עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

מה צבוע בזה?

בן אדם מאמין במשהו ומגיע למקום ומגלה משהו אחר אם היא צבועה היא תתגלה מהר מאוד כצבועה לי נראה יותר שהיא אמיתית היא באה לוילה ולא התכוונה לעזור בכלום וראתה שזה לא מנומס ולבד התחילה לעזור ואת יודעת למה? כי יש שם אנשים נפלאים שקיבלו אותה בחום.

את לא יכולה לדעת. תחשבי רגע

את היום מכירה את כל המשתתפים, מא' עד ת'. כל פיפס קטן את יודעת. את אפילו יכולה להיכנס לוילה אדם אחר לגמרי, וזאת לצורך המשחק. להיות מישהי אחרת שיודעת את כל החולשות של כולם. ולנגן ולשחק איך שמתאים לך. וזאת למען המטרה של הכסף. (נראה לך שהיא באה לנוח כדבריה? שתטוס חודש לחו"ל ותנוח). תראי בהמשך התכנית.... לא אמרתי עליה שהיא רעה/גועלית וכדומה. אלא מתנהגת בצביעות וזו למען המטרה שלה. מה גם שאת לא יכולה לחבב פתאום אנשים תוך כמה ימים..... אלא אם את ונסה אבל זה סיפור אחר :)

בסדר אבל עד שהיא לא תעשה צעד

כזה היא לא צבועה חוץ מזה שעכשיו החדשים רק תורמים לוותיקים פרצופם של כמה נתגלו בשיא כיעורם כגון לאון שפרה וצבר שפרה הכי מאכזבת, הכי מתנשאת, איך היא מסוגלת לשפוט ככה 4 דיירים מבלי להכירם? ועוד להגיד עליהם שהם לא חכמים שהם נחותים ונמוכים למה מי היא בכלל? כל ה4 דיירים החדשים יכולים להתגלות כצבועים במהלך המשחק כרגע היא תרמה לדעתי

אפילו שאני כועסת על ונסה - על מה שהיא עשתה

לאיתי. עדיין אני מעדיפה שהיא תשאר. ואחד מה ש"צ ילכו
במיוחד גם אחרי מה שאני קוראת. שי צריך את חברים שלו בבית

david1487

New member
ברור שאם אחד משצ ילך הביתה

נגמר הסיפור שלהם.. אבל ונסה גם נהייתה מגעילה בשבוע האחרון.. היא דו פרצופית, וגם היא נהייתה כמו אינה כל היום מבלבלות ת'מוח שתיהן

זואי35

New member
גם אני../images/Emo45.gif

צבר ושפרה מוכיחים פעם אחר פעם שאין שום סיכוי בעולם שיחברו לעינב ויוסי. צר לי מאוד על עינב שבתמימותה חושבת שליבם יתרכך עליה ועל אביה. היא לא מסוגלת לקלוט כמה שהם אנשים נוטרי טינה מעומק נשמתם. שצ חייבים לעוף!!!!

|זהירותקבוצה? לשיפ וצבי קוראים קבוצה?../images/Emo18.gif

קוראים להם זוג הזוג המנדה הזוג המתנשא הזוג הקר הזוג המוזר הזוג האכזר הזוג הרשע הזוג המצונזר שילכו הביתה

MineraL

New member
שפרה, צבר, ליאון, רנין

ואיתי וונסה תמיד מחליפים קבוצות.

לאון החליט באיזו קבוצה

הוא בחר: קבוצת שפרה צבר רנין מתנדנדת כי היא נמשכת לחום ולכנות וטוב הלב של עינב ומבחינת ההיגיון היא חושבת שכדאי לה להיות עם המשכילים ונאורים במשחק איתי רצה גם להיות עם אלו החכמים והמשכילים אבל הוא חווה את רוע ליבם ונעיצת הסכין בגב מהם ולכן הבין שעדיף לו להיות עם האנשים הטובים והאמיתיים ונסה לא משתייכת לקבוצות, היא הולכת עם האמת שלה שפרה יכלה לזכות במקום השני או השלישי במשחק הזה אם לא הייתה הולכת כעיוורת אחרי צבר לדעתי צבר עושה לה רק נזק

גם אני כועסת טיפה.. ונכון צבר או שיפרה דחוף

הביתה אני הייתי מציעה שצבר ילך ואז שפרה יכולה להיות או יותר נחמדה או להיות שקטה ולא מזיקה צבר נחש!

למעלה