עידכוני צהרים/ערב - יום 62, ה- 1.11

sharpi men

New member
רנין שתולה של ההפקה

אני ידוע את זה ממקור אמין ביותר. תמוה מאוד שבחרו דווקא בבחורה שלא ממש יודעת לשחק ונראית לא אמיתית מהתחלה. היא תלך כמובן עד הסוף אין לכם מה להתעצבן,וגם בערוץ 2 יציירו אותה כדמות חשובה בוילה,כמובן בלי ה"שקרים" שלה.

Tapudy

New member
למה הם לא מאלתרים שעון עם המיקרו או התנור?

איך לעזאזל יש להם שם מיקרו בלי שעון? וגם אם יש מיקרו עם שעון לא מכוון, הם פשוט יכלו לכוון פעם אחת בתשע בבוקר שיש את השיר או באחת בלילה שסוגרים את האורות. לא?

loli20

New member
יש להם שעון במיקרו , אבל אסור להם

הם קיבלו אזהרה מהאח הגדול בתחילת התוכנית לא לכוון את השעון במיקרו.

JasPoint

New member
למה אפשר להראות גבר בתחתון אבל לא אשה בחזייה?

אפליה נגד נשים

נועה21

New member
הרגע הראו את שפרה בחזיה ../images/Emo5.gif

היא החליטה להתפשט מחוץ למקלחת ולעשות כמה סיבובים למקרה שהמצלמה לא קלטה... הבחורה חיה בסרט שהיא פצצת על

בוא'נה איזה הגזמה!!!

היא לא התפשטה,היא החליפה חולצה..היא לא צריכה בשביל זה לרוץ כל פעם לשירותים/מקלחת אם היא בטוחה בעצמה נכון??

נועה21

New member
היא נכנסה להתקלח אבל הורידה את החולצה

לפני שנכנסה, עשתה כמה סיבובים ואז נכנסה למקלחת. לא צינזרו כלום וראו אותה מסתכלת לראות אם מצלמים. היא לא מתביישת וחושבת שהיא פצצה

היא לא נכנסה להתקלח

היא מדדה חולצה. אני לא מבינה למה נטפלים אליה?? מה ההבדל אם זאת הייתה עינב או שפרה?? יאללה עזבו אותה כבר,כולה מדדה חולצה ואז הלכה להתקלח. ואם היא הייתה בביקיני?? חאלס כבר נו.

JasPoint

New member
אני לא נגד, אני בעד

ואני לא מבין למה טורחים לצנזר חזייה, כאילו מה הביג דיל? זה כמו ביקיני, ובמילא מראים לנו את הגברים בתחתונים אז שיהיה שיוויון...

למעלה