עידן יניב מתארח

../images/Emo124.gifעידן יניב מגיע להתארח בתפוז../images/Emo70.gif../images/Emo79.gif

עידן יניב יתארח בתפוז ביום שלישי הקרוב, 23/10/07 בשעה 16:00. האירוח יתקיים בבבלוג TV ויועבר בשידור חי! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות לעידן, שאלות מוצלחות יועברו אילו במהלך האירוח. אירוח נעים

הנה השאלות ,,,

עידני ? קודם כל מזל טוב על האלבום מתה עליו
ועליך
הנה השאלות : מה העדה שלך ? מה הגובה שלך ? עם יהיו לך הופעות בנצרת עילית ? מה הכינוי שלך ? כאילו באיזה כינוי הייתה רוצה שיקראו לך ? חח
ממ.. מקווה שתענה מתה עלייייך מאמי ** זאת עדי שריקי מהפורום הרשמי שלך :)

שחכתי שאלה !!1 ואני ישמח עם עידני יענה עליה

בקליפ "לילה לבן" הדוגמנית שהייתה בקליפ זאת שרית קרפ ? ואיך היה לחליף נוזלים איתה ? חחחחחח מתה עליך מאמי

ADAKI15

New member
שאלה

מי הבן אדם שהצליח לכתוב מילים כל כך מפגרות לשיר החדש שלך אפילו לא יודע איך קוראים לו! כמה את יפה כל כך יפה הכי יפה בעולם אבל את לא יודעת כמה אתה יפה... זה אוצר המילים שלו את יפה?? זהו והבתים בכלל מזעזעים את הכי יפה בג'ינס צמודים לגוף משופשפים עד לאיזה רמה תרד????? אבל הכי מצחיק זה אבל את לא יודע כמה את יפה...! מה קשור אבל את לא יודעת מה?????

סמדר שיר../images/Emo99.gif

בלי קשר לשיר הזה היא כותבת מדהים.... השיר מעביר מסר בכל אופן...אני אהבתי...זה שאין בו גיוון במילים וכל כך פשוט לכתוב שיר שכולו הוא: את יפה...זה נכון...אבל יש בשיר מסר מאוד יפה.... (לפחות זה מה שאני שמתי לב).

הרגע קיבלתי את הדיסק שלו בדואר../images/Emo6.gif

השאלות שלי: 1)מה המוזה שלך לכל השירים שאתה כותב? 2)כמה זמן לקח לך לעבוד על האלבום? 3)איך החיבור עם דנה? 4)איפה צולמה עטיפת האלבום? 5)אוהב שוקולד פרה?

tohar6

New member
היי עידן../images/Emo13.gif

בהופעה האחרונה שלך בב"ש בשיר את יפה אחד האנשים הציע נישואים לחברה שלו.. כל הקהל התרגש והזוג בכלל התרגשו מה איתך? חח התרגשת? אהבת את איך שזה הייה? והאם כבר קרה לך פעם שהציעו נישואים בהופעה שלך?שידעת עליהם כמובן..

סוגיה לא פתורה../images/Emo9.gif

לפני כמה זמן שידרו ביס תוכנית על תחרות שנעשתה בין כמה אנשים ששרו שירים של זוהר ארגוב זכרונו לברכה, האם גם אתה השתתפת בתחרות הזו
ראיתי חלק נורא קטן מהתוכנית והיה שם מישהו שממש מזכיר אותך
בתקליט

אושRתי

New member
שאלות לעידן.

1. מה הרינגטון שיש לך בפאלפון שלך ? 2.מה המאכל האהוב עליך? 3. איזה סוג של מוזיקה אתה אוהב לשמוע?

NISEO

New member
עידן מה שלומך

רציתי לשאול איזה הרגשה אתה מרגיש שאתה שר תשיר את יפה.. שיר מאד מרגש

עידן יש דבר שעוד לא הבנתי !

איך אתה מביא חופשי להיטים כמו מים ! איפה יותר כיף להופיע מול עשרות אלפים שמכירים אותך או מול אלף שמעריצים ויודעים תשירים בעל פה ? אל איזה שיר אתה מתחבר בדיסק החדש שלך . ולהיות זמר חלמת על זה איך זה קרה אתה יודע אלפים חולמים על זה וחלקם אפילו מתאמים ורק בודדים מצלחים

עידןןן

רציתי להגיד קודם כל שהשירים שלך מאד יפים ובאמת מדברים אל המון אנשים במצבים שונים ותמשיך להפתיע! השאלה שלי היא האם אתה כתבת תשירים ? וסתם תדע שאנחנו מאד אוהבים את השירים שלך! רציתי לשאול האם יש שיר מסוים שקשור לחיים האישיים שלך ?

../images/Emo140.gif שיו..... הוא בא........... !!

עידן ...מאמי..... מה שלומך??? אני דוני וגם אני מתה על לשיר..... אני מתה עליך סוף........... חבל על הזמן!!!

tzair21

New member
היי

למה לא התגייסת לצבא? זה לא דבר חיובי להיות משתמט.. אם כל הכבוד להצלחה שלך, למה שאנחנו נילחם בשבילך ובשביל כל האמנים האחרים ואתה תעשה עשרות אלפי שקלים בלי לשרת?

ואיייי צאוו מזההה

מה אכפת לך?היו לו סיבות בטח...אנשים לא סתם לא מתגייסים.... אם ההורים שלך לא היו מתגייסים לא היית קוראת להם משתמטים ומתלוננת..... אז הוא לא שירת....זה אומר שאסור לו לעשות את מה שהוא אוהב,מוזיקה? צאו מזה..הוא לא עשה כי יש לו סיבות שלו....התחילו להתעמק בכל נושא ההשתמטות..אז הוא לא התגייס so??? רק כי הוא מפורסם אז מתיחסים לזה...יש בצבא כאלו שיושבים רגל על רגל ומנקים שולחן בקושי... רדו מזה כבר...מותר לו לעשות מה שהוא אוהב גם אם הוא לא התגייס....לערביי מדינת ישראל לא באת בתלונות שהם לא מתגייסים,אם מישהו במשפחה שלך לא היה מתגייס גם לא היית באה בתלונות....אז חלאס..זה החיים שלו לא שלך....

yrutoo

New member
"יש בצבא כאלו שיושבים רגל על רגל ומנקים שולחן

בקושי" זה לא קשור בכלל. זה לא שאם יהיה לו תפקיד קטן שנראה כ"חסר משמעות" יש לו זכות לקבוע אם הוא ישרת או לא. כל אחד צריך לתרום בצורה כלשהית, וגם אם יש לו בעיה רפואית המינימום שאפשר לעשות זה התנדבות... חוץ מזה, כזמר יש לו השפעה ענקית על הציבור והוא לא סתם עוד אחד שלא התגייס (ומי אמר שכשאנשים רגילים מתשמטים זה בסדר?). חוץ מזה, בכללי אין לי בעיה עם עידן הוא אחלה זמר בסך הכל...

חוזרת על עצמי שוב

היו לו את הסיבות שלו!!! נתתי פה דוגמא לזה שיש אנשים שמגוייסים ולא עושים כלום.... ואין לו שום השפעה!התחילו להתעמק בזה יותר מדי....הוא זמר הוא עושה את מה שהוא אוהב וזהו...לא חושבת שיש מושפעים ממנו..ואם כבר מושפעים אז זה ילדות!!הוא לא משפיע על אף אחד..ואם לא היו נכנסים לזה מההתחלה אז לא היו יודעים בכלל שהוא לא התגייס....פשוט מחפשים על מה ללכלך ולהשמיץ ואני שונאת את זה!

למעלה