עידכונים מהוילה צהריים-ערב,יום 47, 17.10

ruti

New member
שי לא מספיק חכם בכדי להיות שתול. הוא ערס

שמצאו באיזה פאב בת"א והביאו אותו לתוכנית כדי שיהיה דן מנו יצא שהוא התחמן והשקרן מכולם

Jones

New member
שי מתוודה: "האובססיה הכי גדולה שלי היא השיער"

שניה לפני כן: "אני מאוד אוהב את איך שאני נראה"

ruti

New member
אצל שי לא סתם האף גודל כמו אצל פינוקיו ../images/Emo6.gif

ruti

New member
שי מנסה לנחם את לאון אבל לאון כועס עליו רצח

והוא בא אליו כאילו מתחיל איתו. איזה רוע!!!! לנצל את לאון ככה בשביל האינטרסים שלו זה הכי מגעיל שבעולם שי צריך להיות ממש טמבל כי אחרי שיצא מהבית לאון יגלה הכל איך הוא סיבן אותו

ruti

New member
ליאון יושב בחוץ לבד כמה דקות וכולם פתאום באו

להתנחם איתו ושי היה הראשון להתקרב אליו ולגעת ולשאול מה קרה אבל ליאון לא רצה להגיד. שי מיד הבין שהוא עצבני וכועס אבל לאון לא אמר כלום

אמבטיה מהכיוון שעוד לא ראינו...

כולם התקבצו במקלחת ואז נזכרו שליאון לבד בודד ויצאו

ruti

New member
שאלה על XXX בבית האח הגדול (למבוגרים בלבד)

האם ונסה ואיתי אם הם עושים את זה משתמשים באמצעי מניעה? מאיפה? האם זה חלק מהתקציב או שהבנות מקבלות מה שהן צריכות בלי קשר וגם הבנים באותו אופן??

דינה128

New member
תשובה למבוגרים בלבד

הם עושים את זה גם כשהחברים בחדר. בשיחה הלילית בין צבר ושי הם דיברו על זה שצבר שכב במיטה (והמסכן ישן מיטה מול המיטה של איתי) וכששי נכנס הם הפסיקו לעשר דקות ואחרי זה המשיכו פעמיים שמעתי אותם מדברים על קונדומים. כנראה שלונסה יש באופן קבוע בתיק , ליתר בטחון כי היא ספרה שהיא מסוגלת להיכנס לפאב ולגשת אל גבר שמוצא חן בעיניה ולשאול אותו אם הוא רוצה.. ואין לה בעיה ללכת על זה. בכל מקרה, הבנות מקבלות את כל מה שהן צריכות וזה מחוץ לתקציב, יוסי רטן על כך כשרצה צבע לשיער וההפקה לא רצתה בהתחלה לתת לו אלא שיקנה מהתקציב שלו. בסוף הוא ניצח והם נתנו לו צבע.

kerengil

New member
הם קיבלו קונדומים מההפקה

באחד הימים ליאון זרק קונדום מלא מים על מישהו בחוץ.

רנין לא תצטרד בחיים אה...?

שמישהו יתקע לה שם גזר או לחלופין משהו אחר שאולי במקרה יש לשי.... זה גובל בהתעללות! גם כשכולם ממשיכים לדבר היא ממשיכה לזייף ברקע, הקול שלה זה הקול הכי מזעזע ששמעתי בחיי!

shiki101

New member
איזה יופי הערב שירים הזה שהם עשו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ממש נחמד לראות ככה את כולם(חבל שיוסי ועינב לא היו
) רק מאיפה שי יודע מילים של שירים של קלי קלארקסון?
הם מכירים את בלו

bibaso

New member
יופי ??

החבורת לאטישות האלו טחנו לי את המח * לאטישה = שם מצוי של זמרת אמריקאית מצויה

למעלה