ערב טוב

לאורטל אסור היה להצביע, אבל גם בן, יוני ואורן

הצביעו, ואני יודעת שליז אמרה שתצביע לה.

adiyon2

New member
בשיחה עם איילת

יוני אמר שרק הבנים הצביעו לדניאל כי הם היו בטוחים שכל הבנות יצביעו לקרן והיא תנצח, כך שלפחות יהיו קצת קולות לדניאל. איילת אמרה שההצבעה לא היתה של חברויות, אלא שרצו לתת גם לקרן צאנס. נראה מה יהיה.

יש מצב שבן ואורן הצביעו לדניאל, וגם ליז.

לגבי יוני, יש מצב שלקרן, אף על פי שידע שאיתן מעדיף את דניאל. יש איזה תחרות סמויה בין יוני לאיתן, ולכן, ייתכן שיוני לא יפרגן במסווה של "מקורב לקרן".

או, דבר נוסף - אולי בן הצביע לקרן, כדי שאיתן

יבחר לוותר על הסוויטה, וישלח אותו, את בן, ואת ליהי. גם אפשרות.

דידי 9

New member
קרן לא תהיה מועמדת להדחה עוד.המון

אנשים בעדה כבר, תתעוררו. ענבר ענת איילת-מדהימות ושינו דעתן. אתם משום מה תקועים בפורום שלכם ומגבים אחד את השניה. תתפתחו התגובות האלה נוראיות! אתם אנשים קנאים שלא יודעים להפסיד, וקוטלים אחרים כי דעתם שונה משלכם. מה קרה שאתם לא סומכים על איילת וענבר?! לאן נעלם היופי הפנימי שלהן? הן חיות שם, הן רואות בדיוק-מי זו מי. מהבוקר דניאל מספרת להן על החיים הקשים שלה, ועושה להם מניפולציות רגשיות, וזה הגעיל אותן-וגם אותי, מסע השיכנועים שלה. ככה בדיוק היא מפתה נערים להמר באינטרנט.הבנות קולטות את זה!! ענת חכמה, איילת חכמה, ובטח שענבר חכמה. הן פירגנו למי שהן מאמינות לה. ולא לדניאל הקרימינלית שלא שמה עליהן קצוץ אם אין לה אינטרס. טוב אני קצת מרחמת עליכם, על שיקול הדעת ועל הקטנות שלכם. בכל מקרה מעולם לא הצבעתי, אבל הפעם אצביע!! וקרן לא תהיה מועמדת להדחה עוד. כי פה יש כל כך מעט אנשים, וסוג מסוים של אנשים, שהם לא קנה מידה לכלום

Klayhamn

New member
דידי9

נחשפו כבר ההצבעות... לקרן יש 6000 הצבעות, לאיילת ולדניאל 8500 כל אחת, לענבר מעל 9000 ולאורטל 12,000...... אין לקרן שום סיכוי שלא למצוא את עצמה מועמדת... אין מספיק אנשים מתחתיה כדי שהיא תוכל להינצל (גם אם ליז וענת וליהי יהיו מתחתיה, אין סיכוי שהיא תעבור את אתי או את היתר)

דידי 9

New member
K לא כולם תקועים כמוך וכמו אלה כאן, רק כדי

שתוכל להשתייך לאיזו חברה אתה מדבר ותקוע איפה שאתה תקוע. הכל השתנה, ומשתנה-רק אתם פה נשארים במקום. זה מוזר. וקצת מפחיד. איך שללתם את כל השלוש-ענבר איילת וענת. זו בושה, ולא נעים לי להגיד מה זה עוד

יש פה התפרצות לדלת פתוחה. על ענבר, כבר לפני

שבוע או שבועיים, אולי יותר, כתבתי שהיא לא חביבה עליי במיוחד. המבטים שלה עקומים, היא צרת עין, ואת זה אפשר היה לראות מתחילת התוכנית. כשדיברה על חוסר הביטחון שלה, דווקא יצא ממנה משהו יפה, לדעתי, אבל בסך הכול, ממש לא לטעמי.

למעלה