עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

גאולה15

New member
ונסה בגדה באיתי לא ל ש כ ו ח

שפרה וצבר הכי חמודים אמיתיים חכמים ומתוקים.

zr66

New member
SMS לשפרה וצבר

הם האינטלגנטים היחידים בבית לא כמו ונסה שקופצת מגבר לגבר מאיתי ליוני איכסס כמו קחבה.. הכי טוב סמסו לשפרה ולצבר ותהנו באחריות.

elka1

New member
אם אתם מעדיפים את ונסה,אז צורה לחברה שלנו

לא אמינה,בוגדת,המונית,וולגרית. שפרה האצילה,אינטלקטואלית, הכי מענינת ומרתקת . הרייטינג יירד בחמישים אחוז אם שפרה או צבר עוזבים.

נועה21

New member
חחח עלק שפרה האצילה

משחקת אותה אצילה אבל היא שוכחת שמצלמים אותה 24 שעות ביממה ומדי פעם מתפלקת לה איזה קללה או שתיים או 50

יוסי :"ההפקה רצו להביא רביעיה שיושבת פה" !

יוסי אומר לחגית שההפקה הביאה רבעיה שמתאימה לקבוצה שלו ושל איתי כי זה מה שנראה יותר טוב בחוץ! היא אומרת ימים יגידו הוא אומר לה: אין ימים יגידו.. את לא יכולה לשנות את הראש שלך.. חגית אומרת לו אבל רנין היא שם יוסי: נעימה משחקת אותה שחקן רזרבי .. ברגע שהיא תיפול היא ישר תירד למטה.. כמובן שהוא צודק.. מבין 7 בחיותר שעשו החדשים 6 מהם לש"צ.

ניצה גל

New member
ונסה הביתה!!!!!!!!!!!

נמאסה עלי לגמרי.......................... עם השטויות שלה כבר לא בא לראות אותה ואני מקווה שאני לא במיעוט

מישל A

New member
בהפקה הבאה, כשיעלו את כל הפלשמורה..

בטוח ימצאו מישהו מתאים...
שהר לעליה הרוסית יש ייצוג לא רע..

tapuz4ever

New member
שמתם../images/Emo23.gif למשהו קצת משונה ב-

אינה? הרי היא הצהירה ברייש גליי שהיא הביאה 20 בגדי ים ובניתיים?- היא לובשת רק את התכלת ואולי קצת חום מה נראה לכם היא דוברת אמת או מה?

My Little Fairy

New member
רנין הכי מסכנה.

היא לא יודעת, אבל כשהיא תצא, יעשו לה לינץ' בכפר שלה. תייסיר מארגן את הלינץ' מעכשיו. הוא נסע לירדן להביא חביות זפת במיוחד.

shy6

New member
שהיא תצא?! הלינץ' התחיל כבר לפני שבוע

הבנאדם זרק אבן לחצר שהוא ידע שרנין שם. אבן! אבן!

רותוש123

New member
למה כולם נגד רנין??? היא מתוקה!!

אני מתה עליה! היא מסתדרת עם כולם.. היא גם קורעתת

cookies10

New member
כתבו פה בפורום

קראתי שההפקה הכתיבה לה איך להתנהג והיא שחקנית אז מתאים לה המהלכים היא עושה את זה במקצועיות רבה.... והיא מעניינת שהיא קופצת מאחד לאחד בטוב טעם....

d a n 6

New member
את צופה בערוץ 20?

כי אם לא אז מובן שאת תחשבי שהיא מתוקה כי בערוץ 22 לא מראים אותה מלכלכת ומרכלת על אנשים מאחורי הגב יורדת על יוסי ועינב ואחר כך הולכת אליהם כאילו כלום לא קרה מתבכיינת כל הזמן על שטויות ומאיימת לפרוש כל חצי שעה.

cookies10

New member
אתם לא מבינים שהכל זה משחק

אני אתה ולא את... (אתה צופה בערוץ 22) אתם לוקחים יותר מדי קשה את כל המשחק בבית... כולם שם מרכלים ומלכלכים אף אחד לא תלית שכולה תכלת אחד מדבר מאחורי הגב השני מסית השלישי מרכל.... כך שרנין לא שונה או גרועה מכולם, שמה אין מוסריות הכל שם ליכלוך אחד גדול.... הסתות ריבים ואחד יורד על השני, ולאינה ולונסה יש פה מלוכלך ולכן הן חברות מין מצא את מינו..כל הזמן מדברות רק על זיונים. לא מכבדות את עצמן... התוכנית בכלל ירדה ברמה שזה ממש מגעיל לשמוע.... הדיירים החדשים גם הורידו אותה, עם הסיפורים שלהם על הזיונים אז מה אתה מצפה מרנין, עם כולם שם צבועים ומי שיותר צבוע נשאר ההפקה לא מחפשת אנשים אמיתיים רק צבועים, זולים, ופשוטים... הם צירפו את אינה הפרחה, שלא מעריכה את עצמה מדברת מגעיל.... ומשויצה שהיא הולכת עם מבוגרים עבור כסף.... בושה לשמוע אותה...ואיך מעודדים אחת כזאת...

סתוית2

New member
מיום ליום עינב איבדה את חיבתי

ועכשיו ברגע זה המסך על עינב ירד הריכולים שחצאי אמת ורובו שקר על שיפרה וצבר אתמול בערב נישבעה באלוהים,אמא שלה,ובבחיי שהיא דוברת אמת, וגם אוהבת אותו. והיום היא הראתה לי מה משקלו של האלוהים שלה היא וונסה מרכלות ומעבתות את האמת ולמה?, יש לי שלוש אפשרויות 1 יודעות שהמצלמות מכוונות עליהם, ורוצות תמיכה בונסה, למרות שעינת הצביעה לה. 2 טקטיקה של עינב למשוך אליה את החדשים, ולכער את שיפרה וצבר, רק חבל לא? זה יחזור לה כבומרנג 3לכוון את האש על שיפרה וצבר מעניין למה שרנין התקרבה, עינב וונסה השתתקו, כי היא יודעת את האמת? כי היא ידעה מי זאת נעמה? וכשהיא הלכה הריכולים השיקרים למחצה המשיכו כולם שם לא טלית שכולה תכלת,אין יוצא מהכלל. אבל עינב היום הראתה לי את פרצופה האמיתי שרידי החיבה האחרונים שלי אליה עכשיו נעלמו החקרו היחיד להבין את מה שקרה בעבר בבית היא יוני אבל הלקקן שחר השתיק אותו פעם אחר פעם. זהו המסך ירד, ואיתו ההתפכחות. לעינב אין אחד פה,ואחד בלב וטוב שזה קרה היום,במיוחד היום

ayalla23

New member
אני גם שמעתי את עינב וזה בדיוק מה שהיא אמרה ל

לצבר אתמול בחדר אז למה את כותבת שהיא שיקרה לא הבנתי?

למעלה