עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

loli20

New member
ליאון יכול להפגע כמה שהוא רוצה , הוא לא בא

לבית הבראה, הוא בא לשחק על המיליון והוא ידע למה הוא נכנס . אז כן הוא בדכאון רק בגלל שהוא כבר לא במרכז תשומת הלב , לא צריך להיות חכמים בכדי להבין את זה . אם הוא היה חוזר למרכז הבמה היית רואה רואה אותו פתאום מתעורר לחיים . אז אין מה לעשות לאון צריך ללמוד בחיים שלא הכל דבש , ולפעמים צריך להלחם על המקום שלך.

התגובות הרגשיות שלו

מאד טבעיות. של כולם. הם תחת לחץ נפשי נוראי. כבר חודשיים מנותקים מהעולם, משועממים, עם תקציב, בלי תקציב, ללא מוסיקה, קריאה, טלוייזיה.... זה לא פשוט. והכניסה של הדיירים החדשים, ובעיקר עם שחר האיום ואינה הקשקשנית, זה עוד יותר קשה...... אפשר להבין אותו...

loli20

New member
אכן , אבל אצל לאון זה קיצוני יותר, ולאור

העובדה שללאון יש עבר פסיכיאטרי , אז כמה וכמה זה קשה לו יותר. אבל הוא צריך לדעת שלהכנס לעולם הפרסום (וגם אחרי שהוא יצא מהוילה אני מניחה שהוא יהיה באור הזרקורים ) זה גובה מחיר לא קל מבן אדם , המון עליות וירידות . אנשים בתחום הזה צריכים להיות ממש חזקים .

הוא עדיין ילד....

הוא יתחזק עם הזמן וההתנסות.... (עבר פסיכיאטרי זה לא משהו רע בהכרח... זה רק אומר שהיה צריך עזרה והלך לקבל אותה.....) ברור שזה גובה מחיר לא קל, לדעתי גם לא היה לו קל מול הסביבה בהתחלה כשהבין שהוא הומו והוא עבר את זה..... מי שרגיש בחיים האמיתיים שלו, פה יגלה רגישות כפולה, הכל יחסי.... אני מקווה שהוא יתחזק תוך כדי המשחק, רואים עליו שינוי מההתחלה ועד היום.... הוא נכנס ללופים לעתים שצריך רק לכוון לו את הדרך החוצה מהם....

ליאון צריך להפסיק להיות מאוהב בצבר ו

להתחיל להתנהג כמו גבר בן 22 ולא כמו ילדה בן 4 שפרה וצבר מתחזקים את הילד שבו הוא אפילו קורא להם אבא ואמא פשוט שלישייה פאתטית

BEAUTY האחת

New member
איזה לוקח ללב , הוא האיש הכי קר לב בבית . הוא

פשוט משקשק מהחדשים כי הבין שהם יודעים טוב מאוד כמה הוא צבוע מגעיל וקר רוח ומת מפחד שידיחו אותו או לחלופין שיספרו לאחרים

clearer

New member
לפי דעתי הוא עדיין בפחד רציני מזה ש -

יגידו או ירמזו לדיירים שהוא הצביע לשי.

loli20

New member
יו מה זה הדברים הכחולים האלה ? ואיך היא הכינה

אותם? אכן כמה שאני לא אוהבת אותה היא ממש יצירתית

shiransis

New member
היא הכינה את זה מהתבניות ביצים

הרטיבה אותם וזה הפך לכחול ואז היא פיסלה אותם מקווה שזה לא יתפרק לה

מרמריסה

New member
נראה ששפרה הכינה

כלים לשחמט... תגידו מה שתגידו (ואני מ-מ-ש לא מתה עליה), הבחורה יצירתית.

מרמריסה

New member
כל כך אופייני לה... כמה אנשים בווילה, לדעתכם,

יודעים לשחק שחמט?!?! זה לא בדיוק משחק נפוץ שמתאים לכולם. עדיף היה להכין כלים (דסקיות) לדמקה, או ל'איקס-עיגול'; כך יש סיכוי סביר שיותר אנשים יוכלו לשחק ויהנו, לא?... חבל, שפרה, יש לך הזדמנות לרתום את היצירתיות שלך לטובת כל בני הבית ולהתחבב עליהם.

מה בדיוק את רוצה שהיא תכין? דמקה?

בשביל זה לא צריך להיות יצירתיים אפשר לקחת פקקים של בקבוקים... כל דבר שהיא תעשה יהיו תלונות הה? שחמט זה משחק נהדר, ואפשר לשחק שעות, ומי שלא יודע לשחק, זה הזמן ללמוד.... שהרי הם לא ממהרים לשום מקום נכון? כל הכבוד לה. באמת יצא יפה מאד.

א ו ח נ ה

New member
שמעו, יש רגעים ששיפרה מתוקה

אפשר לומר עליה המון דברים (ואכן אמרתי, הרוב לא טובים) אבל יש רגעים כמו שהיא הכינה את כלי השחמט שבכל זאת יש בה חינניות שאי אפשר להישאר אדיש אליה אין מה לעשות, יש לה את הפאקים שלה - אף אחד לא מושלם אני אמשיך לתמוך בבולילים, אבל גם לשיפרה צריך לתת רגעים של חסד.

שחמט איננו משחק נפוץ??

זה אולי המשחק העתיק והנפוץ ביותר בעולם, במזרח ובמערב גם יחד. וד"א - אני לא אתפלא אם יוסי בובליל משחק שחמט ויהנה מאוד מהיצירה. ואיקס-עיגול זה משחק לילדים קטנים. אחרי ששיחקת בו רבע שעה אתה כבר מכיר את כל הטקטיקות, אף אחד לא מנצח והמשחק הופך משעמם וחסר פואנטה. אני לא מחובבות שפרה אבל בהחלט יש להעריך אותה על היוזמה והיצירתיות.

למעלה