עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

Lomsahne

New member
מי את שתגידי לי ממה להיות בדאון או לא ?

הוא מרגיש חרא מזה ויש לו את הסיבות שלו, מה את מבקרת את זה בכלל ? הוא אוהב את ש"צ מאוד מאוד ומרגיש חרא שתפסו לו את התשומת לב-דבר הכי לגיטמי בעולם. מזה השטויות האלה ? בחיי שאני לא מבין.

ordiki

New member
זה מה שצבר אמר שלשום

חשבתי שאני בן אדם מסתבר שאני דמות.

א ח ת18

New member
הצגת את זה

כאילו לאון במשבר עמוק ואנשים בפורום נדפקו בגלל שהם עיוורים לכך ולא מבינים שיש לו רגשות. מה שקורה בפועל הוא שלאון פשוט מתנהג כמו ילד קטן וקשה מאוד לרכוש לו אמפתיה כרגע. ואני אתן לך דוגמא- לפני יומיים ששפרה הייתה בדאון הרבה מאוד אנשים הזדהו וזה עוד אחרי ש90% מהפורום היה מוצף בהודעות נגד שפרה. בקיצור, אני לא מבקרת את הסיבות שלו ולא נעליים, אני פשוט הגבתי להודעה שלך על כך שאנשי הפורום "נדפקו" כיוון שהם לא מרחמים על לאון.

Eil

New member
לא תמיד צריך סיבה

ממה שראיתי עד עכשיו, ליאון נראה לי כמו מישהו עם אישיות קצת מאנית-דיפרסיבית (קצת - לא את ההפרעה באופן קליני מוחלט אלא רק נטיות). אנשים כאלה נדלקים נורא בקלות ונכבים נורא בקלות. זאת אומרת שהוא מתלהב נורא מהר, ושר קופץ רוקד משתולל ואוהב את כל היקום, ובבת אחת - לא תמיד בגלל סיבה הנראית לעין - צונח מהפסגה לתהומות ומאבד את כל האנרגיות. הסיבה יכולה להיות ממש מזערית, או בכלל לא קיימת (לפעמים זה לפי תקופות), אבל זה בלתי נשלט. אני באמת באמת לא חושבת שליאון עושה הצגה, נראה לי שהוא פשוט חווה נפילה, שתעבור לו עוד כמה ימים.

Lomsahne

New member
אתה מסיק מזה...

שהוא כביכול לא הגן עליה כי מה ? כי הוא מתרחק ממנה ? אולי הוא לא הגן עליה כי חשב שאין לו מה להגן עליה ? הוא לא ידע ששפרה הרגישה מותקפת ותאמין לי שאם שחר היה טורח להרים יד או משהו הוא היה חוטף בוקס ממנו. אתם קופצים למסקנות כל כך קיצוניות ולא נכונות על כ-ל-ו-ם סתם כי בא לכם להכפיש וזה הגועל נפש.

לונה 2

New member
כמה זמן אפשר להתלות על התירוץ

שכל מי שמגנה את ליאון, צבר, שפרה, רנין וכד' הוא תומך בובליל עיוור, חירש, פיסח, גידם? קצת קרדיט, למרות שזה נורא קשה, כי אין תירוץ אחר. ליאון גם לדעתי אוהב את שפרה. ושפרה תפקידה לשלוח אותו למקלחת כל יום (למרות שבמקלחת היא לא תקבל זמן מסך) כבר אמרו הדיירים (עינב וצבר) שהבנאדם מתקלח רק שלוש פעמים בשבוע - אז ששפרה האמהית תואיל בטובה לחסוך ממנו בושות ותכריח אותו להתקלח.

כל הכבוד לניתוח ../images/Emo45.gif

חברה אתם פשוט לא מבינים מה זה להיות סגור בכזה מקום שנשללת ממך אפשרות הבחירה והחופש כבר יותר מ 60 ימים הדיירים הותיקים בעצמם מדברים על כך שהם כבר רגילים אחד לשני למרות מה שהם לא אוהבים אחד בשני והם שונים אחד מהשני, הם גם מעריכים אחד את השני בהרבה דברים (מי שראה את ההתקרבות בניהם בשישי שבת) תארו לכם במצב הקשה שהם נימצאים (מנטלית ) מגיע בריון צרחן כמו - שחר (ואלה שהתלוננו על הבריונות של שי עוד יתגעגעו אליו, הוא היה יכול להיות קונטרה טובה מאוד לשחר) שכל מה שמעניין אותו זה עצמו והוא לא מתחשב בשאר הדיירים ביום חמישי הוא כמעט אכל להם את השניצלים , אם שיפרה לא היתה עוצרת אותו אבוד עליהם היה ביום שבת הם נשארו בלי חלב ובלי ביצים. בתקציב הוא "התבריין" על שיפרה, אולי זה סבבה לאלה ששונאים אותה אבל אם תסכימו עם בריונות שכזאת, אל תבואו לבכות בפורום כשהוא יתהפך על מישהו שאתם אוהבים. ואינה שלא מפסיקה לצרצר לצחקק ולצעוק, נו באמת אפיל יוני וחגית לא שרדו אחרי 48 שעות איתה בסוויטה קשה לכולם אם לא שמתם לב כל הדיירים קיטרו על הוולגריות באמת מה שמעניין זה שגם שחר וגם אינה מנסים להסיט את דיירי הבית לכל מיני התנהגויות ולספר סיפורים שפשוט זה דוחה ומגעיל מעדיפה לשמוע את השיחות בין שיפרה וצבר ולא את הסיפור של אינה במשחק שהם שיחקו- 'כאילו' לא היא אלא סיפור על חברה שלה שדחפה מלפפון לחבר שלה לת..ת... בעצם כל אחד היה צריך לספר סיפור על עצמו אחד אמת ואחד שקר והשאר צריכים לנחש מה הסיפור האמיתי. אם ככה זה מתחיל ,לאן הגועל יגיע ......... אלוהים ישמור ...ברררררררררר... תחשבו על זה וכמו שתמיד אני מסיימת ב....... שבוע טוב לכולנו עם ישראל חי וקיים ומאוחד וזה הכי חשוב שהטוב והיפה (מבפנים) ינצח אמן

בקיצור לאון מודה

שהוא בדיכאון אך ורק בגלל שהוא מקנא בכך שאינה "גונבת" ממנו את הצומת לב. ושאולי הוא לא יעניין יותר. אפילו צבר ושיפרה מסתלבטים עליו. ילד מפגר!!

jaycom

New member
תפסיקו לעשות מלאון ילד מסכן שאוהב את כולם

ועושה טוב לכולם.. די נמאס! הוא משחרר יותר לכלוכים מכל אחד בחבורה הדוחה של שפרה צבר ורנין... רק השנייה אמר על אינה שהיא גחבה, שזה כמו שיוסי אמר שרמוטה על שפרה לא? למה צבר לא צעק על לאון שלא מדברים ככה? לאון מגעיל בזמן האחרון.. הוא ורנין יותר גרועים משפרה (ואני לא מאמין שאני אומר את זה).. כל היום משחקים אותה ילדים טובים עם כולם אבל בשושו מרכלים ומגעילים את השועלים. ממש מרגיז שבנאדם כזה כבר בגמר..

Yaki J

New member
הוא נחש ארסי והסיבה היחידה לדכאון שלו זה

מחסור חמור במצלמות. מבחינתו נוספו עוד 4 אנשים שיגנבו ממנו זמן מסך. ליאון - חסר כשרון, יכולת שירה או כל תועלת אחרת - הוא האדם המושלם לערוץ קהילתי. יכול להכין תוכניות על עצמו כל היום.

למעלה