עידכונים צהריים-ערב ,יום 41, 11.10

לאון לשפרה

"אם שי היה אמיתי איתי הוא היה בא לדבר איתי - כנראה הוא לא אמיתי איתי". ושפרה כהרגלה....מגנה על שי!!! במקום לנסות לתת ללאון טיפים ולחזק אותי - היא מחלישה אותו!!! אוףףףףףףףףףףףף!!!

droriko

New member
נשמע כמו שיחה מעניינת

לצערי אני מנוע מלצפות בה ,אני פשוט לא מסוגל לשמוע את היצור הזה הקרוי שיפרה מדבר , אי אפשר לתאר כמה היא בלתי נסבלת .....

mui mui

New member
אני אוהבת את לאון - אבל-

הוא מצפה משפרה להיות המטריה שלו.. מעבר לעובדה שהוא צריך לדעת להגן על עצמו ולהתמודד מול מצבים כשהוא יהיה בחוץ עוד יהיו לו כאלו... . לאון ממש הגזים עם שי ! שי רמז לו כל השבוע! שי ביקש, שי כעס..(ואני ממש לא אוהבת את שי) ולאון מתח את הגבול עד ששי התפוצץ! . נכון שלאון מתוק.. אבל יש דברים שעם כל זה שהוא חמוד.. לא מגיע לו גיבוי ! וכאן הוא צריך להבין גבול מהו.. הוא לא בחברת הומואים אלא סטרייטים שמגע מהסוג הזה לא נעים להם או מוצא חן בעיניהם- עובדה! ואתמול היא ממש הרגיע אותו כשהיה לו רע.. ככה שאין לו מה להתלוננן..הם דיברו והתחבקו (לאון ושפרה) נראה לי שלאון מתחיל לנצל את זה שהוא "הבייב" של הבית.. ואם הוא יגזים.. ממתוק זה יהפוך למעצבן..

קאראט

New member
גם אותי לא מעניינים שיחות טפלות ביותר

ושוב איתי מצטרף לשיחה סתמית.

oneboy1

New member
אבל לאון סיפר משהו מעניין על אמא שלו

הוא סיפר שאמא שלו סבלה שנה מאגרופוביה (פחד מאנשים ובכלל מהחוץ, מה שגורם לאנשים כאלה להישאר בבית, ולא לצאת החוצה) שזה דבר מאוד אישי לספר כך ...... האם כולם מודעים שם שזה לא תמיד יהיה לרוחה של המשפחה, כך לגלות כמו במקרה הזה,, דבר כזה אישי ופרטי איתי- אולי הוא לוליין או גמיש, אבל איכשהו הוא איבד לגמרי את חוט השידרה שלו אין לו שום דבר משל עצמו- הוא פשוט סופג ומטמיע את כל מה שקורה סביבו הוא דמות מעוררת רחמים, שלא לדבר על ההתרפסות וחוסר ההבנה שלו ביחסים עם גב' ונסה

קאראט

New member
"בוא בוא בוא עוד היום אני עוד כאן אז בוא אמור

שלום" יופי של שיר כדי להעיר את עינב.

Prime Time

New member
גם את שי, צבר, רנין....

ובטח שכחתי מישהו. בצדק...איך אפשר לישון עד שתיים?????

זה היה בשביל להעיר את שי וצבר שהמנדרג' יתחיל

עוד כמה שעות בוחרים מי יהיה על הגריל וזה הזמן של שי להתחיל לעבוד!

למעלה