אלכוהול? אין ספק שערן ילד מגודל,הוא תקוע אי שם בגיל 12 לא אתפלא שבנת לא מחזיקות איתו מעמד עם ההתנהגות האינפנטילית שלו ערן ממחזר בדיחות אתה לא מצחיק בשיט!!!
דיברו על ברית בין כל החדר שלהם ועל זה שהם שומרים אחד על השני. ברור שזה אסור כי אם זה יהיה הם כולם ישארו עד הסוף וזה לא הוגן... הלוואי עכשיו הם יקבלו שפיץ הביתה בגלל שהפרו את החוקים. אבל בנינו, אין מצב שזה יקרה..
הם דיברו על זה בצורה הכי פתוחה שיש וזה גם נראה להם הכי טבעי בעולם אחר כך הם אמרו לכולם שהם ננזפו ע"י האח הגדול אבל הם לא היו גלויים מדי, הם רק דיברו על זה שהם מרגישים שהם קרובים. תכלס הם סתם חירטטו על כולם אבל אני (וכל מי שראה בבית) יודע שהם באמת דיברו על מן ברית כזאת בין כל החדר שלהם ובפירוש הם אמרו שהם צריכים לשמור אחד על השני.
תשמע בוא ניתן לאח הגדול כמה שעות לטפל בזה (כלומר להעיף אותם קיבנימט) אם הוא לא יעשה את זה חייבים לארגן חרם כללי . הם לא יכולים לבוא ולהרוס ככה את הפורמט המקורי , דבר ראשון זה זילזול חמור בנו הצופים (כן אני ידוע שזה ישראל) והפרת חוזה בלתי-חוקית עם עם בעלי הבית מהולנד (ישראל ,בסדר הבנתי רדו ממני....)
אם אני לא טועה, אני לפחות ראיתי את האמריקאי ושם הם רק כל היום מדברים על אסטרטגיות וחבורות וקבוצות ככה שלא נראה לי שבמקור בהולנד זה בלי לדבר ובלי לתכנן..
"פארולה פארולה פארולה"- מילים, מילים, מילים. בתוכניות האירופיות הדבר שונה, אין צורך בריבוי מילים הפתיחות גדולה הרבה יותר ומה שאתה מקבל זה "זיוניים, זיונים, זיונים".