קטע מהשיחה של שפרה ולאון ../images/Emo26.gif
שפרה: הוא (ערן) אמר לרנין שיכול להיות שהוא בא בהתחלה לשחק משחק וזה שהוא התחיל בתור משחק זה נרשם לגביו, אני מדברת מבחינת הצופים בבית, לא שיש לי מושג אבל זה הסיבה שלא בחרו אותו יכול להיות שהרושם שנוצר לגביו היה לשחק משחק .. אני חושבת שכל מי שמשחק משחק זה יחזור אליו לפנים. נשארנו 8 אנשים אנחנו בחצי השני יאללה עשינו את שלנו אנחנו רוצים להגיע לסוף, אני יודעת בדיוק את מי אני רוצה לראות בסוף גם אם זה לא אני. יש לך את שישי שבת להעביר בכיף שלך עם אנשים שאתה אוהב, אחר כך ראשון שני שלישי להעביר את התמיכה שלך לאנשים שאתה אוהב וזהו. יוסי אמר לי בתחילת המשחק שהבעיה שלי שאני לא מספיק מדברת עם האנשים ומתחברת רק לאנשים מסויימים. זה הערה שישלח אותי לדבר עם אנשים שאני לא אוהבת ויגידו לי שחקנים. אני יכולה לנהל שיחה עם יוסי כמו איך אתה מרגיש? איך בלי סגריות ובלה בלה בלה... זה מיותר, לא בא לי להקל את השהייה שלו בבית.. אני מעדיפה לתת לך את השעה מאשר לתת לבן אדם כזה. כששכבת איתו על השטיח ודיברתם עיצבן אותי כי אתה נותן לו זמן איכות שעדיף שתתן למישהו אחר.. ליאון: אני מסכים איתך , אני לא אוהב להיות לידו ושהוא בא לדבר ואני לא אוהב לחייך אליו סתם והוא כל הזמן מסתכל ורוצה לדבר עם אנשים שפרה: גם עינב אמרה לי שהיא צריכה לדבר איתי על משהו ואני לא אתן לה את השוט של עינב ושפרה מדברות על שיחה קורעת לב ליאון: על מה יש לה לדבר איתך? שפרה: סתם כמו שאנשים עושים סחר ברגשות רוצים למכור משהו .. עכשיו לגבי איתי אמרתי לו שהוא מציק לי כמו שאתה עשית לי ואוו בשירותים (הפחיד אותה) ואתה אני אוהבת אבל הוא עושה אני שואלת מי זה הבן אדם הזה ומה הוא רוצה ממני אז עשיתי לו באק אוף ואז התחלתי לקום בבקרים ולדבר איתו, יש לו תכונה שהוא מאוד מאוד משתדל אז אמרתי אולי ניתן לו צ'אנס * פה קיבלתי שיחת טלפון*