עידן יניב מתארח

כמה שאלות:)

א':יש קצת ניגודיות בשיר את יפה בין המילים, מצד אחד :"ג'ינס צמודים לגוף משופשפים" מצד שני:"מתייחסים לנתונים חיצוניים" איך אתה מסביר את זה? :) ב':האם ייתכן שראיתי אותך בסביבות החודש יולי-אוגוסט ברח' שדרות יהודית בת"א? ג':האם תלך על עוד סגנונות מלבד הפופ? כגון בלדות, את רוק קל וכ'ו? בהצלחה

gun the LOVE

New member
שאלה א'

היא די מעניינת.. אם הוא ענה על שאלה זו,תוכלו לכתוב פה את התשובה שלו..?

שאלה ב' קצת מיותרת..

הרי אם נשאל אותך אם בחודש אפריל היית ברח' בן יהודה בת"א - לא באמת תזכור, נכון

השיר יפה

השיר יפה מספר על בחורים שמסתכלים על נתונים חיצוניים אבל אני יודע כמה את יפה בפנים האם אתה באמת אדם שמאמין במילים הללו? האם אתה באמת אדם שמסתכל על אופי ולא על יופי? תודה מירית

SimsY

New member
את צודקת

אם הוא בוחר למצוץ דם של האנשים שכן ממלאים את חובתם למדינה - זה עניינו בלבד - אין ספק

עידן..

עידן.. איך היה לעבוד על האלבום החדש? איזה שיר הולך לצאת כסינגל הבא ? האם אתה הולך לנגן לפעמים בהופעות..? המון המון בהצלחה בהמשךךךךךך אוהבת הכי הכי חן מהפורום הרשמי!! 3>

רותמוש11

New member
שאלהה לעידן-3>

קודם כל עידןן המון מזל טוב מאמיי מקווה שנהנת ביומולדת שלך טוב השאלות: -אם היית יכול לחזור לתקופה בעבר לאן היית חוזר? ולמה? -איזה אוכל בחיים לא היית אוכל? -איזה מיקצוע הכי אהבת? -מה הכי שנאת? בהצלחה בהמשך מאמיי ניפגש בהופעות רותם מהפורום הרישמיי

adidas3avr

New member
חבר'ה עידן מתגייס לצבא בקרוב !!!

אני בטוחה שהוא יגיב לכל הדיונים שמתנהלים פה סביב התגייסותו לצבא , אבל לא יכולתי לשתוק .... עידן שוחרר מהצבא כבר שסיים ללמוד עתודה ( הבחור עתודאי ! ) עקב בעיות בריאותיות , אבל הוא מתגייס בקרוב ב ה ת נ ד ב ו ת !!!! וזה בדוק !

adidas3avr

New member
תעשו ככה ...

תבררו קודם כל מי הוא עידן יניב , אם למד עתודה , אם יתגייס בקרוב ... רק אח"כ תבואו להגיד שאני טועה . אני בטוחה במיליון אחוז שאני צודקת כי זה מידע מעידן עצמו ולא מאף אחד אחר !!!

עידן בעצמו אמר שאת טועה חחחחחח יא גנובה

אמרו לו בשידור: יש שמועות שעלו בשרשור שאלות שאתה הולך להתגייס בקרוב(אמרו לו כל מה שאת אמרת) והוא צחק ואמר שזה שטויות!!!ושהוא לא מתכוון להתגייס... אני לא סתם פוסלת דברים נשמה...לא יודעת מאיפה הגעת לזה אבל עידן בעצמו אמר שזה לא נכון,לא חושבת שיש מישהו שיודע יותר טוב ממנו..

למעלה