עידכונים צהריים-ערב ,יום 41, 11.10

קאראט

New member
הג'וקרים התעוררו והנה צבר ושי חופרים

שי מאיים לקום ולסדר את הצורה שזה או אחר.

אלונה56

New member
חחח...אפשר כבר לפתוח אלבום

"מצא את ההבדלים". זה קרה כבר כמה פעמים ששני אנשים צילמו באותו הזמן.

אלונה56

New member
יופ.י גם אני חשבתי על זה

הועלו פה בפורום הרבה תמונות ממש מקסימות.

TLV GUY2

New member
אוי אוי שי וצבר יוצרים קבוצה שלישית...

עד עכשיו היו 2 מחנות, עכשיו הם יוצאים כנגד מחנה הנייטרלים שנהנים לא לתפוס עמדה ולדעת כל מה שקורה בבית, כשבראשם ליאון וונסה, אבל הכוונה כנראה גם לאיתי.. צבר ושי גם כועסים מאוד על שפרה ולדעתי הקולות שהיו אמורים להיות מופנים מצידם אל אשר/יוסי/עינב יופנו אל 2 מהנייטרלים... חלוקה לקבוצות לפי שי וצבר: ה"טובים": שי, צבר ורנין ה"נייטרלים": לאון, ונסה ואיתי ה"רעים": יוסי, עינב ואשר בקשר לשפרה אני לא יודע עדיין אם היא בראשונה או בשנייה

קאראט

New member
צבר כזה ממזר, שוב מתחבר לשי כדי שינקה את השטח

שי לא הספיקו לפתוח את עיניהם שכבר הם עומדים להפוך את הרוגע לנדראג'. שי שוב יוצא מטומטם, נופל שבי אחרי צבר, יעשה את העבודה שלו וצבר יזרוק אותו שוב לעזאזל.

shlomitgueta

New member
ההיפך ההיפך... שי עובד על כולם ועכשיו הוא

עובד על צבר איך אתם לא רואים את זה? מנצלים את תמימותו ואת הרצון של צבר להיות צדקן שי כל כך ערמומי

oneboy1

New member
לא הייתי קונה מכונית משומשמת מצבר

הוא שותק ושותק ושותק ופתאום שופך את כל הרעל שלו מההתחלה לא אהבתי אותו- הוא מתחסד, צבוע, ומשעמם - בזבוז של גוף ופרצוף יפים, על מישהו חסר כריזמה

קאראט

New member
צבר הוא זה שמשטח בפני שי את הדיאגנוזה שלו

ושי מגבה אותו ומבטיח לו שהוא עומד "לזיין" (כלשונו, מתוך ציטוט שלו) את אלה שמפריעים לו באמצע הדרך. צבר - חופר ונחש שי - אלים וגס רוח החושב שמגיע לו הכל

shlomitgueta

New member
אבל האם שמעת את השיחה הלילית?

צבר תמים!!! אוכל בינתיים הכל וממש חבל לי עליו והנה מה שצבר אמר עכשיו לשי (לקחתי מכוכבית): יש אנשים שאני סומך עליהם יש אנשים שאנ לא סומך עליהם ויש את האנשים באמצע שהם הכי מסוכנים, כי הם באים אלי ושומעים אותי, ואחכ הולכים לצד השני ושומעים אותם, ואי אפשר לדעת מה הם חושבים, הם מבחינתי הכי בעייתיים לדעתי הוא מדבר על אשר, כי אחכ הוא מוסיף ואומר ושלא יגידו לי אחכ שהם לא יכולים להתבטא... אבל את כל זה הוא אמר אחרי ש: 1.אחרי שעינב ואשר דיברו איתו והוא סלח להם והאמין להם 2. אחרי שרנין לקחה אותו לצד ואמרה לו לא לבטוח באשר עינב ויוסי כי הם לא החברים האמיתיים שלך 3. אחרי שרנין ושי שוב טחנו לו את השכל כל הלילה ולכן הוא אמר את כל מה שכתבתי למעלה. על ונסה צבר סומך אבל שי גורם לו לא לסמוך עליה וגם על איתי (ואכן על איתי לא כדאי לסמוך)

קאראט

New member
צבר לא תמים

צבר יודע את מי לחמם ומתי לחמם. צבר חש שהמעמד שלו מעורער ומנסה בכל כוחו לשכנע את הסובבים אותו להדיח את זה או אחר - רק לא אותו.

למעלה