עידן יניב מתארח

אז טועה !

עידן כן מתכוון להתגייס ! ומזה אינלו ת.ז ? תגידו איפה אתם חיים י'עקומים ! בהרור שיש לו ת.ז.

חחח את לא קוראת נכון

הוא אמר: "הוא עתודה כמו שאני טייס ושאין לי ת.ז" הוא דיבר על עצמו לא על עידן יא גנובה!! מה שהוא בא לומר בשורה הזאת זה שזה שקר אחד גדול.... ואת עקומה יא פוסטמה

חוזרת בי

נסחפתי טיפה
תתעלמי מהפוסטמה...שכחתי שאנחנו נמצאים בפורום...ושיש כללים..... בכל מקרה עידן בעצמו אמר שזה שקר..לא יודעת מי אמר לך את זה...אם עידן בעצמו היה אומר את זה אז הוא לא היה מכחיש....

עידן מקווה שתענה מהר לא חייב בשידור

קודם מזל טוב על הדיסק החדש, דיסק מהמם! ורציתי לשאול אותך משהו: לאחותי הקטנה יש בת מצווה בחנוכה ואני רוצה להפתיע אותה אז חשבתי ללכת בכיוון שלהביא לה מפורסם או משהו כזה אם אתה חושב שאתה יכול להתאים או לתת רעיון מי יכול לבוא לעשות שמח אז שכתוב לי לאימיל אחריי השידור [email protected] אשמח אם תענה לי (הבת מצווה שלה בחנוכה )

ידוע על לא מעט מפורסמים שמופיעים באירועים

מלבד הופעות....יש את המפורסמים שלא מופיעים בבתי מצוות ובבתי ספר ויש את אלו שכן... דניאל זילברשטיין כוכבי כוכב נולד 5(חן אהרוני,דניאל בן חיים וכו'..) יש עוד כמה... בעקרון הם אין להם בעיה להופיע באירועים כאלו ובבתי ספר... ויש גם עוד זמרי מזרחית

אההה=]יש דרך להשיג אותם אבל

כוכבי כוכב נולד 5 לא יקרים
הבית ספר שלי הזמין אחד משם להופעה. את יכולה לפנות למייל שלהם..לכל אחד יש מייל מקשת למעריצים=]

A M S T A F1

New member
טקסטים שלא דורשים מאמץ שיכלי וריגשי

לחנים שנשמעים כמו של שלמה ארצי שיהיה לך בהצלחה אבל יש כאלה שמבחינים בזה לדעתי אתה צריך להיתאמץ יותר למרות שבשביל הארץ זה מספיק מבחינת הרמה

ליאורבר

New member
תענה לי פליז..

הי! מה שלומך?? יש לך שירים מאוד יפים. אני אוהבת מאוד את השיר "סרט הודי".. שיהיה המון בהצלחה.. איך הצלחת להתפרסם?? (מי גילה את הזמר המוכשר הזה.. עידן יניב יא מלךך..!!) מקווה שקרת ושתגיב ליי.. באהבה ענקית ליאור בר

עיידנוושק'ה ((:)

עייידני,?! מה נייש ?! רציתי לישאול אותך 2 שאלות אז ככה : 1-באלבום החדש שלך חכי לי יש ת'שיר חתול שחור... רציתי לישאול אותך מה הקשר ל..זנב לטאה ?! 2-איזה מידה אתה בנעליים
???

שאלה האם אתה אוהב את...

להקת סינרגיה?! כי ראיתי אותך בהופעה שלהם! במועדון הזאפה! האם אתה אוהב את המוסיקה שלהם‎?‎

משה בן 16

New member
אין לי מה להגיד חוץ מ....

שאני משוגע על עידן יניב פשוט אתה מלך !!!!! סורי על ההודעה הלא קשורה

שאלות לעידן

היי עידן אני אתי אני מאוד אוהבת אותך ואת סיגנון השירים שלך רציתי לישאול אותך כמה שאלות 1.בן כמה אתה? 2.ואיך אתה מתחיל ליכתוב שירים 3.על מי ניכתב השיר "את יפה" זהו אני מקווה שתענה לי אוהבת אותך מאוד אתי [אתה יכול לימסור לי נשיקה]?

לעידן

אתה שר נורא יפה אהבתי תלהיט האחרון שלך מאיזה גיל אתה מופיע? אתה כותב שירים ?

שאלהההה לעידן!!!!!!!!!

איזה צבע אתה אוהב? איזה אות אתה הכי אוהב? איזה מאכל אתה הכי אוהב? איזה פרי אתה הכי אוהב? מה יותר עדיף עלייך מסן או איסי? מה אתה אוהב יותר ספרייט או קולה? איזה סוג פלאפון יש לך? אתה שם ג'ל בשיער? דבר דבר!!!!

|בלונד../images/Emo67.gifהאמת מאוד מאוד יש לי שאלה מעניינת

למה אתה הפסקת לשיר אים הזמר בשיר הראשון שלך ואותו כבר לא שומעים יש לו קול יפה והוא הצליח לקדם את השיר שלך ביחד איתך

../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifשלום עידן../images/Emo13.gif.

1.כמה זמן לקח לך ולדנה בערך לצלם את הקליפ "סרט הודי" ?

למעלה