קלטתם איך ליאון נהנה סוףסוף בלי ש"צ...
מי שבאמת אוהב את ליאון ורוצה שהוא ינצח חייב להעיף אחד מש"צ.... תראו איך הוא נהנה בלי ש"צ איך הוא מרגיש יותר פתוח צוחק ומצחיק אותנו...מרגיש חופשי להיות ליאון האמיתי.. אני מאוד אהבתי את ליאון בהתחלה שהיה אמיתי והייתי בטוחה שהוא יזכה במליון אבל עכשיו אני כבר ממש לא בטוחה! כי הוא נצמד לש"צ וכשהוא איתם הוא מאוד משעמם, הוא מנסה להרשים אותם ולא מביע את דעתו האמיתי..וכשהוא אומר סוף סוף מה הוא חושב הם ישר משנים את דעתו ומשתיקים אותו (כמו במיקרה של אשר) מאז שהוא איתם הוא מנסה לשחק אותה אינטיליגנט (ואני לא אומרת שהוא לא רק שהוא לא מרשה לעצמו להגיד מה שהוא באמת חושב..וחושב 20 פעם לפני שהוא אומר משהו או שהוא בכלל לא אומר! איתם הוא התחיל ללכלך,לרכל ולהיות צבועעעעעעעעעע תראו איך הוא מתנהג כשהוא לא לידם...הוא צוחק ונהנה ממש כמו בהתחלה... כשהוא עם ונסה עינב או אפילו רנין...הוא צוחק ומשטתה...ומצחיק גם אותנו... עם ש"צ הוא הפך להיות מדוכא,ממורמר ולא מחיק!! תראו עכשיו איך הוא מתנהג ותראו עוד מעט כשש"צ יתעורר, איך הוא יחזור לפינה איתם ויתחיל לרכל ורק להקשיב להם! אל תשכחו שהוא גם לא מתקרב לאחרים כי הוא יודע שש"צ נגד הרעיון של להתרקב אליהם,אבל עכשיו כשהם ישנים הוא מהר מנצל אתהזמן ונהנה במחציתם לפני שש"צ יתעוררו ויראו אותו! בשביל ליאון הם חייבים לעוף ואז יהיה לו זמן לחזור לעצמו ולקחת את המיליון!!