שפרה אכזבה אותי ברמות... אני לא יכולה לסבול אותה יותר מדי
מ מאמי ללא צנזורה New member 11/10/08 #48 ../images/Emo45.gif גם בשיחה שלה עם לאון היא איכזבה אותי. היא מתנהגת אליו כמו לילד מגודל!!!
ז זיו המגניב 2 New member 11/10/08 #60 כן, הנחתי את זה../images/Emo108.gif אבל זה נורא הצחיק אותי שהוא אמר את זה דווקא פה "שפרה עשתה גרעפס והפליצה" "שפרה אכזבה אותי ברמות, אני לא יכולה לסבול אותה"
כן, הנחתי את זה../images/Emo108.gif אבל זה נורא הצחיק אותי שהוא אמר את זה דווקא פה "שפרה עשתה גרעפס והפליצה" "שפרה אכזבה אותי ברמות, אני לא יכולה לסבול אותה"
D droriko New member 11/10/08 #79 כשגבר וולגרי מדבר על נודים זה כשליידי עם שמלות מדברת על נודים זה מוזר
מ מיקאלה1 New member 11/10/08 #66 שי הגזים אתמול ממש היה אלים כלפי לאון זרק עליו כרית שבר את המנורה, ושאלה לי - האם יש הערב שידור הערב הם בוחרים את מי ידיחו? והאם הקהל יצביע מחר? או שיש שינוי?
שי הגזים אתמול ממש היה אלים כלפי לאון זרק עליו כרית שבר את המנורה, ושאלה לי - האם יש הערב שידור הערב הם בוחרים את מי ידיחו? והאם הקהל יצביע מחר? או שיש שינוי?
מ מאמי ללא צנזורה New member 11/10/08 #77 ../images/Emo45.gif המעצבן שזה שי...אז אף אחד לא קפץ להגן על לאון. כן היום הם מצביעים, ומחר יש תוכנית ההדחה. מעניין אבל איך זה יהיה....כי איך הם יעדכנו את המשפחות?!
../images/Emo45.gif המעצבן שזה שי...אז אף אחד לא קפץ להגן על לאון. כן היום הם מצביעים, ומחר יש תוכנית ההדחה. מעניין אבל איך זה יהיה....כי איך הם יעדכנו את המשפחות?!
מ מיקאלה1 New member 11/10/08 #80 נכון, כולם פוחדים משי לגבי המשפחות יראו היום מי המעומדים וכולם יגיעו מחר. אולי סוף סוף נראה את מוריאל.
נכון, כולם פוחדים משי לגבי המשפחות יראו היום מי המעומדים וכולם יגיעו מחר. אולי סוף סוף נראה את מוריאל.
מ מאמי ללא צנזורה New member 11/10/08 #111 ../images/Emo3.gif אין לי בעיה....רק אל תשכח להיות זמין האמת אם הייתי במקומה - זה מה שהייתי עושה! איך אפשר לחיות עם בן אדם כזה ?
../images/Emo3.gif אין לי בעיה....רק אל תשכח להיות זמין האמת אם הייתי במקומה - זה מה שהייתי עושה! איך אפשר לחיות עם בן אדם כזה ?
U u r a n i a New member 11/10/08 #62 ../images/Emo5.gif איכס... דורה היא לא.. למען האמת, אני לא מאלה שמשתגעים עליה, כך שזה לא מאוד מפתיע אותי..
../images/Emo5.gif איכס... דורה היא לא.. למען האמת, אני לא מאלה שמשתגעים עליה, כך שזה לא מאוד מפתיע אותי..
G Gryffindor Rules New member 11/10/08 #65 הייתי פשוט בהלם כשהיא אמרה משהו כמו: "היה ממש שקט, ואני עשיתי נוד. כולם שמרו על פוקרפייס, אז חשבתי שהחליקו לי את זה". הלו?! מדינת ישראל צופה בך!! היא *לא* מתנהגת בהתאם..!
הייתי פשוט בהלם כשהיא אמרה משהו כמו: "היה ממש שקט, ואני עשיתי נוד. כולם שמרו על פוקרפייס, אז חשבתי שהחליקו לי את זה". הלו?! מדינת ישראל צופה בך!! היא *לא* מתנהגת בהתאם..!
י יNOT New member 11/10/08 #72 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז היא הפליצה בשידור לפני כמה משועממים שצופים בה באדיקות פנאטית. שלחו אותה לגרדום
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אז היא הפליצה בשידור לפני כמה משועממים שצופים בה באדיקות פנאטית. שלחו אותה לגרדום