עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

MEYTAL 14

New member
זה ניחושששששש??!!??!!?!?!!

אני מקווה שכן. אני רוצה את ונסה בווילה!

נועה21

New member
אם את רוצה שונסה תישאר תקווי שמה שכתוב

הוא לא נכון. כי אם מעלים את יוסי לגריל כעונש (וע"י כך ההפקה סופית שוברת שיאי טמטום) אז אנשים יתמקדו בלהצביע לו. אם הוא לא יעלה אז אוהבי יוסי (אני אני) יצביעו לונסה

a10a

New member
אין סיכוי מתי תבינו יוסי לא הציע..רנין הציעה

ויוסי רק הצטרף ואמר בקול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם יעשו את אנחנו ממש לא נשתוק ונשלח להם מיליון קלטות בהם מראית את רנין לא מפסיקה לדבר על ההדחה עצמית הרבה לפני יוסי............ אז אם כבר מעלים מישהו אז זה את רנין וכפי שכתבתי בהודעה לפני כן יש להם מיליון סיבות להעיף את רנין... קראו את ההודעה הקודמת...........

אם תקרא למעלה תראה שאני יודעת שרנין

היא זו שהתחילה עם זה אבל ההפקה שומרת על רנין וככל שנרבה לכתוב כאן בפורום שאנחנו יודעים את האמת הם יסתבכו עם העריכה המגמתית הזו שלהם

נועה21

New member
אני ראיתי שרנין התחילה עם זה, חסר להם אם הם

מעלים את יוסי. הם כל הזמן זוכחים שאנחנו רואים את השידור באינטרנט ובערוץ 20

אבל הבנתי שלא יוסי התחיל את זה,

אלא לילה קודם עוד רנין, שפרה ועינב דיברו על זה. ואם זה אכן נכון, וההפקה בכל זאת תחליט להעמיד רק את יוסי האם יש לנו כאן אמירה, או שפשוט ככה הם החליטו וזה מה שיהיה?

תקראי למעלה ותראי שכתבתי ולא רק אני

שכולם יודעים שזו רנין שהחלה לדבר על זה אבל אנחנו מכירים את ההפקה

d a n 6

New member
חחח לא משנה כמה פעמים ראיתי את זה אני נקרע

ואגב עכשיו בגיא פינס היה ראיון עם אמא של רנין והתפוח לא נפל רחוק מהעץ

LAE

New member
שיחה מעניינת

שפרה ולאון הגיעו לפינה לשהם בחוץ לעודד את צבר שחשבו שהוא מבואס. הם יושבים יחד, צוחקים ושמחים. מקודם הם הגיעו לשיחה על זוגיות. אז לכל מי שטוען שצבר לא נפתח וכו', אתם מפספסים שיחה אישית וגילויי לב בין אנשים קרובים.

LAE

New member
התשובה פשוטה מאוד

עד עכשיו הם פחדו מהחדשים ונזהרו בכל דבר. מאתמול החדשים הם חלק מהמשחק וגם אותם אפשר להדיח. בשבוע האחרון החדשים היו ביתרון כי יכלו להצביע בלי שיבחרו בהם. מעכשיו הותיקים ביתרון. הם אלו ששרדו 60 יום, הם אלו שהקהל אוהב לראות.

droriko

New member
יושבים וצוחקים?

הם שעה שלמה עכשיו זיינו את השכל על פמיניזם, איפה ראית צחוקים?

LAE

New member
לפני זה

הפמיניזם היה בסוף השיחה. הם דיברו על מסיבות הפתעה, השתכרויות (תתפלאו, צבר מסוגל להשתכר), פאדיחות. משם עברו לדבר על זוגיות ובסוף על פמיניזם.

למעלה