עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

11134

New member
אני מסכימה שהחדשים מורידים את הרמה

ואת התכנים, אבל חייבים היו להכניס אותם. הם מביאים עניין לצופים ויוצרים מתחים, שכבר מספר שבועות לא היו בבית. זה שהם טיפשים, יעיפו אותי במהרה, אני מניחה.

juspan

New member
זה לא אמיתי חוסר המודעות של הבחורה הזו

ניחא ששפרה מחרטטת לליאון על אינה (ש"איש לא מתעניין במה שיש לה לומר") ניחא שלעצמה - אבל ככה ליד צבר כולה צחקוקים וגיחוכים ומלאות עצמית וקטילות על אינה, כשהיא רואה במפורש שאינה כן עושה משהו לצבר, מה זה רואה, הבחורה כמעט פרשה שלשום בגללה! אין דברים כאלו, לא ברור לי אם זה מגלומניה מטורפת או חוסר בושה טוטאלי.

כפי שאמרתי כבר לפני יומיים יש מלכה חדשה בבית

שפרה אאוט - אינה אין. כולם יבינו את זה כבר השבוע או מקסימום בשבוע הבא. הקרב הגדול יהיה בין בובליל לאינה.

beep beep

New member
כוכביקו הגזמת

זה נכון שמי שמצליח לסנן את המניירות המעצנות שלה יכול להבחין שאינה היא ילדה אינטליגנטית עם ידע רב ומנת משכל גבוהה מאד, אבל אין לה סיכוי לצלוח את מבחן הסימסומים מול יוסי וגם לא מול רבים נוספים מדיירי הבית. היא לא תעבור את הפילטר של המסמס הישראלי הממוצע.

cookies10

New member
מלכה של ליכלוך שמוכרת את עצמה לזקנים

פקחו את העניים מי הביאו לנו אחת שמוכנה הכל לעשות למען כסף נקראת בעברית פשוטה לא אינה זינה...והיא עוד מתגאה במקצוע שלה... אז איזה מלכה אלק...

balbala5

New member
אם אינה מלכה בשבילך - אתה בבעיה רצינית.

בשבילי היא יכולה להיות מקסימום מלכת שלולית. וגם זה לחצי דקה.

אל תגזים ../images/Emo185.gif

אינה בהחלט הפכה להיות דמות מרכזית מיום שלישי וכמובן הכי בולטת מבין ארבעת החדשים. אבל מפה עד להגיד שתהיה לאינה תחרות עם בובליל? זו נראית לי הסקה פזיזה מדיי.

ordiki

New member
זאת מישהי שמאוהבת בצבר (עדיין)

מה יותר טבעי מאשר לקטול את הנערה החדשה בשכונה? במיוחד אם הבחור קצת פוזל אליה. ובטח שיש דברים כאלה, זה קורה כל יום ובכל מקום.

juspan

New member
דיברתי על הסיטואציה ליד צבר

יש הבדל לקטול אותה עם ליאון לבין להגיד ליד צבר בשיא הביטחון שקיים עלי אדמות שאיש לא מעוניין לשמוע אותה וכו' וכו', כשצבר הרי עד דקה לפני ישב וצחקק והסמיק עם אינה! זה חוסר מודעות, הרי היא אמורה להתבייש מצבר, זה כאילו ששניהם משקרים בשתיקה, ויודעים לגמרי ששניהם משקרים.

ordiki

New member
לזה בדיוק התכוונתי

היא מזלזלת באינה דווקא ליד צבר בניסיון להקטין אותה בעיניו. היא אמרה שאף אחד לא רוצה לשמוע אותה בתקווה שצבר יראה את זה גם כך. מטופש, אדיוטי, נכון אבל ככה זה עובד כבר המון שנים. כאן אנחנו לא מדברים כבר על המשחק של האח הגדול אלא על המשחק בין גברים לנשים.

juspan

New member
מכירה את המשחק הזה היטב

וזה לגמרי פדיחה בשבילה, זה הרי לא "יאיר" שום עיניים של גבר שלא מעוניין בך באמת, נהפוך הוא, זה רק יגרום לו לחשוב שאת פליצה מעוררת רחמים. על פאסון שמעת?

ordiki

New member
כמו שאמרתי אתמול

כשמאוהבים עושים שטויות שבד"כ לא עושים בראש צלול ורק כשזה עובר מבינים איזה צחוק עשינו מעצמנו. חבל שזה קורה לה במשחק מול כל המדינה.

juspan

New member
אה, זה כבר משהו אחר

לעשות שטויות מניחה שכולנו עשינו, בטוח גם אני, אבל יש גבול מסוים. אם זה נורא חורה לך, אז תרדי עליה, סבבה, תגרמי לצבר לחשוב שהוא דביל גמור שזה מה שהוא מעדיף כביכול (לא שזה מה שעוזר כמובן, אבל זה מסוג השטויות שהזכרת או סתם הצורך האנושי הזה להקטין מישהו שאתה מקנא בו או באמת חושב שהוא אדיוט גמר) - אבל להצהיר בכזו נחרצות שגם צבר סובל מאינה, כשהוא עומד לידה, זה כבר באמת משפיל רק אותה, כי הרי כולם רואים שזה לא ממש נכון בלשון המעטה. הם אפילו צחקו עליה על זה אח"כ, שפרה אמרה לליאון שכאילו להבדיל ממנו "ואתה רואה שזה מזיז לי"? (כלומר אינה לא מזיזה לה, מה שעושה/אמרה עליה, ווטאבר). צבר וליאון פשוט צחקו במבוכה וליאון אמר בציניות "לא... רק יומיים את..." ואז היא קטעה אותו ב"איזה רעים" (זונות?) או משהו כזה.

וואי וואי...את פאתטית, וואארדי

שלחו אותי לקרוא אותך כאן..סיפרו לי שאת לא נחה לשניה בשנאה היוקדת חסרת כל גבולות שלך לשפרה. היי, את באמת במצב כל כך קשה שאת נזקקת לפורום שכזה תוסס בילדים צעירים ולא ממש מעודנים כדי להפריח את בלוני השנאה שלך? התבוננת לרגע על עצמך ומה זה אומר עלייך? אחרי 60 יום בוילה של האח הגדול כל אחד מאיתנו היה נטרף מעט, ויש כאלה שנטרף להם השכל אפילו שהם מחוץ לוילה מרב מעורבות ויכולת לשנוא כל כך . עצוב. עצוב. אינה עושה משהו לצבר . פחחחחחחחחחח. ואת עוד מדברת על חוסר בושה טוטלי של אחרים.

juspan

New member
../images/Emo6.gifשלחו אותך?

באמת מעניין מי, מי שקורא שנים ב"פורום תוסס בילדים צעירים ולא ממש מעודנים". כלומר את עצמך, סקארלט היקרה. ואגב, יש בפורום הזה כמה כותבים מצוינים לגמרי בכל קנה מידה, שרק יכולת להתקנא בהם. לא שתביני.

קפרי

New member
ההשערות על שיפרה צבר מוצדקות כפי ששיערתם

שצבר הומו והייתם בטוחים בצדקתכם עד "שחטפתם" את התשובה.

Lomsahne

New member
בואנה אנשים נדפקתם ??!!

לאון הוא בנאדם אחרי הכול והוא לא איזה דמות טלוויזיונית יש לו תחושות רגשות,נכון שהוא בנאדם שמח רוב הזמן אבל גם לו מותר להיות עצוב הוא מאוד רגיש. והוא הראשון שנכנס לדאון גם {כבר ביום השלישי עם הרמיזה שהמדרגות מפתות} ולא רק שר ורוקד,עד כמה שאתם חושבים הוא מאוד עמוק הרבה יותר ממה שאתם חושבים. והטענות המגוכחות ששפרה עושה אותו דכאוני ? על מי אתם עובדים ? הוא אוהב אותה ואת צבר באמת באמת והוא כל כך מאושר בחברתם. ועל צבר? אתם שמים לב מה אתם אומרים ? שהוא אינטרסנט ושהוא זורק את החברים שלו ? מה הוא בסך הכול עשה ? דיבר עם אינה שנדבקה אליו וצחק ממנה ? אז מה? אם הוא מתבודד זה חרא כי הוא מתנשא אם הוא בחברת אנשים אחרים אז הוא שהוא צבוע או שהוא אינטרסנט ? ובזמן שאני כותב הוא כבר עם לאון ומחזק אותו.והוא בין היחידים שלא "דפק" אפחד אז על מה אתם מדברים ? מה שיש לי להגיד לכם זה גועל נפש-ההערצה שלכם לבובלילים הפכה אותכם לאנשים מגעילים ושכל מי שחס וחלילה יוצא נגדם כאילו תקע לכם סכין בלב וראוי להכפשות מפה ועד ניו-יורק.

א ח ת18

New member
ומה הסיבה של לאון לדאון שלו?

שמפריע לו שצוחקים מאינה? זה מה שמציק, שהוא כאילו בדכאון בשביל לקבל תשומת לב מש"צ. כנראה שהיום זה תורו לעשות את הסצנה היומית בחבורת שר"ל..

למעלה