עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifדיווח ממקור ראשון כנסו../images/Emo70.gifפריצת דרך

פריצת דרך בלתי משוערת ביחסים בין שיפרה לצבר אתמול בשעה 10 וחצי בלילה.. שיפרה נראתה שולחת נשיקה באויר לצבר, צבר בתגובה גמר במכנסיים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול

הרסת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בתגובה לגמירה במכנסים שיפרה סרגה לו את החור

פעם אחרונה שבדקתי הייתי אישה דווקא..

ואני מגיבה לעצמי? טוב לדעת כי עד עכשיו לא היה לי מושג שקוראים לי עדי

a10a

New member
כן..סתם נשיקה על הלחי "לילה טוב"ב5 בבוקר..

אתמול צבר ורנין דיברו במשך שעה בשירותים...את זה תיקראו בעידכונים של הלילה יש שם פירוט מה היתה השיחה.. לאחר מכם הוא הלך לישון וכולם כבר ישנו ואז הוא בא לשפרה שישנה ונתן להנשיקה על הלחי ואמר לה לילה טוב...זה הכל.. מה שמצחיק הוא ששעה לפני כן...עינב אמרה לו בצחוק "תנשק את שפרה ואז יהיה לך רייטינג ויצביעו ל ךהרבה" והוא ברור שענה "אני לא אשנה כלום אחרי 60 יום..גם אם זה ישאיר אותי בתןכנית..את מכירה אותי..." ועינב אמרה "כןאני יודעת סתם צחקתי.." והמשיכה "תעשו בכאילו" והדגימה עם ליאון... ואז צחקו כנראה שצבר חשב על זה...אבל הבין שלא יעשה משהו קיצוני ולכן רק נתן לה מעיין "נשיקת לילה טוב" ממתי הוא נותן לה נשיקת לילה טוב????????? הוא יודע שעיב חכמה,אבל האגו שלו מפריע לו להקשיב לה!

יNOT

New member
../images/Emo6.gif באמת מסקרן לדעת מה עם הSMSים ../images/Emo6.gif

הרי בפורום בלבד היו ששלחו 150(אישור של אמא ) +225 (טלפון של העבודה של אבא)+30 (סתם כי יוסי בובליל שייך בגמר )ועוד אחרים... אוליי באמת כדאי לקבל ספירה מרונית עוז , כמה כל מועמד להדחה קיבל ב SMSים ?

rpys

New member
V|../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifלמה צריך להצביע לונסה כנסו@@@@@@

ונסה אמיתית,היא הייתה הראשונה שקלטה את שי הנחש הקוברה ואת ג'נין. היא התחילה לקלוט את לאון שמה לעשות עם כל החמידות שבו (באמת קשה לי) הוא בוגד בעינב ואסור לנו לשכוח את זה. עינב איבדה את הראש בזה שהצביעה לונסה ואנו חייבים לתקן את זה מהר לפני שיהיה מאוחר. אתמול עצם העובדה שונסה לקחבה את איתי לסוויטה הוכיחה כמה היא נאמנה וזו לא הייתה אסטרטגיה כי עובדה שכשהיא חזרה היא ישבה מחובקת עם יוני במיטה ונגעה לו עם הרגל ב*** ונסה היא אמיתית וחשובה לגמר יחד עם הבובלילים רק לה מגיע ה-צ-ב-י-ע-ו 222222222222222222222222|

יNOT

New member
../images/Emo11.gif שדולת SMSים ../images/Emo18.gif

ותודה שהבהרת את עמדתך

itamar76

New member
שפרה חייבת להיות ביום שישי באחות הגדולה

אם צבר לעומת זאת יעלה במדרגות, מסכן לאון. הוא מאוהב נואשות בצבר. ההפכפכות שלו נובעת מהמשיכה שלו לצבר. בתוך תוכו הוא לא מת על שפרה וכל הקרבה בינהם נובעת מהרצון לקרבה לצבר. לאון לא טמבל כמו שהוא מציג את עצמו הוא יודע לקרוא אנשים. ובלי צבר שפרה תדבק אליו עם סופר גלו.

זהבית271

New member
משחקים בבריכה

ונסה לאון שחר יוני ואינה שיחקו בבריכה שק קמח. איתי הדליק סיגריה... מוזר לא?????????

S n o o k e r

New member
על פי כל הסקרים ונסה חזק בקולות, כך שאם היא

תודח בשלישי, כנראה שבאמת ההפקה מנסה לשמור על צבר (שפרה זה כבר ברור), ובכך מזלזלת בכסף שלנו.

MajorTom2

New member
פחח מה?

הסקרים לא מייצגים אפילו לא 2 אחוז מסך הכל הצופים בתוכנית

הם מייצגים הרבה, אתה לא יודע למה נועד סקר??

נגיד מתוך 2500 אנשים שבחרו באקראיות במקומות שפרסמו את הסקר שם או במקום אחר זה אומר לך הרבה על הדעה הכללית של העם. כשמסתכלים על סקר לא מסתכלים על מספר האנשים...................

למעלה