עידכונים צהריים-ערב ,יום 41, 11.10

לשי כבר נמאס מלאון

ככה הוא אמר אתמול. וגם אם הוא יחזור לדבר עם לאון...זה כבר לא יהיה אמיתי משי (כמו שצפוי) הבעיה של לאון שהוא זורם עם הזרם - בלי לשים לב, מי באמת טוב לו!!! חבל לו לבזבז את הזמן שלו עם שי..... וחבל שהוא מתחנחן אליו - כי היחיד שנהנה מזה, זה רק שי!!! בכיף...

oneboy1

New member
אני מקווה שלאון יפיק תועלת מההשתתפות שלו בבית

אני יכול להבין שנמאס לשי בצדק או שלא, זה עניינו, אבל למה לענות את לאון? שי נהנה להתעלל במישהו? זה מה שגורם לו הרגשת עליונות? הוא כל כך נפוח בעצמו שי כל הזמן מסתכל על עצמו במראה.... וזמן ארוך גם, לא ראיתי אף בחורה שם שמסתכלת במראה כל כל הרבה זמן על עצמה כל הזמן הוא אוהב את עצמו יותר מאשר הוא יכול לאהוב אדם אחר ולאון- אנ י מקווה שמה שהוא עובר בבית ינוצל על ידו בחוץ, בצורה מיטבית, שיפיק תועלת מההתמודדות שלו, או יותר נכון חוסר ההתמודדות שלו, מהתחלה אמרתי שהוא צריך להיות יותר אסרטיבי, הוא מאוד פסיבי, כמו פלסטלינה ובגלל זה מתייחסים אליו כאל הומו-מחמד, לא כאל אדם בוגר בעל אישיות משלו

איתי בל

New member
לאון ושי הם הצמד הכי חמוד בעולם

אבל... לאון לא מבין מה זה כשאומרים לו די שי בהתחלה תולי חתלתולי אמר לו די בצורה הכי רגועה בעולם לאון לא מפסיק... אז אומר לו דיי... די די! די!!!\ ועדיין לא הפסיק ובאמת עבר כבר איזה שבוע שתיים לא יודע כמה ששי סופג את זה קודם כל כל הכבוד לשי שהוא בכיף מסוגל לשבת עם לאון ושלאון יחבק אותו והכל בלי שום חשש אין אף גבר בוילה שמסוגל להיות ככה אינטימי עם לאון דבר שני כל הכבוד לו שניסה כבר מאה פעם להסביר לו בטוב וספג את זה הרבה זמן עד ששבר מנורה ואני בטוח שהוא זרק בכוונה את הכרית על המנורה כדי שלאון יבין שזה באמת מעצבן אותו כי באותה מידה הוא יכל להניח בצד את הכרית ולשבור את לאון הוא לא רצה להרביץ ללאון אבל היה צריך לנקוט בצעד קיצוני אז שבר מנורה כי אחרת לאון לא מבין

oneboy1

New member
לא כל סטרייט פוחד ממגע עם הומו

יש לי המון חברים סטרייטים שלא פוחדים ממגע - הם מבינים שזה לא מיני בכלל יש הפרדה מינית אבל לא הפרדה של הרגש רגש הוא רגש, לא משנה העדפה המינית, ואני חושב שרק סטריטים הבטוחים בעצמם ולא מפחדים יכולים לקיים קשר יפה עם החברים ההומואים שלהם ברור שזה לא המקרה בין לאון לשי לאון הוא אדם שנזקק במהותו- הוא נזקק לאהבה ולהערצה ולחום ולמגע הטרגדיה שלו היא, שהוא לא בוחר בתבונה את האדם הנכון לעשות את זה איתו

אור2221

New member
קשר יפה ומגע זה דבר אחד

אצל ליאון המגע וסגנון הדיבור הוא פלרטטני, לא חברי וידידותי. הוא לא מדבר עם שי כמו שהוא מדבר עם שפרה - הוא לא בוהה לשפרה בעינים במבט מצועף. קשה ועצוב לי לראות מה ששי עושה לו כרגע, אבל אני יכולה להבין למה לשי נמאס. שי קיווה שליאון ידע להאיט את הקצב, אבל הוא לא ידע, אז שי תקע ברקס וליאון נמרח על השמשה הקדמית.

oneboy1

New member
שי מגיב כמו דרמה קווין היסטרית

אני בטוח ששי הבין את המשחק של לאון , לאון כזה מצחיקן ותינוקי ופלרטטן (בפנים אני חושב שהוא אדם אחר, הוא מציג רק את מה שהוא התרגל להציג בפני אנשים) ושהקרשינג של לאון עליו הוא לא אמיתי בכוונות הרי כולם מכירים את לאון הפלרטטן, זה שלא תמיד מתנהג בתבונה, ושי לא היה צריך לנצל את המצב כדי לעשות כזאת דרמה היסטרית

אור2221

New member
אני חושבת שלהרבה אנשים קשה

לפתח חברות אמיתית עם מישהו שהם לא מסוגלים לדבר אליו בגובה העיניים, וליאון הופך שיחה כזו לבלתי אפשרית. בשום שלב הוא לא יגיד לשי - טוב, נסחפתי, לא היה במקום, הבנתי את הרמז, בוא נעבור הלאה. הוא רוצה לשמוע משי מילות אהבה ולקבל חיבוק, שי לא מרגיש שהוא מסוגל לתת את זה כרגע... למרות שאני מסכימה שהוא צריך להפסיק לדחות את השיחה, זה סתם עינוי לליאון.

ta li ba li

New member
מה...?! אני באמת לא מחבבת את שי אבל הפעם....

לאון הגזים... הוא פשוט תפס טרמפ על זה ששי לא אומר כלום, אבל הפעם הוא באמת חצה גבולות. גם אם זאת הייתה בחורה מתקרצצת ככה לשי זה היה בלתי נסבל, אז קל וחומר שזה בן!!!! אני באמת מתה על לאון... אבל בפעם הראשונה בחיי, אני מבינה את שי.

תפסיקו להצדיק את ליאון כל הזמן

כמו שזכותו של לאון להיות הומו, זכותו של שי להיות סטרייט ולא לרצות במגע הפיזי של ליאון. וזה לא קשור אם לאון נחמד או לא, ואם שי נחמד או לא.

oneboy1

New member
אז למה הוא דוחה את "השיחה" עוד ועוד

מסכים איתך - אבל אני לא חושב שזה עניין של מצדיק או לא אז בבקשה שמר שי יתפוס את לאון לשיחה אחת אישית ושיסיימו את העניין אבל שי גורר וכגורר את מועד השיחה עוד ועוד - למה ? כי הוא נהנה מהתעללות הזאת בלאון אני לא מצדיק את לאון, אני גם לא מחבב אותו במיוחד, אני חושב גם שהוא עושה עוול לעצמו באיך שהוא מציג את עצמו בבית אבל אפשר היה לצפות משי המבוגר יותר שידע לשים סוף ברור לסחף הזה והוא לא עושה את זה האם זה בגלל ששי נהנה מזה בעצם ?

איתי בל

New member
שי דיבר איתו מיליון פעם

הוא סוף סוף ניהל שיחה היום אבל הוא דיבר איתו מיליון פעם ולא סתם הוא הגיע למצב כזה של עצבים ולא סתם הוא צריך קצת זמן לנפי שמדברים על זה

איזבלל

New member
מצידי שי לא מעניין שיילך כבר../images/Emo177.gif../images/Emo177.gif|יתוש

||מעצבן ולא כמו העכביש שלו על הגב, הרבה יותר
להעיף

למעלה