עידכוני צהריים - יום 64, ה3.11

Brady

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

beep beep

New member
שפרה: "אני יודעת איך לגרום לאנשים לאהוב אותי"

חבורת התינוקות של רשל"צ ממשיכה בסרט שלה ומתכננת לגייס לשורותיה את אינה. הם נראים כמו חיקוי עלוב של מערכון על חסמב"ה.... צבר בתפקיד ירון זהבי שפרה בתפקיד תמר ליאון בתפקיד עוזי הרזה רנין בתפקיד אהוד השמן. ויוסי בתפקיד אלימלך זורקין... חסמב"ה! חסמב"ה! חסמב"ה! _______________ הבעיה היא ש"לחיילים" נמאס כבר מהמשחקים של צבר "המפקד" ושל שפרה סגניתו מכיוון שהם הבינו כמה לא סובלים אותם "בחוץ"....

droriko

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

אחי קרעת אותי עם ההשוואה לחסמבה, בעיקר עם צבר ויוסי .

N o a m V

New member
זה מותר בכלל ?

הם הרי מתכננים אסטרטגיה ובונים קבוצה כנגד שאר האנשים - זה לא נוגד את החוקים של המשחק ? דבר נוסף, קיימים 12 אנשים בבית ואני לא מבין למה צריך לראות כל הזמן את שיפרה צבר וליאון ??? גם כן ליאון הזה מתנהג כמו ילד בן 12 שרוצה תשומת לב מאמא שיפרה 24/7, נימאס ברמות .

Ootch

New member
לא אותי

ועובדה ששיחה של כמה משפטים ביניהם גררה הרבה יותר תגובות בפורום מאשר כל עשרות השיחות של ונסה ויוני היום.

beep beep

New member
איפה רנין קנתה את התואר שלה בתקשורת?

התולעת הצבועה שהתגאתה בתואר ובידע שלה בתקשורת גילתה לפתע, אחרי חודשיים בבית האח הגדול, שעולם הריאליטי הוא בעצם טראש נמוך... הוד מעלתה הדוכסית הבריטית - חשבה שהיא מגיעה לתכנית של ערוץ 8 על בית המלוכה... פחחחחחחחחחחחחחחחח...............

shy6

New member
כמה פעמים צבר ושפרה ניהלו את שיחת

"אנחנו יותר טובים מהאנשים האחרים פה"...?ZZZZZZZZZZ

Lomsahne

New member
אני חייב להבין משהו...

אני ואתה צפינו עכשיו באותה שיחה,ואני לא הבנתי את הדברים שאתה הבנת תסביר לי בבקשה איך הגעת למסקנה שהגעת על סמך השיחה הזאת?

סאמוואן

New member
../images/Emo6.gif באנה הרנין הזאת חיה בסרט ערבי

אומרת לצבר שהיא בשוק מזה ששי וג'ני עפו!! גדול!! "זה רק אומר לי על מה שקורה בחוץ" באיזה סרט את חיה??

בובה 1983

New member
בסרט הערבי של יום שישי בצהריים ../images/Emo13.gif

ואגב הסרט הערבי של שישי בצהריים... תודו שיוסי מזכיר את השחקן הראשי שהיה משחק שם... כפרה על יוסי.

לא נמאס לכם לשמוע

את רנין מדברת באנגלית? פה זה האח הגדול ישראל לא אנגליה. חוץ מזה היא סתם רוצה להראות שהיא יודעת אנגלית, מה היא חושבת שהיא היחידה שיודעת?

gogy

New member
ונסה

נא להשאיר את ונסה,יש אפשרות שהיא תשכב עם שני גברים,איתי ויוני,זה יכול להיות מעניין

חחחחחח אני הייתי משאירה אותה העיקר ששיפרה

תעוף כבר!!!!!!!!! לכל הרוחות האישה הזאת בלי ניסבלתתתת!!! עלאק היא אומרת ללאון וצבר שהעמידו אותם להדחה כי הם מאיימים על שאר הדיירים בבית בואנ'ה היא חיה בסרט... כל היום רק אוכלת,סורגת ומרכלת על כולם איכסס

למעלה