עידכונים מהוילה - יום 64, ה-03/11

morPUMA

New member
אתם לא נורמלים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בשביל מה לממן את ההפקה? מה אתם שולחים בכלל? חבל על הכסף שלכם!!!!!!!!

יNOT

New member
אתה תאמין לכל דבר אה?!

המשתמש נרשם לתפוז בספטמבר 2008 כשהתחילה התוכנית, הוא שידל אנשים בפורום בשביל SMSים. ואני בטוח יכול לכתוב עוד...אבל אין טעם להשמיץ..

a10a

New member
קלטתם איך ליאון נהנה סוףסוף בלי ש"צ...

מי שבאמת אוהב את ליאון ורוצה שהוא ינצח חייב להעיף אחד מש"צ.... תראו איך הוא נהנה בלי ש"צ איך הוא מרגיש יותר פתוח צוחק ומצחיק אותנו...מרגיש חופשי להיות ליאון האמיתי.. אני מאוד אהבתי את ליאון בהתחלה שהיה אמיתי והייתי בטוחה שהוא יזכה במליון אבל עכשיו אני כבר ממש לא בטוחה! כי הוא נצמד לש"צ וכשהוא איתם הוא מאוד משעמם, הוא מנסה להרשים אותם ולא מביע את דעתו האמיתי..וכשהוא אומר סוף סוף מה הוא חושב הם ישר משנים את דעתו ומשתיקים אותו (כמו במיקרה של אשר) מאז שהוא איתם הוא מנסה לשחק אותה אינטיליגנט (ואני לא אומרת שהוא לא רק שהוא לא מרשה לעצמו להגיד מה שהוא באמת חושב..וחושב 20 פעם לפני שהוא אומר משהו או שהוא בכלל לא אומר! איתם הוא התחיל ללכלך,לרכל ולהיות צבועעעעעעעעעע תראו איך הוא מתנהג כשהוא לא לידם...הוא צוחק ונהנה ממש כמו בהתחלה... כשהוא עם ונסה עינב או אפילו רנין...הוא צוחק ומשטתה...ומצחיק גם אותנו... עם ש"צ הוא הפך להיות מדוכא,ממורמר ולא מחיק!! תראו עכשיו איך הוא מתנהג ותראו עוד מעט כשש"צ יתעורר, איך הוא יחזור לפינה איתם ויתחיל לרכל ורק להקשיב להם! אל תשכחו שהוא גם לא מתקרב לאחרים כי הוא יודע שש"צ נגד הרעיון של להתרקב אליהם,אבל עכשיו כשהם ישנים הוא מהר מנצל אתהזמן ונהנה במחציתם לפני שש"צ יתעוררו ויראו אותו! בשביל ליאון הם חייבים לעוף ואז יהיה לו זמן לחזור לעצמו ולקחת את המיליון!!

יNOT

New member
פעם שלישית ספרתי שעשית COPY & PASTE ../images/Emo6.gif

לטקסט הזה... ציפיתי לזה מהמשתמש "אינטיליגנט" לא ידעתי שיש עוד שנוקטים באותה טקטיקה מוגבלת

a10a

New member
../images/Emo8.gifגם אני ראיתי פעם מצלצלים וגם זכיתי../images/Emo33.gif;

shy6

New member
עינב ספרה שהוציא על מצלצלים 400 שקלים ולא

זכתה

BeN ShaDe

New member
אני מבין שאיתי ו-וונסה היו בסוויטה אתמול...

|נרדמתי בשלב ההצבעות| קרה משהו מיוחד שם?

למעלה