עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

MEYTAL 14

New member
להצביע לונסה היום בערב!!!

אז ככה, אם אתם לא מודעים לכמות ההערצה לשיפרה, אז הנה אני אומרת לכם- יש לה כמות ענקייייית של מעריצים!!!! הרבה יותר משל צבר וונסה. אז מי שרוצה ששפרה תעוף, תמשיכו לחלום, המאבק הצמוד יהיה בין ונסה לצבר. אז לכל מי שלא אוהב את צבר, או שסתם רוצה ששפרה תבכה על עזיבתו של צבר ואולי תפרוש, אתם חייבים להצביע לונסה היום בערב~! אל תבזבזו את הקולות שלכם על צבר. מקווה שהעברתי את המסר..

יNOT

New member
כן, העברת את המסר ../images/Emo8.gif

נראה שבחרת כמו השאר בשדולת ה SMSים

shy6

New member
איזה מבאס. הורידו את כל הסרטונים של האח הגדול

היו שם מלא דברים טובים.

../images/Emo20.gifהסבר למה שפרה צבר וונסה../images/Emo20.gif

שפרה:עינב ויוסי לאון:איתי וונסה איתי:שפרה צבר ונסה:יוסי רנין עינב:שפרה ונסה יוסי:שפרה צבר רנין:ונסה ואיתי צבר:ונסה ואיתי שחר:שפרה וצבר יוני:צבר שפרה אינה:שפרה עינב חגית:שפרה עינב שפרה:7 לאון:0 איתי:3 ונסה:4 עינב:3 יוסי:2 רנין:1 צבר:4 ולכן:שפרה וונסה על הגריל (מעכשיו רק 2 עולים להדחה ובמקום השני יש תיקו)

Wrath Within

New member
הלוואי שונסה תעוף היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo11.gif

מתחילה להימאס עליי עם ההתנהגות שלה, ועם משולש האהבים הזה ונסה-איתי-יוני

מישהו יכול לענות לי אם היה משהו מעניין היום ?

מה עם ונסה ויוני ? זו תמונה שלהם מאתמול בלילה\היום לפנות בוקר במהלך משחק אמת או חובה

no nick 1989

New member
הוא ממש לא רציני לגביה

אולי נמשך אליה אבל לא יותר מזה... הלוואי ויעשה לה מה שהיא עשתה לאיתי! (למרות שאיתי מעצבן אותי ברמת הפתטיות שלו..עוד הולך לישון איתה באותה מיטה מה אין לך כבודדדד בנאדם?)

juspan

New member
התמונה מטעה, זו סתם היתה נשיקה של שניה

על השפתיים (לא צרפתית
) ב"אמת" שאלו את וונסה אם היתה רוצה שיוני יעשה אותה, וענתה בהתלהבות "ברור" או מילה דומה וכולם צחקו. עינב ניסתה להביך אותה באחת משאלות האמת של וונסה, ואמרה לה אם נכון שזו פדיחה לה מאיתי מה שקורה לה עם יוני (או מה שרוצה שיקרה). וונסה ישר הזדעקה, למה פדיחה? מה פתאום פדיחה... עינב הצליחה קצת להרגיע אותה עם מילה אחרת - "לא נעים", ואז וונסה קצת הודתה שכן.

JasPoint

New member
אם יענישו היום מישהו זה סימן שההפקה שומרת על

שפרה וצבר. פעם קודמת שהם היו מועמדים הוציאו אותם. אם גם היום הם יהיו מועמדים מול מועמד חזק אני לא אתפלא אם יוסיפו מועמד חלש להדחה בתור "עונש" על דיבורים רק כדי לשמור על שפרה וצבר.

no nick 1989

New member
וואי יוני קרועעעעעע חח

הרג אותי עם הסיפור שלו עכשיו
איזה חמוד הוא..סטלן חתיך כזה

למעלה