עידכונים מהוילה - יום 63, ה2.11

הבהרה: שפרה מובילה בסקרים

היא לא תלך ביום שלישי כי היא מובילה ולכן צריך להפיל את צבר ע"י הצבעות לונסה בלבד אם תבזבזו את הקולות גם על צבר אז הסיכוי קלוש

leelach

New member
../images/Emo2.gifגם אני לא הבנת למה, היא דיברה לפני עם עינב

ואז אמרה בלחש לליאון שהיא מפחדת--מישהו שמע??

כי עינב שאלה אותה אם היא יודעת

מה יהיה היום בערב והיא אמרה לה שלא, אז עינב אמרה לה שהיא כן יודעת (עינב) והולך להיות מצחיק.. ואז שפרה אמרה ללאון שהיא מפחדת מהערב.. משהו כזה לא לתפוס אותי במילים. אבל אני לא מבינה אמרתם שהיא רוצה להעמיד את עצמה להדחה (לא ראיתי) אז ממה היא מפחדת??? מה היא סתומה? היא רצתה את ה"ניסוי" הזה אז שתשב ותפחד בשקט. והערה: שמתם לב ששפרה מתאהבלת? כאילו אם עד עכשיו היא היתה עצורה ושקולה כיאה לפלצנית אינטיליגנטית, אז עכשיו היא משטתה עם לאון ומתחיל להתנהג כמו טיפשה כזאת..

וואי היא באמת נראית כמו מישהי שברחה מגהה

אנשים יקרים תעזרו לשפרה שמאבדת את שפיותה ותצביעו לונסה וצבר!!!

דורית2006

New member
יכול להיות שעינב אמרה שהיא

יודעת מה יהיה בערב כי לא עידכנו את עינב ,והיא חושבת שכולם העמידו את עצמם להדחה?

mui mui

New member
../images/Emo184.gifאינה ברוורמן אכו כך הייתה השיחה..

לדעתי כל השבוע הם דיברו שמצביעים לעצמם.. כשבפועל רק שפרה לאון ואולי רנין הצביעו לעצמם ועינב עצמה לא קיימה את ההסכמה.. . מה שקורה שלעינב אין חלק בעניין ומי שיועמדו הם אלו שהצביעו לעצמם כי החדשים עם הבובלילים. עדיין יש את האפשרות של החדשים שדיברו ואולי עוד שיחות כאלו ואחרות שיכולים לשים מומעמדים נוספים אם אכן זה כך (שוב אם אכן) שעינב העלתה ושחפה אחריה את האנשים לפעולה מתוך פעולה אסטרטגית.. זאת תהיה הפעם השנייה שהיא משחקת מלוכלך מה שמעיד עליה.. שאין לה ביטחון לעמוד מול שפרה.. מה עוד כזו פעולה עלולה להציג אותה באור שלילי מול הקהל בבית.. . מקווה שהיא לא עשתה שטויות ועמדה בהצעה שלה, איך אבא שלה אמר : כמו גברים.. . אבל השידור היום הולך להיות מאוד מסקרן..

mui mui

New member
סליחה כתבתי בטעות אינה ברוורמן... רציתי לכתוב

בהודעה אחרת שיש עליה כתבהחדשה במעריב

a10a

New member
תפסיק לכתוב שטויות ושקרים..ההצעה היתה של רנין

רנין הציעה את ההעצה ואז עינב הסכימה ואז שפרה גם הסכימה....הם הלכו לדבר על זה עם האח הגדול ואז למחרת סיפרו ליוסי מה קרה בלילה ואז יוסי אמר "אם אתם גברים כולנו ביחד"(משהו כזה) ואז התחילו להעביר לכולם את ההצעה שרניןןןןןןןןןןןןןן הציעה וכמעט כולם הסכימו חוץ מצבר שכעס מאוד שחשבו על זה בכלל וונסה שלא רצתה לעבור על החוקים ובסוף הם נילחצו והאח הגדול אמר להם להפסיק לעבור על החוקים... ואז רנין הכלבה האשימה את יוסי שהכל בגללו...היא שכחה שהיא זאת שהציעה את זה..היא חשבה שאנחנו לא רואים בלילה או שפשוט האח הגדול אמר לה להגיד את זה כדי שיוכל להעמיד אותו להדחה ולהרוויח עוד כסף על חשבונו.... בסוף הם ירדו מזה והעבירו אחד לשני...רק שלעינב לא ממש אמרו שהם יורדים מזה רק אמרו לה תעשי מה שאת חושבת...כאילו הם יעשו את זה .... שבעצם רק שפרה הולכת להעמיד את עצמה להדחה בטענה שהיא רוצה לראות שהצופים בחוץ יצביעו לה ואוהבים אותה!!! טמבל מי שיצביע לה.... מה זאת אומרת רוצה לקבל חיזוק מהצופים..מה אתם פראיירים לשלם לה על הודעות רק בשביל האגו שלה???? אם היו מעמידים אותה זה כבר משהו אחר..אבל להעמיד את עצמה בטענה שהיא רוצה חיזורק|??? על חשבון מי???---הצופים!! אם כולם היו מעמידים את עצמם כמרד על הדיירים החדשים זה כבר משהו אחר אבל רק בשביל חיזוק זה צחוק מהצופים!!! היא לא מרחמת על האוהבים אותה בחוץ שיבזבזו עליה כסף??? אני אישית אהבתי מאוד את אשר אבל ברגע שהדיח את עצמו לא שלחתי לו אפילו הודעה אחת...הוא לא יעשה מאיתנו צחוק!!!

Tapudy

New member
אני דיי הבנתי שהם ירדו מהעניין

ואם הם לא ירדו מהעניין ומישהו "ברח" מההסכם אז יש מצב שבכל זאת יעמידו אותו להדחה כעונש על תיאום הדחה. בכלל כולם צריכים לעמוד להדחה בגלל התיאום הדחה הזה. יהיה מעניין לראות אם ההפקה השתיקה את זה או לא.

למעלה