עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

יNOT

New member
אני לא רוצה לחשוב מה האידיאל שלך לפורום...

אז אני מעדיף לדבוק בדעותיי. אבל נראה שיש לך לגיטימציה לקלל גם

יNOT

New member
לא לא התכוונתי שקיללת , חס וחלילה

התכוונתי שאם מנהל הפורום בוחר להשמיץ ולקלל בפורם את דיירי הווילה גם לך יש לגיטימציה לכך, ורוב הסיכויים שזה לא מוגבל רק לדיירי הווילה

יNOT

New member
האם תגיבי ככה לכל קללה ?

אני בספק...כרגע זה נוח...כדי להצדיק את מנהל הפורום.

את האחרונה שיכולה לדבר על קוטר ונודניק...

עוד לא היה כאן אפילו שרשור אחד מסכן שלא קיטרת ונידנדת על שפרה. כך שנאה דורש נאה מקיים.

ShukyD

New member
תגיד על יוסי מה שבא לך

אנחנו לא מוחקים הודעות עד גבול מסויים ויהיה ממש לא לעניין מצידי לכתוב הודעות שלאחרים אני מוחק, נכון? אתה לא דוגמא, אתה מתנפל על כל גולש בפורום. אז תאמין לי שאני שם לב טוב טוב כשאני כותב הודעה ובודק אם הייתי מוחק כזאת הודעה לגולש אחר אחרי שאני בטוח שלא, לוחץ על "שלח\י"

יNOT

New member
סבבה - אחרי שהובהר הסטנדרטים הגבוהים

שאתה מציב לפורום , אפשר לדעת למה לצפות....

ליאורי13

New member
נכון מאוד ועובדה שגם את ליאון

היא{שיפרה} הצליחה להכניס לדיכאון שליאון היה עם עינב ליאון היה עצמו, צוחק שם רוקד ברגע שחבר לשיפרה היא הכבידה עליו עם כל השיחות הכבדות מאוד לילד בן 22 שאוהב להיות בעיקר שמח שיפרה שללה מליאון את השמחה, כמו ששללה מצבר !!! שיפרה מעייפת נפשית
מכניסה לדיכאון את מי שסובב אותה

ShukyD

New member
הבעיה היא שלאון נסחף בהתלהבות הדכאונית

שלה כי היא כלפי חוץ עושה רושם של אינטיליגנטית שיודעת מה היא עושה וכדאי ללכת אחריה אבל בתכלס מי שלא רואה את זה הם רק אנשים מבולבלים שעוד לא סגורים על עצמם <ולא, אני לא מדבר על הזהות המינית שלו, אני מכיר מספיק הומואים סגורים על עצמם שלא מתלבטים יותר מדי כשזה נוגע לבחירת צד>

ליאורי13

New member
נכון לכן אמרתי "ילד" כי הוא עדיין לא נפתח

לעולם הגדול לא חווה כמו שיפרה דברים קשים וכבדים,נסיעות וטיולים, מכאן מסתבר {לי לפחות} שהוא מרגיש "כלומניק" ליד הזבלנית וז***ת שכל חוזרת ואמרת,שליאון עשה טעות מרה שחבר אליה ולא המשיך עם עינב שאיתה היה לו כיף רנין לדוגמא:צוחקת,משטתה ומנסה לא להכנס לדיכאון שהיא מרגישה שהיא נכנסת לדאון - היא עושה בשכל

למעלה