עידכוני צהרים/ערב - יום 62, ה- 1.11

s7m42

New member
לא נכון,

כרגע לפחות כולם שם מחכים שהחדשים יפלטו להם מידע חיוני והם חושבים שהם עושים את זה בתמימות וטיפשות עינב אמרה שהתכנית לא מצליחה לאיתי וגם הוא מאמין וכנראה שהיא תגיד את זה לשאר הדיירים

3pac היחיד

New member
חגית היא נחשה אמיתית היא עובדת

על כולם בעיניים זה שהיא אמרה לעינב שהתוכנית לא מצליחה בחוץ זה בשביל לגרום לעינב רצון לפרוש מהתוכנית הבחורה פשוט נחשששששששששששששש

11134

New member
אחרי הפגנת השרירים, יוני מבין שהוא נתקע איתה.

ויצא שגם יוסי לא בדיוק מעריך את מעשיו. אני חושבת שלא היה חכם מצד יוני לפגוע באיתי, שיוסי מאוד מחבב. מבחינתי, גם הוא וגם הונסיה הזו יכולים לעוף... ביחד עם שיפי, צבר ושקרנין. מביאים את הסעיף.

11134

New member
ונסה, למעשה, פגעה בו, כשהתחילה

להסתובב עם יוני, לעשות לו מסז'ים, לעשות לו עיניים ועוד כהנה וכהנה. יוסי לא אוהב את ההתנהגות של ונסה כלפי איתי, היא מוציאה אותו לא טוב (אתמול הם גם התווכחו על זה - איתי וונסה), ויוסי כבר רמז שוונסה היא הבאה על הגריל. יוני, כיוון שהוא זה שהחיוזרים של ונסה מופנים אליו, עושה רושם, שלא ממש נאהב על ידי יוסי, לפחות כרגע, בגלל שיתוף הפעולה שלו עם ונסה.

שפרה פאטתית....

ונסה סיפרה ליוני שמדי פעם שומעים מבחוץ קריאות של אנשים רק ליוסי עינב ולאון. שפרה מיהרה לומר: "בשעות הבוקר המוקדמות קוראים גם לי " ונסה הסתכלה עליה והשתתקה ושפרה הוסיפה: "כן זה קורה בערך בארבע בבוקר". פאטתית..........................

s7m42

New member
היא דווקא כן

היא צבר ולאון הולכים לישון מאוחר בזמן האחרון למה שהיא תרגיש צורך להמציא שמישהו קרא לה? גם ככה יוני יודע יותר טוב ממנה מה חושבים עליה בחוץ

זה בדיוק העניין--יוני יודע כמה היא שנואה

ולכן זה פאטתי. מעבר לכך, הדיירים דיברו לא פעם על כך ששומעים קריאות ליוסי עינב ולאון אבל לא שמענו ולו פעם אחת שאמרו שקוראים לשפרה.....

שהיא הגיבה כמו ילד בן 4 :"גם לי גם לי"

זה באמת היה פאטתי... לו באמת היו קוראים לה, מישהו מהחברים שלה היה מזכיר לה זאת כשהיתה במשבר תשומת לב שלשום.

Ootch

New member
תכלס

חגית צריכה ללכת הביתה. אני דווקא די אוהבת את הדמות אבל היא באמת הפרה את החוקים בצורה בוטה (רמזה לאיתי שהוא מצטייר בתור פראייר, אמרה שהתוכנית לא מצליחה וכו'). אם להפקה יש קצת שכל הם יכניסו מישהו חדש במקומה, כמו בשאר תוכניות האח הגדול. אולי את האקס של שפרה שדיבר עליה ברייטינג (למרות שזה ישחק לרעתה) או מישהו בשביל לאון.

חחח, יוסי חלם ששחר רצה להרביץ לאינה והוא מנע

ממנו לעשות את זה... הוא לא זכר איך קוראים לשחר אז הוא אמר "הלוייתן הזה..."

3pac היחיד

New member
ראיתם מה שפרה אמרה לליאון עכשיו

"זה שכאילו התקרבנו זה לא משנה שום דבר " היא התכוונה לעינב בקיצור ההתקרבות שלה לעינב הייתה הצגה 1 גדולה היא הולכת לשים את עינב על הגריל

למעלה