ופתאום שחר זה אלימות מילולית שחר אפרוחון ליד שי הדוחה והיא אל תישכחו איך הייתה צמודה לשי והסכימה ואף עודדה אותו לדרוך ולפגוע באנשים בצורה הכי נבזית שאפשר מגעילה מגעילה ברמות היצור הזה
אני אוהבת את שחר!!! פעם ראשונה שאני רואה.. הגיע הזמן שיעמידו את הפלצנית הזאת במקום! כל הכבוד לו! אבל שמתם לב שעינב אמרה ליוסי- תביא לו (לשחר) סיגריה, ואז יוני לקח את הסיגריה ועישן אותה בעצמו!! חצוף הסטלני הזה
יכול להיות שההפקה תעמיד היום את רנין היום להדחה...ולמה??? בגלל כל מה שתייסיר כתב על ההפקה...שהיא הבטיחה לו הרבה דברים והוא אמר שההפקה הבטיחה לו לשלוח לרנין 3 מסרים ..שזה נוגד את החוקים..והוא ליכלך על ההפקה ולכן יש סיכוי שלהפקה נמאס כבר מרנין ותייסיר והבינה שהצופים פשוט שונאים אותה ובגללה אנחנו יודעים כמה התוכנית מכורה ולכן החליטה להתפטר ממנה... וכן גם בגלל כל מה שרנין עשתה להם לאחר התוכנית....הם ויתרו לה ולא נתנו לה עושה והיא הכפוית טובה הזאת לא הפסיקה ללכלך עליהם שהם רמאים ואמרה שהם שלחו לה את המסר..בקיצור גילתה את ההפקה!! לכן אני חושבת שנמאס להם והם יעמידו אותה להדחה...איך.... יראו את ההצעה שלה על ההדחה העצמית...שזה באמת היא שהציעה את זה (ואגב לא העמידה את עצמה בסוף) ואולי יראו עוד כמה קטעים שהיא דיברה על הדחות זה רק רעיון שאולי יקרה באמת.... (סתם מחשבה שעלתה בגלל השירים בערבית היום בבוקר ובגלל הלכלוכים שלה ושל תייסיר על ההפקה בשידור ובעיתון) מה דעתכם???
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifידיעה חשובה לגבי ההפקה הערב../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
כפי שידוע לכולנו ממקור מוסמך שפרה צבר וונסה מועמדים להדחה ע"פ החלטת הדיירים בבית להפקה חשוב ששפרה וצבר ישארו בינתיים ומבחינתם לונסה יש תחליף:אינה. ע"פ הסקרים שהעלינו לאינטרנט לבדיקה מי יודח ביום שלישי: צבר שפרה לא בבעיה מבחינת אהדת הקהל ונסה וצבר די צמודים אך אם יתערבו הבובלינים יתכן ויצביעו לונסה ההפקה לא מוכנה לקחת סיכון ולכן היא תחליט ברגע האחרון להעלות להדחה עוד דייר את הדייר שהחל לדבר על נושא ההדחות והעלה את רעיון ההדחה העצמית כנראה שהדייר הוא יוסי במידה ויוסי יועמד להדחה יופנו רוב הקולות למועמד יוסי וונסה תודח ביום שלישי. שימו לב לכך!
צודק בכל מילה האמת שאם כבר הם צריכים להדיח את רנין כי היא זו שהתחילה עם זה בשיחה שלה עם עינב אבל ההפקה דאגה להראות את רנין מאשימה את יוסי כמה וכמה פעמים