפול זמן קצר אחרי התוכנית.

nochild

New member
היא לא כל שבוע, וחוץ מזה, שבוע הבא אנשים

יהיו יותר חמים להעיף את החדשים, אז אני בעד כמו שאחרים כתבו, להכות בברזל בעודו חם, ולהיפטר משיפרה קודם.

My Little Fairy

New member
השתגעתם לגמרי?!?

להעיף את שפרה ולפספס לראות אותה רואה את צבר ואינה מתאהבים? הרי אינה נכנסה לשם כדי להוציא את שפרה מדעתה, ומה תעשה שם אינה ללא שפרה? אני אומרת שצריך להעיף את רנין.

הצילוווווו הצילווווווווו גורילה (שחר)

עם התקפי זעם, גועל נפש, חלאת בן אדם, ועוד עם דיבור של ילד בן 3 , אמא'לה הצילו.

טולי88

New member
ממש לא שיפרה תשאר עד הסוף

אין מה לעשות שיפרה נשארת בוילה היא הטובה מכולם היא לא
כמו יוסי בובליל היא גם לא
פתקתקת כמו עינב הפה שלה הוא לא
זבל הבעיה היחידה שלה שיש לה
בגלל שצבר לא יודע מה זאת
אני מקווה שיוסי ה-
יפסיק להציק לה כי היא ממש
ובעזרת השם
תידלק לכולם ה...
ותבינו שהיא ה...
|בהצלחה

DanaBlanc

New member
חח איך אפשר לשגע ת'חופרת הזאת?

יש לה קול איום ונורא.

Lady in red2

New member
צבר משחק אותה טיפש?

אינה שואלת אותו 10 פעמים "למה אתה מוכן להפתח מול כל המדינה ולא בפני אנשים שאתה מכיר?" (לא יודעת איזה אנשים שהוא מכיר אבל שיהיה). אז הוא אומר שהיא לא שאלה אותו כלום ועונה, "בואי תספרי משהו על עצמך"...

juspan

New member
קוראים לזה טיזר

אוהבי שפרה/שרל"צ/שונאי אינה יגידו שהוא סתם מסתלבט עליה כי היא כביכול טפשונת, אבל אלוהים עדי שהוא פשוט נהנה מרוח הנעורים שהיא מפיחה בו
אוף, מה העבירו לשיחת צומי משמימה בין ליאון לרנין? תנו לי עוד מצבר משתטה עם אינה!

beep beep

New member
אינה הוציאה את צבר אידיוט

אתמול או שלשום אינה ביקשה מצבר שיספר לה משהו אישי (נדמה לי על חלום שחלם, או משהו דומה) וצבר אמר לה שהוא לא מכיר אותה מספיק בכדי להפתח בפניה, או משהו דומה. עכשיו הוא ביקש ממנה לספר על עצמה. היא אמרה שהיא מוכנה לספר לו הכל אבל תחילה היא מבקשת שיענה לה איך סירובו להיות גלוי איתה בתירוץ של חוסר קירבה, מסתדר עם העובדה שכאשר הוא מספר משהו אישי לאחד מדיירי הבית שהוא כן "קרוב" אליו - שומעים אותו בחוץ עוד כמה מיליון אנשים שזרים לו לחלוטין. היא העבירה לו מספר מסרים: האחד, שהיא שמעה ויודעת על כל השיחות "הכנות" שלו בבית ולכן ההסתרות שלו הן מלאכותיות. השני - שהוא מלא בדרעק כשהוא מדבר על "כנות" בתוך הבית, שהרי מדובר ב"כנות" לצרכי איסטרטגיה בלבד (עכשיו אני נזכר בשיחה שלו עם שי על רנין כששי אומר לו שהוא חייב לשמור את רנין לצידו אחרת אין לו סיכוי לשרוד בהדחות) צבר לא מצא מענה לאינה שמסובבת אותו על האצבע הקטנה שלה. ושלא תטעו בחזותה ובמבטאה - אינה היא בחורה מבריקה.

beep beep

New member
הוא יכול להתמודד לרשימת הגמלאים

או לועד הבית של "בית גיל הזהב"

קפרי

New member
הוא בחור חכם, שקול ורואים את זה ואם אינה

מתוחכמת-לא אומרת כלום על היכולות של צבר. אינה שופעת ביטחון ובאה כשהיא יודעת המון על מה שקורה עם הדיירים ובחוץ ומשתמשת בזה, אינה חושבת את עצמה ומנסה להתעלות על שיפרה משום שיש לה קלפים, אולי מבריקה חברתית, פתוחה בראש ושופעת ביטחון (וזה הדבר הראשון שרואים) אבל לא אומר שצבר פחות חכם, אדרבא.

juspan

New member
קלטתם את הפרצוף המוטרד מאוד

של ליאון ורנין, שקולטים יפה מאוד שההשתטות הנודניקית עכשיו של צבר עם אינה היא משהו שהם לא ממש מכירים ולא מריח להם טוב? איפה שפרה?

למעלה