עידכונים צהריים-ערב ,יום 41, 11.10

קרמפה

New member
נו באמת

מה שיפה בשיפרה זה שהיא אמיתית, שהיא חכמה ושהיא חושבת באופן עצמאי ולכן נראית ומתנהגת מיוחדת. אפשר לחשוב, אז היא עשתה פוק ותקעה גרעפס. מה קרה? אפשר לחשוב שאתם מחרבנים שושנים.

קפרי

New member
מאמי ללא צנזורה -לא ידעתי שיש כאלה שהכל סתום

אצלם שם ובחיים לא עשו גרפס קטנטן, וכו' וכאילו שאף אחת לא דיברה על הדברים האלה מעולם, ולהערה אם תגיע, שיש מצלמות וכל המדינה רואה, בצדק אבל שוב, כמה שטויות האחרים עושים ומוציאים מהפה למרות המצלמות??? וגם, משהו חשב שמשעמם לפעמים מוות וכמה כבר אפשר להציג ולהתאפק?

לא אמרתי....

הרי גם אנחנו אנחנו עושים לפעמים שטויות. בסך הכל אנחנו בני אדם - אי אפשר תמיד להלך על החבל בלי ליפול. פשוט, ממנה לא ציפיתי להתנהגות הזו...בגלל זה היה לי מוזר. ולדעתי כדי לשנות את השעמום שלהם צריך להפעיל אותם כל הזמן!!! שהם שקועים במשימות הם הרבה יותר מעניינים.

יNOT

New member
זה כבר לא כזה שוק כשזה קורה לשניכם ../images/Emo12.gif

אמרתי או שהשידור באתר איטי להחריד...( תמונות קפואות ) או שרק בפורום הזה אנשים כל הזמן מתעלים על חוקי ההסתברות והססטטיסטיקה

יNOT

New member
../images/Emo163.gif טעות שלי , הפעם יש הבדלים בתמנות ../images/Emo13.gif

יNOT

New member
../images/Emo163.gif טעות שלי , הפעם יש הבדלים בתמנות ../images/Emo13.gif

אלונה56

New member
האמת שאצלי

הכל בסדר. אין איטיות בשידור, והשידור לא קופא. יש בעייה אחרת כבר יומיים, אבל אני מניחה שזה ככה אצל כולם. יש קול רק במלצמה 1. בכל השאר לא שומעים כלום.

היו פה כמה הועות

בפורום איך לצלם מהלייב תמונות. מישהו יכול לשים קישור של ההודעות האלה?? תודה
ההה

netash2

New member
זה לא עובד אצלי:(

יש לי את האקפלורר הכי חדש... לא זוכרת איזה זה.. ובאנגלית. וכשלוחצים על Tools יש שם למטה למטה Internet Options ושם אין את כל הלשוניות שיש בתמונה שלך... יש הרבה פחות... ואין ביצועים... יש Advanced ושם אני לא מוצאת את מה שהוספת לפי התמונה שצילמת... :(

netash2

New member
חחחח אופס... :)

ברור שאני יודעת מה זה מדיה פלייר. הייתי בטוחה שאמורים לעשות את זה באקספלורר כי ממנו מצלמים.... לא ראיתי שרשמת להיכנס למדיה פלייר:) אז פתחתי את המדיה פלייר ושיניתי בו את ההגדרות כמו שרשמת.. עכשיו אני רואה לייב באתר של האח הגדול, לוחצת Print Screen ואז מדביקה את זה בצייר לא?? כשאני מדביקה עדיין מופיעה לי רק תמונה שחורה..... לא רואים את מה שצילמתי... ואני מצלמת על מסך גדול. למה??

למעלה