עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

ולמי שלא רשום בקפה- הנה התוכן:

"עינב, אני מתה!" עינב בובליל בתפקיד הפרחה האשקלונית המשעשעת "גם יפה וגם אופה", "ברור שהגבר שלי ישלם עלי", "אני הכי נשית שיש" מדובר בדמות צבעונית השואבת רייטינג, הילדה המפונקת של אבא הבת של הקבלן, זו שקוראת תהילים,ילדה תמימה, היא נשמה טובה וסלחנית, מלאת רגש מתוקה ועממית, ילדה בגוף של אישה, "בת 23 מתנהגת כמו בת 22.5"(יוסי בובליל) יש כאלה שיגידו שהיא מזכירה להם את הילדות יש לה אובססיה קבועה לצבוט את עורה עוד מאז שהיתה ילדה קטנה חלק רואים בה את הטיפשות הפרימיטיבית ואם חשבתם שהיא סתומה אז היא לא, יש לה בגרות, היא הייתה מצטיינת "תישעים ומשהו", היא יודעת לקרוא את הדמויות במשחק היטב אולי לא טוב כמו אביה אבל ללא ספק היא יודעת אחרים ירימו גבה ויזדעזעו מהבוטות,הגרוטסקיות,הגסות,הזעם,הצרחות, והקולניות היא רודנית לא קטנה, "אינה היום את עושה כלים" מי שמגן עליה יסביר שהיא בסה"כ מדברת בטונים גבוהים התנהגותה הפרחית וההמונית משאירה את פיות הקהל פתוחות והם יסבירו שהיא חסרת מודעות עצמית והכל חינוך של אבא ואם כבר מדברים על חוסר מודעות עצמית אולי זה חלק מסוד הצלחתה כשהיא נפגעת היא צועקת ופותחת את הפה כאילו היה ברז מים ששכחו לסגור. היא אמיתית מצחיקה וחקיינית וגם כמו כולם רכלנית כשההפקה מתערבת ומעלימה עין היא מרגישה קורבן היא אוהבת כסף והרבה ואם לחבר נגמר הכסף אז נגמרת האהבה היא אמיתית, אין ספק בכך, מלבד תוספות השיער והסיליקון. את התקציב השבועי שלה היא תעדיף לבזבז על סיגריות, לחם וגבינה ואין לה בעיה לצום אם צריך ובלבד שתחשש לה בפינה את השחטות המרגיעות שלה. אם תיקחו לה את הסיגריות תיזהרו להיות לידה, מי רוצה להיות ליד נרקומנית בקריזה? את כולם היא תעיף מהחדר, את אשר, לאון וגם את אבא שלה. את באבי היא רוצה כאקס בהמתנה, ואת חזן חזני היא רוצה כבעל, היא הפכה אותו לחתן המיועד, גם אם הוא יד שניה. היא עובדת בחנות בגדים, אוהבת סטרפלס, פרווה ומחשופים עמוקים ובכל יום קוראת תהילים יש לה מלתחה לא צנועה ומתלבשת לפי צווי האופנה הפרובוקטיביים אך היא חסרת טעם ולא נשכח כשניסתה להשחיל את שדיה בתוך השמלה של קרן, לקחה את החולצה של ג'ני בלי אישור ודרשה ממנה את נעלי הבית מיד כדי שתוכל להספיק לעשן ראשונה ואם כבר מדברים על אופנה היא זו שהחזירה את השד העדתי לאופנה ולא רק את שדיה לשמלה אותי אישית היא מצחיקה בטירוף גם בחלומות כשאיתי הפריד לה את הגוף אז כל עוד היא תמשיך להתנהג כך אנחנו נביט בה מהופנטים ונעדיף אותה על פני שאר הדיירים עינב מעידה על עצמה שהיא מסורתית ואוהבת דת אבל את שפרה היא לא אוהבת, היא מנסה לאהוב אבל לא מצליחה, אולי כי היא שונה ממנה, אולי כי היא קיצונית אבל בטוח לא בגלל שהיא חילונית(עלינו?) אולי כי היא בת של רב שחיממה את האוכל של הצדיקה בשבת ואולי כי וזרקה את האוכל לאסלה "זו אותה צנרת" שפרה ענתה, "אז אפשר לחרבן בכיור המטבח!" החזירה לה עינב. בדרכה המקורית היא מושכת את תשומת ליבנו: "זה לא פייר, לא רוצה", "אף אחד פה לא יותר טוב ממני" על אבא שלה היא תגן בכל מחיר לאשכנזים היא קוראת פרידמנים ואם זו גזענות בעינכם היא כמובן לא מודעת לכך.

../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif תיאור מדוייק כל מילה נכונה../images/Emo13.gif

אני אוהבת את עינב

רנין שאלה בזלזול את עינב אם יש לה

בגרויות. ועינב ענתה לה שיש לה. רנין:מה הממוצע שלך. עינב:97 רנין:בהלם, איזה מגמה עשית? עינב:הביאה לה 5 מקצועות והסבירה שעשתה 2 מגמות יותר.

beep beep

New member
חחח נכון. רנין כמעט נחנקה

התחילה להתרברב שגם לה יש בגרות..

cookies10

New member
הכל נכתב נכון ויפה חוץ משתי השורות

האחרונות פרידמנים היא קורא למתנשאים ולא לאשכנזים והיא בפרוש אמרה את זה והיא לא גיזענית וגם יוסי לא גיזען... כך שחבל לציין את הנושא הרגיש הזה בבקשה

אבל זה מה שאני אומרת שהיא לא גזענית

ופרידמן זה שם של אשכנזים וזו עובדה ולאו דווקא צריכים להיות מתנשאים.

Tapudy

New member
בכתבה ביום שישי משפחת בובליל אישרה שלא כך

נכון, יוסי ועינב ניסו לייפות את עניין הפרידמנים ואמרו שזה אומר "חנונים". אבל בכתבה ביום שישי על האח הגדול הראו את משפחת בובליל שלא בתוכנית והם אישרו בכל תוקף את ההגדרה של פרידמנים ששפרה אמרה: "אשכנזים, מתנשאים, קמצנים". ואם לרגע חשבנו שזו עריכה מגמתית אז הם חזרו ועמדו על הנקודה שאשכנזים הם קקי ורוצים להיות כמו המזרחיים. ואם לא נתמם לרגע. מזה בעצם "פרידמן"? זה שם משפחה אשכנזי. מכאן משתמע שאשכנזי (או פרידמן) הוא מילה נרדפת לחנון. ועינב ויוסי השתמשו במושג "אשכנטוז" הרבה מאוד פעמים באותה נשימה עם המילה פרידמן וגם לעיתים בנפרד. אם שפרה הייתה מעיזה ופולטת את המילה "פרענק" ההפקה בעצמה הייתה נכנסה לדירה ומוציאה אותה משם. אבל כל עוד זה מזרחיים זה לגיטימי.

לאון ואינה מתמסרים עם מר גמיש

מענין מה לאון חושב לעצמו שהיה רוצה לזרוק לה את זה על הפרצוף..

אינה: "10 שקל לצפייה במשחק עם קונדום"

נראה לי שהולך לצאת כאן ספר ציטטות נוסף לצד ספר הציטטות של בובליל...

קמבילי

New member
התסרוקת שוונסה עשתה לאינה שדרגה אותה

במאתיים אחוז. אפילו האף-גונזו שלה פחות בולט, היא נראית כמעט נחמדה.

ingel

New member
יש לה רגעים טובים אבל יותר רעים

בשורה התחתונה אין לה סטאר קאולטי.

ingel

New member
למה מכתירים אותה למלכה?

לבחורה אין כלום חוץ מתחת נחמד וגם זה מלא פצעונים.

למעלה