עידכוני צהרים/ערב - יום 62, ה- 1.11

actress

New member
אבל רוב התמונות שהעלת לכאן אמרת שהם מהמצלמה

ואת זה אני מבררת, איך אפשר ללכוד תמונת וידאו ולא תמונה רגילה כתמונת מסך.

איזו מצלמה?

אני מצלמת דרך הפרינט סקרין.. תשאלי את אחד האנשים פה,יעזרו לך (במסרים אם לא עונים פה)

actress

New member
זה גם מה שאני עושה אבל התמונה זזה, ניסיתי בדי

בדיוק מה שאת עושה ואח"כ מעלה לכאן, ועכשיו את כותבת שאת לא מצלמת את האח מהוידאו מה שכן את עושה, אז אם מישהו מבין איך להעלות לפה אני מאוד אשמח לעזרה... תודה

rinatt1

New member
צילום מוידאו באדיבות מנהל הפורום omer719../images/Emo6.gif

לי זה עזר והצלחתי... אז בהצלחה ובקשר לצילום - את צריכה לפתוח מסך גדול, ללחוץ מקש ימני בעכבר, ואז יש לך יישומי פלאג אין, ואז יש שם 3 אפשרויות כאלה, רשת, וידאו ועוד משהו. באחת מהם יש סקאלה שצריך להזיז לאמצע וזהו, מאותו רגע ברגע שתצלמי ותעתיקי לצייר זה לא יעשה מסך שחור בהצלחה!

actress

New member
אוף לא ממש הצלחתי..יש אפשרות להראות הדגמה?../images/Emo4.gif

actress

New member
מקפיצה בתקווה שיקפוץ כי אני באמת רוצה לדעת

איך לוכדים תמונת וידאו כתמונת מסך???????????????

shy6

New member
רנין עכשיו: עינב אני לא יודעת מה אעשה אם

תעזבי. רנין לפני שבוע וחצי: מתי הוא והבת שלו(הכוונה ליוסי ועינב) כבר יעזבו את הבית?! מיררה בבכי.

droriko

New member
בטח ג'ני אוכלת סרטים כשהיא צופה בלייב

היא דווקא יצאה בהרגשה טובה מהוילה , שלפחות מישהי משם היתה חברה טובה שלה.....

clearer

New member
איזה צבועה רנין......

מנסה להתחנף לעינב. "אני אמות אם תלכי"... ומאחורי הגב..... סיפור אחר כידוע..

רנין רנין = לא אמין!

לא ברור לי איך מסמפטים את הדבר הזה, רנין. לא פגשתי בחיי אנשים כ"כ צבועים במעטה של רגישות ו"איכות". היא לרגע לא אמינה, מרכלת ובוחשת ויוצרת תככים כדי להיות משועשעת מהצד, זה בלתי נסבל. אני מוצא את עצמי ממש כועס מול ההתנהגות שלה. היא בעיני הדמות הכי חסרת אופי ולא אמינה בוילה. כ-ל מה שחשוב לה הוא מראה חיצוני, היא זקוקה כ-ל הזמן לפידבקים מטורפים, היא ר-ק שקרים ותככנות. היא שמחה כשקשה לאחרים, גם אם מדובר בחברים קרובים והכל ב"כאילו" דאגה וחוכמה. היא באמת באמת האדם הכי לא מודע לכמה הוא באמת ילדה בת שש, רעה ומניפולטיבית. הכל שיקרי, הכל הכל הכל. קיבינימט, למה הדיירים כ"כ מתחברים אליה? היא פשוט בלתי נסבלת!

אני שונאת את רנין מעדיפה שהצבועה

הזו תעוף עוד לפני שפרה איתי וונסה. אני מקווה שאף אחד לא נופל בפח שלה היא שחקנית מצויינת בוילה ומנסה לעבוד גם עלינו. היום היא תצביע ונסה ואיתי כי היא מעדיפה שיעלו על הגריל החלשים כך שאם גם היא תיהיה על הגריל היא לא תודח

JasPoint

New member
הצביעות של רנין שוברת שיאים

רק לפני שלושה ימים היא אמרה ללאון על עינב שהיא "כלבה שקרנית" ועכשיו היא אומרת לעינב אם את תלכי אני אמות. אז מי פה הכלבה השקרנית, רנין? רק חבל לי שעינב קונה את ההצגות האלה של רנין ושל ש"צ, והיא עומדת להעלות את ונסה להדחה. ונסה דווקא אוהבת את עינב והיא אפילו אמרה את זה היום לאיתי, ובכל זאת עינב הולכת להדיח אותה ולהשאיר אחרים ששונאים אותה. לעינב אולי יש לב טוב אבל היא לא חכמה במיוחד.

rinatt1

New member
עינב ממש לא קנתה את זה... חבל שלא צילמתי

את הפרצוף שהיא עשתה וגם יוסי..
משהו כזה.חחח
איך שרנין אמרה את זה עינב העבירה נושא ואמרה משהו על הכושר שהאחרים עושים.. כאילו היא בכלל לא סופרת את הבכיינות הזאת. היא ממש מבינה עם מי יש לה עסק. אז אל תטעו ותחשבו שעינב או יוסי קונים את ההצגות של רשל"ץ.. כי הם ממש לא!!

למעלה