עידכוני צהרים/ערב - יום 62, ה- 1.11

Dark Angel בת

New member
השיהח ממשיכה שפרה מסבירה לונסה

במושגים של סוסים ומרוצים את המצב החדש של הכנס דיירים טריים לוילה. כנראה נופל לונסה האסימון איך הדיירים החדשים מאיימים על הישנים

מישהו יודע איפה חגית? מאז שהיא באה לא רואים

אותה.. היא אמרה שהיא באה להתנתק מהמשפחה..לנוח.. אבל מה עד כדי כך? כל היום לישון ולהשתזף?

EMC1

New member
חגית זה ג'ני+גיל.

בינתיים -->זבוב על הקיר. ובמילים פשוטות יותר -גורנישט. לא בשר לא חלב. מקבלת כנפיים ברגע שתועמד להדחה.

שפרה אומרת ולנסה להיזהר מיוני

ונסה אמרה לה שבהתחלה היא התלהבה מאיתי ואמרה שהוא יפה ופתאום בא מישהו יותר יפה (יוני) . שפרה אמרה שהוא ניראה לה אחד כזה שיתחיל עם כל הבחורות ובשביל זה הוא בא לפה .

no nick 1989

New member
מה שבטוח

אין לו כוונות רציניות עם ונסה. וזה ברור למה....בחורה שמתנהגת בצורה כזאת לא לוקחים ברצינות.

שיפ מחכימה את ונוס: "יוני בא לשחק עם הבחורות"

שיפ?: "אני רוצה שתיזהרי ממנו, הוא שולח מבטים גם לעינב וגם לך.. הוא אומר דברים ליותר מבחורה אחת.. הוא בא לשחק עם הבחורות ממש.. תראה שהוא עושה את זה "

no nick 1989

New member
איפה עינב,עדיין ישנה?

הגעתי למסקנה שהיא הכי מעניינת אותי בוילה.... מה זה משעמם שהיא ישנה. מזל שיש לפחות את יוסי

JasPoint

New member
כל שבת היא ישנה, בגלל שהיא לא מעשנת

ולדעתי זאת אחת הסיבות שהיא עלתה לגריל כ"כ הרבה פעמים. דווקא ביום הכי חשוב לפני ההצבעות להדחה היא מתבודדת במיטה וכל השאר מתחנפים אחד לשני.

אוף, גם אני רוצה שעינב תתעורר כבר

היא הכי מעניינת שם שמחת החיים שלה מדביקה אותי אני מאוהב בך עינב בובליל

no nick 1989

New member
הם חושבים שהתכנית לא מצליחה?

זה לא כיף שהם חושבים את זה... אם רק היו יודעים עד כמה היא מצליחה

עינב אומרת לאיתי שחגית

רמזה שהתוכנית לא מצליחה בחוץ!! הלוואי שיעמידו גם את החדשים להדחה!!!

Lomsahne

New member
ממש...

כול ארבעת הדיירים החדשים הפרו את החוק הזה,חובה להעמיד אותם להדחה ולהעניש אותם על הנזק שהם עשו ועושים.

JasPoint

New member
חגית רמזה לדיירים שהתוכנית לא מצליחה בחוץ

חחחחחח איזה תחמנית החגית הזאת. עינב אמרה שזה הוריד לה את המצב רוח

יNOT

New member
../images/Emo13.gif זה לא בהכרח שקר

יכול להיות שזה איך שהיא רואה את הדברים, ויכול להיות שזה גם האמת. העובדה שאנחנו פה בפורום לא אומרת שזה הצלחה כבירה. כמה ממכריך עוד נמצאים בפורום או רואים את התוכנית באותה קביעות, או שולחים SMSים?
תשומת הלב התקשורתית היא לא מדד להצלחה של התוכנית מבחינת התוכן אלא רק להיקף הפרסום שהתוכנית מקבלת

עדידי15

New member
אבל שערוץ 20 הפך לערוץ הנצפה יותר

והתוכנית בערוך 2 מקבלת כ-30 אחוז רייטניג לכן התוכנית מאוד פופלרית גם אם לא כולם נמצאים בפורום

למעלה