עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

ר ו ח ל י

New member
אני מקווה שונסה תלך

אבל יש סיכוי שזהיהיה צבר. לרנין,שפרה ו-ונסה מגיע לעוף לפניו.

gwini1

New member
הסקר הזה מוזר- ניתן להצביע לו כמה פעמים

מה שעושה אותו לא אמין...

יNOT

New member
../images/Emo12.gif SHOCKING

חוסר אמינות בסקרים שמופיעים בפורום כמו פטריות אחרי הגשם?!

Martha

New member
ממך לא ציפיתי.

למה לא בדקת לפני שענית לו? תבדוק עכשיו (רמז: אי אפשר להצביע פעמיים..)

יNOT

New member
../images/Emo98.gif ברור שאפשר להצביע פעמיים ואף יותר ../images/Emo206.gif

לא חשבתי שמישהו באמת ייתווכח על כך, קודם כל סקרים אינטרנטיים מעצם השימוש במדייה מאפשרים כפילויות וזיופים.
לכן כל מכוני המחקר עושים סקרים בצורה אישית, או בטלפון, בו להם יש שליטה ויכולת למנוע כפילות. אני באופן אישי הצבעתי פעמיים בסקר הזה
(רק בגלל שאין לי סבלנות להצביע 200 פעם ) אני הלכתי על הדרך הכי פשוטה: היות ורוב האוכלוסייה נמצאת על IP דינאמי, כי IP סטאטי זה יקר יותר ונחוץ רק למי שמתחזק שרתים. כל מה שנחוץ הוא לשנות את כתובת ה IP (הפסקת חשמל, או פשוט ניתוק המודם ) עושים אותה הפעלוה.
וזה עוד בלי לבדוק אם הם חסמו שימוש ב PROXIES או שירותי REDIRECT שזה בעצם PROXY גם , אבל רק מחייב הדפסה של ה URL בחלון אחר, במקום לשנות את הגדרות החיבור לאינטרנט.

ShukyD

New member
וSMS אפשר לשלוח רק פעם אחת?

לא. בגלל זה טבעי שסקר שאפשר להצביע בו כמה שרוצים יהיה הכי קרוב למציאות.

יNOT

New member
אהבתי את התשובה ../images/Emo6.gif

אז בעצם מה שאתה טוען שכל אלה שמצביעים עשרות פעמים בסקרים , הם גם אלה שמציעים עשרות פעמים ב SMSים
כן זה קרוב למציאות
אוליי.. באותה מידה...כל אלה שפותחים 10 ניקים בתפוז הם אלה שמצביעים 10 פעמים ב SMSים ?
לפחות ביססנו את היחס למציאות

יNOT

New member
וכמובן...

שתוכניות ריאליטי זה הכי קרוב למציאות.
(באמת חבל אם לא ראית את התוכנית על ריאליטי שהייתה בערוץ 3 אתמול, נדמה לי זה היה הערוץ...אני חושב שזה היה נקרא מאחורי הקלעים )

cookies10

New member
מה קרה שכולם ישנים

איזה כדור שינה הם לקחו ידוע לך משהו

Martha

New member
../images/Emo12.gif

כן, ברור שאפשר להחליף IP וברור שאפשר להחליף ניקים כדי להצביע למועמד שלך עוד ועוד, כל גולש חכם יודע את זה. השאלה היתה אם אפשר להצביע באותו הניק כמה פעמים והתשובה היא לא. ובכל מקרה, אנחנו מסכימים. הסקרים האלה לא שווים כלום.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

ובכל זאת הם חוזרים ומופיעים בפורום כאילו יש בהם איזו בשורה

ordiki

New member
הסקר הכי ביזארי

היה "מה אתם שונאים אצל שפרה?" והביאו את זה כהוכחה ששונאים אותה.

הסקרים שווים אם נוצר הפרש גדול מאוד

אם חלופה אחת מקבלת 100 והשניה 97 אין לזה משמעות אבל אם אחת מקבלת 150 והשניה 50 אולי כן

יNOT

New member
WHAT EVER YOU SAY ../images/Emo3.gif

אוליי כדאי לשאול מכוני סקרים, אם הם עושים סקרים באינטרנט ואם לא למה? הרי בטוח לפי מה שאמרת אם הפער גדול אז "אולי" זה כן נכון ...

למעלה