עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

סאבלימינל ייכנס לבית "האח הגדול".

סאבלימינל ייכנס לבית "האח הגדול". ינסה ביחד עם ליאור פרחי, לשיר ולהסיח את דעת הדיירים במשימת התעלמות מיוחדת. ביום חמישי הקרוב, 6.11.2008 בשעה 11:00 בדיוק, ייכנסו סאבלימינל וליאור פרחי לבית האח הגדול (בשידור חי בערוץ 20, HOT), ויבצעו את השיר "תיזהר ממנה", שחידשו בהשראת "האח הגדול". במהלך ביצוע השיר, יצטרכו הדיירים להתעלם לחלוטין מההופעה החגיגית... אם ייתייחסו - הם יעברו על חוקי הבית והתקציב השבועי שלהם לקניות השוטפות - ייפגע.

ingel

New member
זה לא יהיה שידור חי כי יצנזרו../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

bubbleboi

New member
קלטתם שאיתי הוריד שיער מהחזה והכתפיים?

סחתיין עליו, יפה

אתה מתכוון שונסה הורידה לו את השערות.

הוא התלונן על אובדן גבריותו וכו' כאילו הייתה שם לפני

כמה אסאמסים שלחתם היום לונסה?

זה רגע האמת חברים יקרים צריך לפרק את ציר הרשע, ורק חיזוקה של ונסה יעשה את זה. אז היום מכל מי שפגשתי ביקשתי שנייה לראות משהו בטלפון שלהם - ומיד סימסתי לונסה (משלי אני לא מפסיקה) אלה שרצו להרוג אותי, נתתי להם שקל כדי שלא יבכו יותר מדי.. חברים, זאת שעת מלחמה!!! סמסו 2

juspan

New member
אפשר לקבל את הטלפון? ../images/Emo9.gif וונסה היא מס' 2?

וטרם ראיתי, איתי וונסה סיפרו משהו? הייא הורידה לו שעווה בסוויטה?
אמרתי לך שהוא הולך לסבול הלילה

קמבילי

New member
קודם סמסי ואחר כך אספר לך

שניהם יצאו מחוייכים ומחודשים מהסוויטה. איתי התגלח, היה לבוש ג'ינס וטי שירט ונראה טוב. הראשונים שפגשו היו אינה ויוני. ונסה סיפרה איך כל הלילה פינטזה על יוני, ואיתי אמר "כן, היא כל הזמן דיברה עליך". ונסה התגלגלה מצחוק ואמרה: "אני אומרת לו: אוי, זה הריח שלו". אחר כך היא סיפרה איזה בידור היה כי היא השתכשכה באמבטיה שעה וחצי, "שעה וחצי אני אומרת לך!", ואיתי חיכה וחיכה על המיטה ובסוף נרדם. בא לך להכניס את הראש הדפוק שלה בקיר?

juspan

New member
../images/Emo4.gif

נו, אבל לא חשבתי אחרת, מסכן. ומה עם הטלפון? בחיים לא סימסתי ואין לי כוח לחפש ת'מספר איפשהו. אז זה עכשיו או לעולם לא

juspan

New member
תודה, מישהו יודע אם יש מס' לא מקוצר?

אני לא בארץ (אולי באמת בלתי אפשרי כמו שהנחתי עד עכשיו).

נועה21

New member
גם אני לא מחבבת את ונסה אבל

צריכים להיות רציונלים ולהבין שאם ונסה הולכת היום אז שפרה וצבר ימשיכו במגמת ההתנשאות שלהם

Lomsahne

New member
מה הקשר?

מה קשור לזה שאם אחד מהם ילך להתנשאות ? עזבי שאני לא חושב שהם מתנשאים אבל איפה פה הקשר..? אני חושב שאם צבר/שפרה ילכו מחר זה שישאר יצבור עוד יותר כוח וסביר להניח שיגיע לגמר {במיוחד אם הגמר יכלול חמישה}. מבחינתי חמישיית הגמר שלי היא לאון שפרה צבר יוסי ועינב-אני חושב שהם הכי דומיננטים והכי אהודים.

פלדי1

New member
איזה כיף לי

עדיין לא סימסתי , וטוב שסיפרת . לא מסמסת לה ולא איכפת לי מה יקרה. למרות החלטתי הקודמת , לא מצביעה לזבלי אדם.

קמבילי

New member
אי-הצבעה לוונסה היא הצבעה לצבר

אני מאמינה שתירגעי עד מחר. תראי איזה מבסוט איתי נראה, אפילו הורידו לו (לוידעת מי לוידעת איפה לוידעת למה חיכה לחורף) את השיער מהכתף.

פלדי1

New member
קמבילי ובעלי היקר

עושים יד אחת נגדי ומשכנעים אותי להצביע לוונסה. אני מסכימה לישון על זה הלילה.

למעלה