עידכונים מהוילה PM, היום 34, 4.10

droriko

New member
מה הסיפור?? למה הם עוד בבריכה?

אים אין הדחות היום ההפקה איבדה סופית את האמון שלה מהציבור , אפשר לסגור את הפורום נחכה ונראה....

BeN ShaDe

New member
היום גיליתי מיהו באמת שי...

יוצא נגד חברו הטוב צבר. אמנם מאכזב , אבל עדיין , לא כ"כ מעצבן.

מחר רגע ההדחה יהיה מעניין ביותר...

מקווה ששי יעלה...ולא משנה מי יעלה איתו ואז שי יודחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי אני אהיה הכי מאושרת מכל ההדחות שהיו ויהיו
כי מגיע לו..
בוגד מלוכלך
בא לי לראות איך הבית יחגוג בלעדיו...אני בטוחה שיהיה מעניין אנשים ירגישו הרבה יותר חופשי.... בלי חוש חש הנחש ברקע

קמבילי

New member
../images/Emo10.gif אני פסימית...

לדעתי הוא יקבל שני קולות לכל היותר, ורוב הסיכויים שזה לא יספיק כדי להיכנס לרשימת ההדחה. הלוואי ואתבדה.
הדיירים במרחק חצי מטר ממנו לא רואים את עומק הנבזות שלו, ומה הלקח: כשאדם בא להסתודד איתך ומלכלך על מישהו, היה סמוך ובטוח שהוא מלכלך עליך עם מישהו אחר.

Eil

New member
למה להדיח את שי?!

אתם מבלבלים בין לבחור בבן אדם להיות חבר שלכם לבין לבחור דמות בסדרת טלוויזיה. אם הייתם מעיפים את כל האנשים הלא-נחמדים בווילה הייתם נשארים עם דירה מלאה בבוריסים וג'ניות וכולנו היינו מתעלפים משיעמום. לא אנחנו צריכים לחיות עם שי אלא דיירי הווילה... אנחנו כצופים צריכים להתבדר. ולשם כך בדיוק הם שם בתכנית. והם יודעים את זה. הם ידאגו לעצמם. שי דורס אותם? שיתמודדו. בשביל זה משתתפים בריאליטי של אסטרטגיות חברתיות. אתם אל תדאגו להם, תדאגו לצופים שצריכים דמויות מעניינות בתכנית.

u r a n i a

New member
אני חושבת כמוך - הם עדיין לא קלטו מי זה שי

ייקח להם זמן אבל הם יקלטו מתישהו.. אני מקוה שבקרוב.

יNOT

New member
איך זה ייתרום לך אם שי יעוף?

מה את חושבת יישתנה בווילה? איך הווילה תיראה יום אחרי ששי יעוף?

איתי בל

New member
הרצון העז לראות את שי עף

לפני שערן עף היו אנשים שמתו שהוא יעוף רק כדי שיגלה שהוא מפוטר לכאורה וכאלה כי עשה להם כל כך טוב לראות מישהו שכל כך מרוצה מעצמו מתרסק מה שהוא לא מתרסק אבל זה גורם להם להרגיש יותר טוב לגבי עצמם שי מצטייר כבחור מאוד חזק שולט דומיננטי חכם ומצליח בין אם הוא כן ובין אם לא זה עדיין הכבוד שהוא מקבל והחיים שהוא חי וזה מה שתכלס חשוב ולאגו של האדם הפשוט בבית זה מאוד כיף וטוב לחשוב שאנחנו שולטים בחייך ובאס אמ אס פשוט נזרוק אותו לרחוב שם הוא עורן יחדיו יקבצו נדבות גורם לאגו להרגיש עליון על בחור חזק שכזה

ועל זה בדיוק כתבתי

כאשר כתבתי כאן פעם שיש אנשים שנהנים לחשוב שהם " אלוהים " . בדרך כלל מדובר באנשים עם אגו רעוע שמחפשים את הדרך כביכול לשלוט בחיים של אנשים אחרים באמצעות שליחת אס אמ אסים . אנשים מהסוג הזה יחפשו באובססיביות אחר המועמד השלילי כביכול , יסמנו אותו עבור כולם בפורום וישתדלו להעיף אותו ( גם על ידי פרסום אסטרטגיות הצבעה למען הדחה כאשר ההצבעה היא בעד מועמדים ) . ומה הרעיון מאחורי כל זה ? מועמד שיודח כאילו שקיבל את עונשו מצד אותם האנשים . והוא סולק מהוילה ( ואז יש את השמחה לאיד ) . אנשים מהסוג הזה לא יכולים לחשוב על הצבעה חיובית ( הצבעה בעד מועמד ) כי אז אין בעצם שינוי בסטאטוס של המועמד אם הם מצליחים . ואז אין את הסיפוק של " הענשתי את הנבל " ואין כמובן את השמחה לאיד . כל המחשבה שמאחוריה עומד העניין שצריך להדיח מישהו הריי נועדה לגרום לך להרגיש טוב על ידי כך שאתה מזיק לאדם אחר . וזאת לא תכונה שעולה בקנה אחד עם גדלות נפש . אבל אז הדמגוגים מתרצים את זה בססמאות כמו " צדק " . או שפשוט מכפישים ועושים למתמודד דמונתיזציה על מנת להצדיק את ההנאה שלהם מהסבל של האחר . והכל כאמור על מנת שירגישו טוב עם עצמם ....

Eil

New member
זה בדיוק כן הווילה

הווילה זו תכנית הטלוויזיה, שבה אנחנו צופים ועוד נצפה חודשיים. אתם רוצים שיעופו האנשים הלא נחמדים וזה לא נכון, אתם לא בוחרים כאן חברים לעצמכם או שותפים לדירה, אלא דמויות טלוויזיוניות שיופיע בתכנית טלוויזיה. אתם רוצים לפגוע באגו של שי? יאללה, נגיד העפתם אותו, האגו שלו נפגע. יופי, הכנסנו לו. הבנאדם נעלב. מה השגנו בזה? איך נראית התכנית למחרת? איך נראית התכנית במשך חודשיים שלמים שיישארו לנו לצפות בה? מי ירוויח משהו מזה ששי ייעלב? למי אכפת בכלל? זו תכנית טלוויזיה. לא פרס הבחור הנחמד. אנשים נחמדים תבחרו לעצמכם בחיים האמיתיים, בחברים או שותפים או בני זוג. בטלוויזיה לא צריך חברים. צריך דמויות צבעוניות, וכן, גם את דמות הנבל הרשע, שבלעדיה אין מתחים או קונפליקטים באף סדרת טלוויזיה או סרט קולנוע. וככה צריך להתייחס גם ל"האח הגדול": סדרת טלוויזיה שאנחנו בוחרים את מערך הדמויות שירכיב את העלילה שבה. מי מעיף מהעלילה את דמות הנבל?! או את האתנחתא הקומית?! מה יישאר אם תהיה לנו חבורת אנשים נחמדים ומוסריים ששותים קפה בנימוס זה עם זה? תנו לדיירי הווילה להחליט עם מי קל להם לחיות ועם מי לא. שישמרו הם על עצמם מפני שי אם הוא מפריע להם. אתם תחשבו על טובת עצמכם - הצביעו לאנשים המעניינים.

יNOT

New member
היו דיבורים על זה? מתי?

חשבתי שהסוויטה זה פריבילגיה שהם לא בטוח מקבלים, והם לא יכולים לבחור מי יקבל את זה ,כי זו בחירה של ההפקה בשידור המרכזי. אני טועה?

איתי בל

New member
אתה טועה

כל פעם שהעלו את האופציה של הסוויטה נתנו להם את האופציה לבחור אחד שיקבל והם תמיד נתנו להפקה להחליט במקומם רק בפעם הראשונה הם עדיין קיבלו אומנם את האופציה לבחור מי יכנס לסוויטה אבל לא ידעו שזה מה שיקבל מי שיבחר פשוט היה מישהו לבחור בשביל שמהו לא ידוע והם נתנו להפקה לבחור בשבילם

קראו לעינב לחדר "האח הגדול"

והדיעו לה שבנוסף לכסף שעומד לרדת להם מהתקציב בגלל אי עמידה בחוקים. מורידים להם עוד 100 ש"ח - בגלל שכמה לא התיישבו בסלון שקראו להם לבוא להודיע על ההדחה.

למעלה