עידכונים מהוילה צהריים-ערב,יום 47, 17.10

Lomsahne

New member
בטח שאסור...

ובמקום ללכת ולעשות את אותו דבר תצא נגד אותם אנשים שקוראים לה ככה. אני לא אצא נגד אותם אנשים לא מהסיבה שאני חושב שזה בסדר או שאני מסכים איתם חס וחלילה אלא בגלל שזה לא "מלחמה" שאני צריך להלחם בה.כי עינב היא לא בדיוק המתמודד שאני חולה עליו אני מעדיף להשקיע את המאמצים שלי "בלהגן" על המתמודדים שאני יותר אוהב. ואני אומר לך את זה פה שמי שמדבר ככה על עינב זה גם גועל נפש באותה מידה שמדברים על שפרה ואני חושב שלא ראוי לדבר ככה. אין בעיה שאנשים יעבירו ביקורת או ידברו על המתמודדים אבל יש דרך ולא חייב לנבל את הפה.זה שאומרים על מישהו שהוא נחש זה לגיטימי כי זה תוכנה שלפי דעתו הוא רואה אותה במתמודד אבל מפה ועד לקלל מישהו ולהמציא לו שמות גנאי הדרך רחוקה.

droriko

New member
אבל אם אני אכתוב שמישהו מתנהג ברוע

אתה לא תגיד כלום אז מה ההבדל כבר?

Yaki J

New member
עזוב הוא מנסה להתיש

הוא מתחיל להפגין סממנים של מטרידן. ווזה שהוא כותב על יוסי סכסכן ועל עינב בהמה פרימטיבית זה בסדר.

Lomsahne

New member
בחיים שלי לא כתבתי על עינב בהמה פרימטיבית

אתה יכול לבדוק את כל ההודעות שלי ולראות אם אי פעם קראתי לה ככה או בכלל למישהו בכינוים.

Yaki J

New member
צודק, בדקתי וקראת לה פרמיטיבית (בלי הבהמה)

וזה ממש לא משנה לי כי אני חושב שזה לגיטימי לקרוא להם בכינויים כל עוד הם לא מזירת הקקי-פיפי-זונה-עדות.

bibaso

New member
אני אישית נגד שימוש בכינויים מעליבים בפורום

כי זה סתם נראה תת-רמה (נעזוב לרגע אם הם או משפחותיהם קוראים כאן). בסך הכל יוצא שגם אתה, רק שהרף שלנו שונה (x הבהמה לעומת x הזונה)

אתה בטוח???

לדעתי היא נהנית לשמוע את מה שהיא רוצה לשמוע. אם כל השכל והאינטואיציה שלה...איך היא לא עלתה על נחש כמו שי...אה? היא וצבר - שי צוחק להם בפנים. לא סתם נאמר: צוחק משצוחק אחרון.

Jones

New member
האמת שאני חוזר בי,

מיד לאחר השיחה (שפרע הצהירה שהיא חייבת להשתין) היא חיבקה את הנחש והלכה כשונסה ורנין הגיעו...

clearer

New member
כן, שי שכנע את צבר שאיתי בגד בו

ולא הוא עצמו. וככה התחילה לה הקרירות כלפי איתי. שהוא לא מדמיין אותה..

bibaso

New member
שיט, פיספסתי את השיחה הזאת

יש מצב להיות אופטימי ולקוות שפשוט צבר לא רוצה ששי יידע שהוא קלט אותו??

ruti

New member
צבר אמור להיות הכי חכם בדירה אבל הוא טיפש?!?

איך הוא לא קולט ששי משחק איתו והוא נופל בפח שלו. זה אומר על צבר שחוץ מתואר במשפטים אין לו ממש שכל וזה מה שמצדיק מה שחושבים עליו שהוא צבוע לא פחות מהאחרים אז מה אם יש לו תואר במשפטים? זה לא מעיד על שכל. כל אדם שלישי במדינה יש לו תואר במשפטים. הוא קצת תופס יותר מדי מעצמו ומתנפח כמו ערן שעף

bibaso

New member
נראה לי שרק ביום ראשון (כשיראו את ההצבעות)

נדע אם הוא קלט את שי או לא ..

s7m42

New member
לפי השיחה של צבר עם איתי לפני כמה ימים

הוא קלט מי זה שי הוא אמר לאיתי שהוא שם לב שאנשים שגררו אותו לריכולים אחרי זה שותקים שהוא נכנס לחדר וזה גרם לו להבין שהם גם מרכלים עליו לדעתי הוא התכוון לשי...מי זה עוד יכול להיות?

MissPop

New member
לעוד מישהו אין סאונד במצלמות 2 ו-3?

מעניין ששוב פעם בשיחה של שי עם מישהו אין סאונד... הממ.

3pac היחיד

New member
אני חושבת ששי הוא שתול של ההפקה

100 אחוז כל השיחות שלו עם רנין לא שומעים כלום אותו דבר עם שפרה שהוא הסית אותה נגד עינב וזה חוץ מתיאומי ההדחות שההפקה בחרה לא לעשות לו כלום

למעלה