עידכוני צהרים/ערב - יום 62, ה- 1.11

לא אמרתי שצריך להדגיש את זה או לא אבל

הכוונה של עינב לא היתה שלילית כפי שמנסים לתאר את זה בפורום הבנתי שזה יכול לפגוע בחלק מהאנשים אבל לא צריך להפוך את זה לשנאה וגזענות. זהו. :)

קפרי

New member
לי אין בעיה שלאחד הילדים שלי קוראים "חנון"

כי אני מקשרת את זה לעדינות ולכובד ראש שהוא מקרין אבל הבן שלי לא אוהב את זה- מבחינתו זה שלילי.

יוליקה

Member
מנהל
אז מה אתה מנסה לומר בעצם

שמה שהיה פעם "יורם" זה היו פרידמן? כמה שאתה נאיבי. לא שמעת אצמול את אמא של עינב? הגזענות נגד אשכנזים מושרש אצלם חזק מאד... תוך שהם מציינים שכל האשכנזים גזענים כלפי מזרחיים... כשמזרחי מתחתן עם אשכנזיה תמיד מתלווה לזה התנצלות: היא אשכנזיה, אבל היא בסדר.

דלשון

New member
עם הודעות כאלה עוד נחשוב שהמזרחים ניצלו ולא

קיבלו את האשכנזים שהם באו לארץ.

קפרי

New member
לא שמעתי אותה מקללת אבל שמעתי אותה מעודדת

בגאווה ולא אהבתי את זה.

קפרי

New member
אני הייתי בבית ספר רוגוזין ולא הייתה שום

אפליה נגד מזרחיים כשגילו מי אנחנו אחיותי ואני למרות שחציינו נראים אשכנזים וחצי מזרחיים והעריכו מאוד את אמא כאשר הגיעה במלא צניעותה המזרחית ובדיבורה העילג לאסיפות, כל יום משהוא מבלבל את השכל על אחד הדיירים, פעם בעד פלוני ופעם נגד אלמוני ולמחרת להפך, זה הכל, יחסי ציבור ללא שיקולים אמיתיים. לגבי פרידמן=יורם חנון, זה פוגע, אם שם משפחתו של מי פרידמן ומשתמשים בשם המשפחה שלו לכינויים הנ"ל זה בוודאי פוגעֱ! זה בדיוק כמו שאת פלוני יכנו "אלפרון או אברגי'ל" (וסליחה) כי הוא מופרע וכו'. אילו שם משפחתי היה אלפרון, והייתי שומעת שמשהוא מכנה בכינויי "אלפרון" בהקשר לתכונות השליליות הייתי באבוה נפגעת, אז די לבלבל את השכל ולנסות להצטדק, במיוחד אם משייכים את האשכנזים ליורמים וחנונים (כן, ע"י המזרחיים). אגב, אני מכירה הרבה מזרחיים שלא מוכנים שיכנס חתן או כלה מזרחיים הביתה (עד היום למרבה הפלא) וכן ההפך-יש גזענות משני הצדדים בהרבה מקומות.

אני מהמרת ששפרה וונסה איתי יוסי על הגריל

רק מחר נידע אבל כנראה ששיפ מעמידה את עצמה להדחה לראות איפה היא עומדת אם הצופים רוצים לראות אותה עוד כל החלטה היא תקבל כך היא אמרה לרנין אתמול בלילה...!!

קפרי

New member
אומרים שהמשחק מכור כבר, ויש הבטחה למי מהם

שיגיע לגמר עם הבטחה של ההפקה, חבל על הכסף בכל אופן של אלה שלא מצביעים למשפחת בובליל.

shy6

New member
לא הייתה תוכנית ריאליטי

שלא הגיע איזה ממורמר ואמר "אומרים שהכל מכור.." בכל מקרה, גם אני בעד לא לשלוח SMSסים.

קפרי

New member
אני בכל אופן לא ראיתי מעולם תוכנית ריאליטי

פרט לערוץ איטליה (הייתי שם, והשפה) וכאן התחלתי לצפות כדי להשוות והתמכרתי-אבל כך מספרים, קראתי מעריב אבל אמרו לי שהייתה כתבה כזו בידיעות.

למעלה