../images/Emo41.gifלהציל את הדורבן ואמא אווזה../images/Emo41.gif
חייבים להציל אותם ולהצביע!!! כולם שם לא אמתיים - מי לא היה לוקח את המסימה הזו - רק מי שלא אמיתי,פחדן, צבוע ומנסה להתחסד, ועוד אחר כך משתמשים בפחדנות הזו ככוח, כמו שי והחבר העלוב המאפן שלו, כצעקו ככה על יוסי בובליל, כדי לגרום לכולם להצביע נגדו ולהשפיע על הצופים, בשפה עממית יותר "שופוני". כולה 4 ימים תקציב של 600 ש"ח - מה הביג דיל, אף אחד לא יורעב. חוץ מזה שהוא הכי מעניין שם, וממש מצחיק. למרות שאני אוהב בעלי חיים - ולא מסוגל להרוג ג'וק, אני עדיין חושב שאם הוא לא היה שם, זה בכלל לא היה מעניין לראות את התוכנית. אישית הייתי מפסיק לראות את התוכנית עם הוא היה עוזב אותה. ובנינו זה כיף לראות שמתעללים במאפנים האלה שמשחקים אותה צדיקים ומלאכים יענו דואגים לקבוצה כשהאינטרס שלהם כתוב על המצח! אז שלא יבוא לעבוד עלינו ויזלזלו באינטילגנציה של הצופים. ואת הבת צריך להציל כי היא יכולה להיות ה"כוח" של האבא כי היא לא תצביע נגדו. איזה תמימה היא - כי האבא והבת יכלו לאחד את ההצבעות שלהם - ולהצביע יחד לאותם שחקנים - אבל הם לא... והדתי הזה - ממש לא אמין. משחק אותה חבר שלו, אבל גם פחדן, צבוע ומצביע נגדו. ממש ברקודות!!! אז תצביעו להם כמה שאם יכולים - שלא יעזבו, כי מעניין איתם. נ.ב. בתי - אני חולה עליך... את בשבילי הכי יפה בעולם. אחלה סידרה את העונה השניה ראיתי כבר האינטרנט.