עידן אתה תותח על! איך אפשר ליצור איתך קשר ? אהבתי את 2 הדיסקים שלך ! ! ! ! ! ! ! !
L lsabag New member 23/10/07 #51 עידן אתה תותח על! איך אפשר ליצור איתך קשר ? אהבתי את 2 הדיסקים שלך ! ! ! ! ! ! ! !
כ כוסעעע מעלפת New member 23/10/07 #52 שאלה לעידן יניב איך היה לעבוד על השיר סרט הודי עם דנה אינטרנשיונל האם היא באמת דיוה כמו שהיא משדרת לנו?
שאלה לעידן יניב איך היה לעבוד על השיר סרט הודי עם דנה אינטרנשיונל האם היא באמת דיוה כמו שהיא משדרת לנו?
ו וואלקק אתהההה New member 23/10/07 #53 מכונת להיטים מאיפה אתה מביא את השירים האלה?...כל שיר להיט ברוך השם....
ס סער חוזר חזק יותר New member 23/10/07 #55 עידן תיכנסססס!!!! תכנס!!!!!!!! תכנס!!!!!!!!!! איזה צבע אתה אוהב? איזה מאכל אתה אוהב? מה אתה מעדיף מסן או איסי????????? מה ומה ומה ומה?!!!! ומה?!!!!!!!!!!!
עידן תיכנסססס!!!! תכנס!!!!!!!! תכנס!!!!!!!!!! איזה צבע אתה אוהב? איזה מאכל אתה אוהב? מה אתה מעדיף מסן או איסי????????? מה ומה ומה ומה?!!!! ומה?!!!!!!!!!!!
ע עדידוש יוסף New member 23/10/07 #56 שאלה לעידן איך היה להופיע עם הגיים בויז ? התחברת איתם ? אני חושבת אני לא חושבת אני בטוחה שאתם שילוב ממש חמוד ביחד אוהבת אותך
שאלה לעידן איך היה להופיע עם הגיים בויז ? התחברת איתם ? אני חושבת אני לא חושבת אני בטוחה שאתם שילוב ממש חמוד ביחד אוהבת אותך