עידכונים מהוילה PM, היום 34, 4.10

יNOT

New member
../images/Emo9.gif סוף כל סוף ייתנו להם איזה ניעור

מעניין לראות אם התקציב שיירד יילך על סיגריות....אוליי היה כדאי פשוט להגביל אותם במספר הסיגריות שהם יכולים לקנות, זה גם פחות בטלה שלהם בחוץ, וגם ייצור עצבים בינם לבין עצמם.

eli7r

New member
ועכשיו תורי ../images/Emo45.gif

אני באמת חושבת שזה אמור לרדת מסגריות כי מה לעשות אוכל זה דבר יותר חיוני ומוסכם על כולם אני לא יודעת מי לא מעשן אבל יש כאלו, בכל מקרה בלי אוכל יותר קשה להתקיים (חוץ מעינב שבלי סיגריות היא בן אדם אחר לחלוטין)

מתי יודיעו להם..

כמה יורד מהתקציב? אני מהמר על 300 או 400 סה"כ למרות שבטוח שיהיו צריכים להוריד יותר.

יNOT

New member
../images/Emo3.gif הרבה יותר

אבל לפחות זה התחלה, זה ייתן להם מסגרת שהייתה חסרה להם. אחרי שיורידו להם פעם או פעמיים , תראה שיפסיקו להפר את החוקים.

לא חושב שהם יתנו יותר..

ה400 שקל שהם שיורידו להם כנראה, זה רק כדי להראות לצופים בבית שהם עובדים על פי ההוראות שהם נתנו ולא מחפפים, אבל בתכלס כולנו יודעים שיהיו צריכים להוריד להם יותר וזה יכול לגרום להשלכות שההפקה לא רוצה להגיע אליהם, למשל שאנשים מסויימים, בעיקר עינב, בלי סיגריות, לא יכולים לחיות ואז יש מצב שהם יפרשו, ככה אני רואה את זה.

יש לי הרגשה שהרבה יותר...

בסביבות ה1000 ש"ח,כי כל הזמן הם בלי המיקרופונים ומעירים להם, וכל הזמן מפרים את החוקים..

eli7r

New member
היה להם מקודם קטע של לא רק את מסכנה

שפרה אמרה משהו על הכתף שלה או משהו אחר בקשר לרופא (אני יודעת שרופא בדק לה את הכתף ונתן לה זריקות) אז רנין אמרה שלה כואבות השיניים ואז אני לא זוכרת מי אמר ששי קיבל טיפול שיניים בקיצור נראה לי הם עושים תחרות מי הכי מסכן

ולרנין יש את זה הכי הרבה...

ונסה השתכרה...ראתה שהיא מקבלת צומי - גם היא ישר התחילה לנוע מצד לצד. שפרה אמרה שכואב לי הכתף...ורנין אמרה ללאון "כואב לי הגב"

Jason2

New member
נו מה הבעיה

הם נמצאים בבית חודש בלי תעסוקה, במצב כזה סביר שהגוף שלהם יפתח כאבים מסוגים שונים, זה צפוי ובגלל זה יש שם צוות רפואי. לא תמיד כשמישהו מתלונן על כאבים זו הצגה.

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

אבל אתה חייב להודות שזה גם אפשרות, במיוחד בגלל הקירבה להדחות .

Jason2

New member
לא חושב שלא ידיחו מישהו

בגלל שכואבות לא השיניים.

למעלה