נורא קשה להסביר אינטואיציות
אני רק אחדד בפעם המי יודע כמה - זה לא שאני אומרת שצבר מעוניין באינה בפרקטיקה, שרוצה ממנה באמת משהו תכלס והיה נעלם איתה עכשיו לעבר השקיעה, לא ולא. בדיוק כמו שפרה, גם אינה לא מעולמו. צבר בחור סופר סולידי ומקובע לדעתי, הוא לא מתרועע להנחתי עם "פליצות" מתוחכמות, מיוחדג'ות וכו' ביומיום (קרי שפרות) אני מדמיינת לגמרי איך נראית ומתנהגת חברה של צבר, מלח הארץ, אבל נעזוב את עולם הדימיון...
הוא גם לא מסתובב עם בחורות ש- 90 אחוז מהאנשים חושבים אוטומטית שהן טפשות, קשקשניות-על, מצחקקות סדרתיות עם סיפור חיים שמריח מסליזיות (יוצאת עם בני 50+ וכל זה). אבל תגידי, אף פעם לא קרה לך שמישהו שהכי את לא אמורה להתחבר אליו, איזה יצור שחברייך אולי יצחקו ממנו כי הוא בבחינת פדיחה, לא מתאים לסטריאוטיפ "בר הזיווג" שלכם וכל המשתמע מזה - כן דגדג אצלך משהו? כן נהנית מלפלרטט איתו? כן התפלאת על עצמך שאת נמשכת ל*זה* על אפך ועל חמתך? זה לדעתי מה שקרה לצבר די מיד. גם אם נפל לו האסימון שלמענו הביאו את אינה, ואולי באמת נראה מצב שהוא מתרחק ממנה בסופו של דבר, הוא לדעתי עדיין נהנה על אמת מהעקיצות הקטנות האלה שהוא זורק לה, מזה שהיא מעוררת אצלו משהו, מחזירה אותו להיות בחור צעיר נורמלי שמסוגל לפלרטט, אולי זה גם ימאס לו, כרגע עדיין לא. (בל נשכח שהכל שם כ"כ דינמי, תראי מה קרה לו ולשפרה ברמת הידידות, אני מתפלאת שאת מתרשמת מזה שהוא יושב איתה עדיין מדי פעם במקום לשחק אמת וחובה וכו', יש לו את מידת ההשטתות היומית שלו, אתמול אחרי השיחה עם אינה בחדר ליד כולם וכל דרמת ליאון שנהייתה מזה - הוא הגיע לסף היומי). את ממש בוחרת להאחז ביחסים שלו עם שפרה, בשברים שנשארו מזה, כאילו את שפרה
את מתעלמת מדברים שאפילו שפרה המדחיקנית כביכול ושאר חברי שרל"צ - לא מדחיקים. הם רואים איך הוא צוחק מה"שטויות" שלה, צחוק מכל הלב, הם רואים איך הוא מתאדם ומשנה את קולו ללא שליטה (המבטים החודרים אתמול של רנין את ליאון בחדר היו פשוט כ"כ משעשעים מהצד, הם היו קצת בהלם שהוא נסחף לידם ממש). עזבי את הקטנות האלה, החברה הכי טובה שלו במשחק שלא לומר זו שמאוהבת בו קשות - נפגעה כ"כ מאיך שהוא בילה ביומיים הראשונים עם אינה בשיחות ארוכות של ממש, כשאף אחד לא מעז להפריע להם כמו שעושים שם לרוב. צבר לא רק שהתחרפן מהסצינה של שפרה במקלחת ושידל אותה לעזוב, הוא אפילו המשיך להתרחק ממנה למחרת ואת זה כולנו ראינו, ושלח את ליאון לדאוג לה... בקיצור, מבחינתי את ממש מתעלמת מעובדות שקרו, מדינמיקה שמאוד השתנתה, ונתפסת לקטנות שלא מוכיחות דבר (ממשיך לשבת עם שפרה בלילה, אמר במפורש לחבריו כך וכך). ממתי להגיד משהו לחברייך (ועוד איזה חברים, שרוצים את המיליון) אומר לנו שבאמת ככה הם הדברים באמת? תחזרי לסיטואציה ששאלתי אותך עליה בהתחלה, על הבחור המפדח שדגדג לך, את באמת תגידי בכנות לחברייך + לזה שמאוהב בך וקצת היתלת בו, שוואלה, כן, זה מה שבא לך עכשיו? זה הרי לא הכרחי, תלוי מי את ותלוי גם אם את במין משחק כזה והחברים הם חברי שרל"צ
מה גם שאת נתפסת לקטעים המעטים שבהם צבר משתף פעולה בקטנה כשמסתלבטים על אינה לידו. אני משום מה ראיתי דברים אחרים, צבר ששותק לרוב כשזה קורה, מדי פעם מצחקק במבוכה, לא אוהב כשהם קוראים לה בשמות כמו קחבה וכו' (כמו שאמרת, אומר שהיא "גם בנאדם". דאאא. לצבר אין בעיה ללעוג למישהו עם כל הלב ומיוזמתו, זה ממש לא מה שקורה כאן). אבל כמו שכבר אמרנו לפני כמה ימים, אנחנו לא מסכימות וכנראה שלא נסכים, וסליחה על המגילה