עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

boska2

New member
טועה ומטעה

רנין קבלה הוראה מהאח הגדול ליידע את כולם שהם מתאמים הדחות,אגב זה היה הרעיון של שפרה וכשהם באו ליוסי הוא אמר להם נראה אותכם גברים שכל אחד ידיח את עצמו. רנין כמובן הפילה את התיק על יוסי. אחרי שהיא יצאה מהאח הגדול היא יידעה את:לאון,שפרה ,צבר,וונסה ואיתי, לא ראיתי שהיא יידעה את עינב ויוסי . לדעתי אם אני צודקת ויוסי ועינב הדיחו את עצמם רנין צריכה להיות מודחת כי היא לא בצעה את בקשתו של האח הגדול.

קפרי

New member
כבר כמה הודעות ואף אחד לא תמים דיעה עם האחר

אחד אמר עינב, אחד רנין, ואחד כמובן שיפרה....

רוניתה08

New member
שפרה וליאון: חגית מסתכלת עלינו "מתמזמזים"

רציתי להוסיף להם:חגית וחצי מדינה

beep beep

New member
זה רק אני, או שגם אתם מצליחים לקלוט מהשידור

ואני מתכוון רק מצפיה בשידור החי של אתמול והיום, - משפת הגוף, מההעריכה, מזמן המסך, מהשיחות, מההתחברויות וכו'... ששפרה וצבר על הגריל? או שזה רק הדמיון שלי?

נמלה3

New member
מישהו מוכן להסביר האם מעכשיו יש רק 2 להדחה?כי

אם כן יש סיכוי שעינב עומדת מול יוסי לא?

SharonPL

New member
שפרה ממש מפחדת מעינב

כשיוסי קרא ללאון ואמר לו שעינב קוראת לו ולאון התעכב, שפרה מיד אמרה לו שילך לעינב. ואז הוא שאל אותה בפליאה "למה?" (או במילים אחרות "ממתי זה מעניין אותך?") והיא אמרה "ככה ,כי היא קוראת לך". ניראה שהיא ממש מפחדת מריב נוסף עם עינב כי המצב בינהן לא היה טוב יותר כרגע.

beep beep

New member
בתכנית היום יציירו את צבר כ"בוגד" בשפרה

להערכתי ההפקה מעוניינת שהוא ילך. ועד יום שלישי הוא ושפרה יסנג'רו ליוסי ועינב.

גם לי נראה שנמאס להם ממנו

אשכרה כמו עציץ בבית. אבל עדיין כרגיל יוציאו את עינב ויוסי לא טוב, ואת ונסה שרמוטה, הם לא יראו את שפרע ומעלליה בבית.

shy6

New member
את עינב ויוסי כמעט ולא נראה הערב

יתמקדו יותר בחדשים. וגם במשולש יוני,ונסה איתי. וגם ב"משולש" אינה,צבר,שפרה. יוסי ועינב לא היו הכוכבים של השבוע,כנראה שאפילו לא יהיו מועמדים להדחה.

a10a

New member
ונסה בטוח תיהיה מועמדת היום כי נותנים לה את ה

סוויטה היום...וכנראה שההפקה רוצה ליצור אקשן בין ונסה ליוני לפני שישלחו אותה הביתה.... ונסה חשבה די הרבה זמן עד שהיא ענתה את מי היא לוקחת... לא יודע עדיין את מי אבל אני מנחשת שאת איתי כי צבר אמר שלקח לה הרבה זמן לחשוב ושזה מראה שהיא חושבת רק אסטרטגית...ויודעת שאם היא תיקח את יוני כולם יהיו נגדה!! ולכן היא תיקח את איתי!! אני בטוחה ב100 אחוז אתם תראו....

shy6

New member
בטוח נותנים את הסוויטה לונסה

בשביל לראות במי היא תבחר. איתי או יוני.

למעלה