עידכוני צהרים/ערב - יום 62, ה- 1.11

יNOT

New member
בתקווה תבין את מה אני אומר....

"כמעט כולם רואים את התוכנית ומדברים עליה" אתה מכיר את כולם? תנסה להבדיל בין פרסום לדיעות של אנשים והווי חברתי של אנשים, אדם אחד בקבוצה מעלה את נושא השיחה סביב התוכנית, השיחה מחזיקה בממצוע 5-10 דקות... או שאצלך זה שונה? ושוב היקף הפרסום הוא לא הצלחה של התוכן. *את נושא הצפייה בערוץ 2 בשעות המסויימות האלה גם הזכרתי כבר, וזה לא בהכרח מהמניעים השקופים שאתם נותנים להם קרדיט. (תבדוק מה האלטרנטיבה לצפייה באותם שעות ובאותם ימים, תבדוק מי מהאנשים משאיר את הטלוויזיה סתם על אותו ערוץ כאשר עוזב את החדר... ) העליתי סברה וההיגיון שמאחוריה.

ordiki

New member
אתה מנסה לבנות תיאוריה

בלי אחיזה במציאות. תוכנית שמגיעה ל29 אחוז רייטינג פעמיים בשבוע כשבשיא היא מגיעה ל35 זאת תוכנית מצליחה ולא משנה איך תציג את זה. ומבחינת באז זה דבר שלא ראיתי מאז ארץ נהדרת או כוכב נולד 1 ו-2. אנשים מדברים על זה בכל מקום (בסוכות הייתי בפארק הירקון בפיקניק וכולם מסביב דיברו על זה). מבחינת הצלחה אין שום דרך להכחיש את זה.

יNOT

New member
../images/Emo13.gif אוקיי

לא באתי לומר שזה לא תוכנית מצליחה מבחינת הרייטינג , אין עוררין על זה בכלל. ושוב אני לא יכול להתווכח על מה שמעת בפארק, זה דיי דומה למה שכבר כתבתי

יNOT

New member
../images/Emo45.gif

ולא פסלתי את זה, אני ניסתי להראות שיש סוגים שונים של הצלחה , אבל אני מעדיף לרדת מהנושא הזה...

קפרי

New member
אני מכירה המון אנשים, כולל 4 מהאחיות שלי

וההורים שלי, לא מכירים את התוכנית, מכירה כאלה שצופים רק בערוץ 2 וילדים שרואים גם ערוץ 4 "האחות הקטנה", אתמול היה לנו מפגש בבית עם 8 זוגות וכביקשתי להדליק שניה ערוץ 20, אף אחד לא הבין למה , פרט לכך יש אנשים שמנויים ב-yes ואני חושבת שאין להם ערוץ שמשדר את התוכנית ברצף.

roaic

New member
פפחחח...יא טיפש.800 אלף איש שצופים זו לא?

33 אחוז רייטינג או 27 אחוז רייטינג זה לא הצלחה...יא טיפש?? גמר כוכב נולד לא עשה את המספרים האלה.(אולי עשה 30..אבל חד פעמי). פה מדובר על תוכנית שבועית שעושה את המספרים האלה. אז תרשה לי להגיד לך שאתה טיפש. 2. אני חושב שטוב שהם חושבים שהתוכנית לא מצליחה....כי אם הם היו יודעים עכשיו שיש סביבם היסטריה כזו ענקית...אז נראה לכם שהם היו מתנהגים בכזו טבעיות?? בן אדם שיודע שקרוב למיליון איש צופה בו (לא בערוץ 20..אבל בשידור זה מתקרב לזה)......יתנהג כרגיל? או כמו סטאר?? לכן,עדיף שהם ימשיכו להתנהג כמו שהם במציאות....ולא שהשתן יעלה להם לראש. כי אז באמת יהיה משעמם. כל הכבוד לחגית!!!

יNOT

New member
אני אוהב שאתה קורא לי טיפש בלי להבין...

את הדברים שאני אומר, זה מראה על חוכמה.

fairy8

New member
אם זו לא הצלחה מזו הצלחה?

אתמול הייתה על התוכנית כתבה בערוץ 2 ובעיתונים. גם אלו שאומרים שלא רואים כן רואים (עובדה שכולם יודעים מי זו שיפרה, הבובלונים, ושוט) ואני מאמינה שלמי שיש הוט בבית הטלויזיה שלו פתוחה על הערוץ גם אם הוא לא בדיוק יושב ומסתכל, בכל מקום עבודה האינטרנט/ טלויזיה פתוחה על הערוץ 20. ואין יום שאין משהו חדש בעיתון עלאחד מהמתמודדים..

יNOT

New member
אמרתי שאתם לא מצליחים לעשות הבדלה

תקרא את הפוסט שלי שוב, אל תתפס למילה אחת. ואם לא נאה לך, תיהנה מהערך הבידורי של התוכנית, ומתפיסת עולמך הצרה. זה הכל

tomato4

New member
אבל למה אתם מגיבים ל יNOT

בשביל מה? אתם רואים שהוא בן 28 שממורמר מהחיים ומוציא את זה פה בפורום.. אז בשביל מה לתת לו כח להמשיך את זה? שידבר לעצמו.. תפסיקו להגיב לו.. שידבר עם עצמו.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

וזה ממי שבחר לעלות לפורום "כתבה" של פנאי פלוס, כשחמש דקות קודם משתמש אחר הסביר שזה עלה בעבר לפורום ונמחק בגלל : הפרת חוק זכויות יוצרים ובכל זאת בחרת להתעקש לא על עמוד אחד , אלא על כל הכתבה... כנראה שזה היה ממש חשוב לך

יעל176

New member
שימו לב איך עינב ואיתי התחברו, עינב אמרה

במפורש שצריכים לרכוב על החלשים כדי להגיע לגמר

TLV GUY2

New member
התחבולה של חגית...

אמרה לכולם שהתוכנית ממש לא מצליחה בחוץ... לגרום להם להתבאס ולעשות דברים קיצוניים כי הם יהיו מעוצבנים ויחשבו גם שלא רואים אותם... כולם עכשיו בטוחים שהתוכנית היא סוג של "דרוש מנהיג" או ריאליטי כושל אחר, הם לא מבינים שיש להם 30 אחוז רייטינג ויותר כל תוכנית... חגית יצאה מגעילה.

s7m42

New member
הדיירים הותיקים חושבים שהם

מצליחים לדלות מידע על מה שקורה בחוץ מהחדשים והם מתלהבים מזה, אבל הם לא מבינים שהדיירים החדשים רק משתמשים בזה כדי להטעות אותם ולהזיק להם... והם קונים את כל מה שאומרים להם

למעלה