עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

beep beep

New member
ליאון הוא החכם והרגיש בחבורת רשל"צ

הוא הראשון שהבין כבר שלשום שצבר נמשך לאינה ונוטש את שפרה והזעיק. הוא יודע שהחבילה מפורקת ושהוא עלול להשאר ביום שלישי כשהוא "יתום" מאביו או מאמו המאמצים... מצבו של ליאון במשחק הוא היציב ביותר. הוא הכי רחוק מכל הדיירים מהגריל. לאחר שימצה את הצגות הדכאון והעצה הוא ימצא מהר מאד פטרון/ית חד/ש - כך עד הגמר.

אור2221

New member
אההה!!! אפילו אינה קולטת שצבר לא סובל אותה!!

והיא השמיצה אותו באוזני וונסה אתמול, אפילו *היא* רואה שצבר מסנן אותה ולא משתף פעולה איתה בכלל, היא אמרה שהיא הכי לא מסתדרת גם איתו וגם עם שפרה, ושהם כל הזמן לבד וביחד. אבל משום מה חצי פורום חושב שהוא מעוניין בה. אלוהים סעדי, איך אפשר לחשוב את זה? הלא היא הגיעה לתוכנית במטרה מוצהרת להתלבש על צבר, כל מה שהיא קיבלה ממנו זה שיחות לא רציניות על כלום בריבוע. לא - הוא לא שונא אותה כמו שפרה וליאון, אבל הוא אמר לליאון בדיוק את הסיבה למה הוא לא מתרחק ממנה - הוא אמר שלעשות לה פרצופים הופך את ליאון לליאון מריר ועצבני ודכאוני, ופוגע בו אנושות. צבר לא רוצה להתפס ככה, זה חלק מהאסטרטגיה שלו - והיא לא עובדת, כי הוא לא נותן לה מספיק. הוא צוחק גם על שפרה וגם על ליאון בגלל התגובות המוגזמות שלהם בגלל מישהי שהוא לא משתין עליה בקשת.

juspan

New member
עזבי שכמובן לא מסכימה לאף מילה

אבל לפחות שאבין את החלק שבכלל לא הבנתי "אבל הוא אמר לליאון בדיוק את הסיבה למה הוא לא מתרחק ממנה - הוא אמר שלעשות לה פרצופים הופך את ליאון לליאון מריר ועצבני ודכאוני, ופוגע בו אנושות". מה?

אור2221

New member
באמת לא היה משפט מובן

צבר אמר לליאון שההתנהגות שלו (של ליאון) כלפי אינה גורמת לו להראות "רע, מריר דיכאוני ועצבני, ופוגעת בו אנושות." הוא בייסיקלי אמר לליאון שהעצבים שהוא מפגין כלפי אינה לא עוזרים לו במשחק, וגורמים לו להראות רע, כי היא בנאדם וזה לא לעניין. שאלה - חוץ ממה שאת חושבת/אתה חושב שראית בצחוק של צבר, מה עוד גורם לך לחשוב שהוא מעוניין באינה. הוא אמר לליאון ושפרה ורנין שהיא לא מעניינת אותו, והתעצבן מאוד על רנין שהיא אפילו חשבה את זה, הוא מסתלבט עליה, והוא הביע זלזול בעולם ממנו היא הגיעה. מעבר לזה, הוא מסרב בתוקף לדבר איתה על שום דבר אישי או מעניין.

אור2221

New member
אגב...

אם צבר מחפש את קרבתה של אינה, למה הוא ישב עם שפרה וליאון בפנים במקום לשחק אמת או חובה איתה? הוא ניגש, אמר שזה משחק של ילדים בני 16, והלך. התנהגות מאוד פלרטטנית...הוא העדיף לשבת ליד שפרה כשהיא עושה יצירה מאשר ליד אינה במשחק אמת או חובה.

צבר מתייחס לאינה כמו לילדה מפגרת

מסתכל עליה מחייך ורק אלוהים יודע על מה הוא חושב.... היא קריקטורה מהלכת, ולא משנה כעת מה רמת האינטלינציה שלה.... היא חופרת וחופרת וצוחקת צחוק של טמבלית , סקסית היא בטח שלא..... . הוא צוחק עליה מהצד... ראיתי את השיחה של אינה עם כמה אנשים בחוץ, לכלכה על צבר... הבינה שהוא לא משתף פעולה, אז לכלכה על כך שהם מתבודדים מהחבורה ולא יכולים לשבת עם כולם וכו' וכו'.

juspan

New member
נורא קשה להסביר אינטואיציות

אני רק אחדד בפעם המי יודע כמה - זה לא שאני אומרת שצבר מעוניין באינה בפרקטיקה, שרוצה ממנה באמת משהו תכלס והיה נעלם איתה עכשיו לעבר השקיעה, לא ולא. בדיוק כמו שפרה, גם אינה לא מעולמו. צבר בחור סופר סולידי ומקובע לדעתי, הוא לא מתרועע להנחתי עם "פליצות" מתוחכמות, מיוחדג'ות וכו' ביומיום (קרי שפרות) אני מדמיינת לגמרי איך נראית ומתנהגת חברה של צבר, מלח הארץ, אבל נעזוב את עולם הדימיון...
הוא גם לא מסתובב עם בחורות ש- 90 אחוז מהאנשים חושבים אוטומטית שהן טפשות, קשקשניות-על, מצחקקות סדרתיות עם סיפור חיים שמריח מסליזיות (יוצאת עם בני 50+ וכל זה). אבל תגידי, אף פעם לא קרה לך שמישהו שהכי את לא אמורה להתחבר אליו, איזה יצור שחברייך אולי יצחקו ממנו כי הוא בבחינת פדיחה, לא מתאים לסטריאוטיפ "בר הזיווג" שלכם וכל המשתמע מזה - כן דגדג אצלך משהו? כן נהנית מלפלרטט איתו? כן התפלאת על עצמך שאת נמשכת ל*זה* על אפך ועל חמתך? זה לדעתי מה שקרה לצבר די מיד. גם אם נפל לו האסימון שלמענו הביאו את אינה, ואולי באמת נראה מצב שהוא מתרחק ממנה בסופו של דבר, הוא לדעתי עדיין נהנה על אמת מהעקיצות הקטנות האלה שהוא זורק לה, מזה שהיא מעוררת אצלו משהו, מחזירה אותו להיות בחור צעיר נורמלי שמסוגל לפלרטט, אולי זה גם ימאס לו, כרגע עדיין לא. (בל נשכח שהכל שם כ"כ דינמי, תראי מה קרה לו ולשפרה ברמת הידידות, אני מתפלאת שאת מתרשמת מזה שהוא יושב איתה עדיין מדי פעם במקום לשחק אמת וחובה וכו', יש לו את מידת ההשטתות היומית שלו, אתמול אחרי השיחה עם אינה בחדר ליד כולם וכל דרמת ליאון שנהייתה מזה - הוא הגיע לסף היומי). את ממש בוחרת להאחז ביחסים שלו עם שפרה, בשברים שנשארו מזה, כאילו את שפרה
את מתעלמת מדברים שאפילו שפרה המדחיקנית כביכול ושאר חברי שרל"צ - לא מדחיקים. הם רואים איך הוא צוחק מה"שטויות" שלה, צחוק מכל הלב, הם רואים איך הוא מתאדם ומשנה את קולו ללא שליטה (המבטים החודרים אתמול של רנין את ליאון בחדר היו פשוט כ"כ משעשעים מהצד, הם היו קצת בהלם שהוא נסחף לידם ממש). עזבי את הקטנות האלה, החברה הכי טובה שלו במשחק שלא לומר זו שמאוהבת בו קשות - נפגעה כ"כ מאיך שהוא בילה ביומיים הראשונים עם אינה בשיחות ארוכות של ממש, כשאף אחד לא מעז להפריע להם כמו שעושים שם לרוב. צבר לא רק שהתחרפן מהסצינה של שפרה במקלחת ושידל אותה לעזוב, הוא אפילו המשיך להתרחק ממנה למחרת ואת זה כולנו ראינו, ושלח את ליאון לדאוג לה... בקיצור, מבחינתי את ממש מתעלמת מעובדות שקרו, מדינמיקה שמאוד השתנתה, ונתפסת לקטנות שלא מוכיחות דבר (ממשיך לשבת עם שפרה בלילה, אמר במפורש לחבריו כך וכך). ממתי להגיד משהו לחברייך (ועוד איזה חברים, שרוצים את המיליון) אומר לנו שבאמת ככה הם הדברים באמת? תחזרי לסיטואציה ששאלתי אותך עליה בהתחלה, על הבחור המפדח שדגדג לך, את באמת תגידי בכנות לחברייך + לזה שמאוהב בך וקצת היתלת בו, שוואלה, כן, זה מה שבא לך עכשיו? זה הרי לא הכרחי, תלוי מי את ותלוי גם אם את במין משחק כזה והחברים הם חברי שרל"צ
מה גם שאת נתפסת לקטעים המעטים שבהם צבר משתף פעולה בקטנה כשמסתלבטים על אינה לידו. אני משום מה ראיתי דברים אחרים, צבר ששותק לרוב כשזה קורה, מדי פעם מצחקק במבוכה, לא אוהב כשהם קוראים לה בשמות כמו קחבה וכו' (כמו שאמרת, אומר שהיא "גם בנאדם". דאאא. לצבר אין בעיה ללעוג למישהו עם כל הלב ומיוזמתו, זה ממש לא מה שקורה כאן). אבל כמו שכבר אמרנו לפני כמה ימים, אנחנו לא מסכימות וכנראה שלא נסכים, וסליחה על המגילה

אור2221

New member
אני לא יודעת

מה יקרה עם שפרה וצבר, אני חושבת שלמערכת יחסים שנוצרה בצורה כזו יהיה מאוד קשה לשרוד, חשיפה כזו אינטנסיבית לקרביים החשופים של אנשים בחודשי ההיכרות הראשונים זה לא משהו שהייתי ממליצה בקשר, בטח בנסיבות שלהם. אני גם חושבת ששפרה היא בנאדם שנחשף ונשאר פגיע מהר מאוד, ובנוסף היא לא מהססת להתווכח עם צבר כשהיא לא מסכימה איתו, ומוכנה לשלם את המחיר על הדעות הלא שגרתיות שלה (וזה דווקא יפה שהיא לא מסננת) - אבל בקטע הזה האופי שלה מאוד מנוגד לצבר, שמשאיר הרבה דברים בבטן. היא יותר פתוחה ומשוחררת ממנו - לא נראה לי שהוא יודע איך לאכול את זה. אבל בלי קשר לש"צ - כל מה שאני רואה מצבר כלפי אינה זה זלזול מסווה באסטרטגיה - ואם שאלת לגבי, אין מצב שמישהו שאני מזלזלת בו יעשה לי משהו. צבר נהנה לזלזל בה ככה בקטנה, הוא גם טיפוס ציני בבסיסו - הוא בטח לא רואה בה את השטן שליאון, רנין ושפרה רואים בה, והוא בטח קצת נהנה שהביאו מישהי כדי לשחק לו עם השכל בכוונה - מכאן ועד עניין אמיתי הדרך רחוקה רחוקה.

לאון מונע על ידי הצורך שלו באהבה מיידית

חשוב לו באמת ולא רק במשחק למצוא חן בעיני כולם. עכשיו יש בתוכו קונפליקט ופחד. החדשים יודעים שהוא הצביע ליוסי ולשי ולעוד כמ ה שהוא היה נחמד אליהם בפנים. ללאון ירד האסימון רואים לו. פתאום מה שהנחה אותו עד עכשיו שזה לקבל אהבה מידית מהבן אדם שנמצא מולו לא מתאפשר לו. הוא יודע שהחדשים כבר לא יאמינו לו ואולי אפילו יפוצצו את זה מול כולם. הוא פוחד והוא לא יכול לדבר עם אף אחד לא עם שפרה ולא עם אף אחד. זה מצב מאוד קשה בשבילו. לאון נתקל כרגע בבעיה החברתית האמיתית של חייו. הוא מתמודד עם הקשיים הכי עמוקים שלו. זה לא רק שיש חדשים. זה שהוא כבר לא יכול לשחק איתם. אני מקווה בשבילו שהוא יצליח לגדול מזה. למרות שהוא חייב לשוחח על זה עם מישהו בדחיפות. כדורים יעזרו אולי אבל לא יפתרו את הבעיה.

booblilaa

New member
לאון הכי מדהים

הדיירים החדשים הם מסחטת אנרגיה מטורפת לאון לא בנוי לזה איזה קשה זה שמלצים אותך 24 שעות ולרגע היה נדמה לך שיש שקט ומצאת את המקום שלך ופתאום מביאים עלייך 4 מפגרים חדשים

beep beep

New member
ליאון הוא הדייר היחיד שבטוח בגמר

אני לא רואה מצב שנוצרת קואליציה שמעלה אותו לגריל

למעלה