אנחנו לא מוחקים הודעות עד גבול מסויים ויהיה ממש לא לעניין מצידי לכתוב הודעות שלאחרים אני מוחק, נכון? אתה לא דוגמא, אתה מתנפל על כל גולש בפורום. אז תאמין לי שאני שם לב טוב טוב כשאני כותב הודעה ובודק אם הייתי מוחק כזאת הודעה לגולש אחר אחרי שאני בטוח שלא, לוחץ על "שלח\י"
היא{שיפרה} הצליחה להכניס לדיכאון שליאון היה עם עינב ליאון היה עצמו, צוחק שם רוקד ברגע שחבר לשיפרה היא הכבידה עליו עם כל השיחות הכבדות מאוד לילד בן 22 שאוהב להיות בעיקר שמח שיפרה שללה מליאון את השמחה, כמו ששללה מצבר !!! שיפרה מעייפת נפשית
שלה כי היא כלפי חוץ עושה רושם של אינטיליגנטית שיודעת מה היא עושה וכדאי ללכת אחריה אבל בתכלס מי שלא רואה את זה הם רק אנשים מבולבלים שעוד לא סגורים על עצמם <ולא, אני לא מדבר על הזהות המינית שלו, אני מכיר מספיק הומואים סגורים על עצמם שלא מתלבטים יותר מדי כשזה נוגע לבחירת צד>
לעולם הגדול לא חווה כמו שיפרה דברים קשים וכבדים,נסיעות וטיולים, מכאן מסתבר {לי לפחות} שהוא מרגיש "כלומניק" ליד הזבלנית וז***ת שכל חוזרת ואמרת,שליאון עשה טעות מרה שחבר אליה ולא המשיך עם עינב שאיתה היה לו כיף רנין לדוגמא:צוחקת,משטתה ומנסה לא להכנס לדיכאון שהיא מרגישה שהיא נכנסת לדאון - היא עושה בשכל