ערב טוב

goodpink

New member
סליחה למה שיתנו לדניאל משהו שהיא לא נתנה לבנו

לבנות שום צאנס עם איתן זו הטכנטיקה של סקס ולדאוג שהוא לא יהיה פנוי ריגשית למישהי אחרת. מניפולטיבית בולדוזרית. וענבר לא רואה את ציר הרוע אבל עדיין זה לא משנה טקכטית זו ההחלטה הנכונה אינטמיות עם קרן לא תוסיף ולא תגרע משאר הבנות. דניאל תחשוף את עצמה. ולגבי ענת ואיילת כן זה מעצבן שהן נותנות לענבר להשפיע עלה במיוחד ענת שקוראת אנשים מעולה ויודעת טוב מאוד מי זו אתי אבל בנתיים היא לא חזקה מספיק וענבר מסרבת לשמוע וגם קיבלה חיזוק שהיא חביבת הקהל... בתקווה שענת תצליח לפקח את ענבר אבל בנוגע להחלטה זו החלטה נכונה

sivan1237

New member
אני מסכימה איתך שדניאל תפסה בעלות מהר מאוד

אבל ואבל גדול..הוא רוצה אותה..ויכלו להתחשב בזה ולעזוב את הקנאה בצד. הם גורמים לפעולה הפכוה כי זה רק יקרב ביניהם עוד יותר "אהבה כנגד כל הסיכויים" סטייל

goodpink

New member
עם מי איתן יהיה לא משנה. בכל מקרה דניאל לא LI

LIKEABLE כך שהיא לא תוביל אותו למיליון. דניאל עלוקה לא נותנת אוויר לנשימה והיא חשפה את הטכנטיקה שלה בבירור וזו טכניקה מחושבת לא משנה אם מעורבים רגשות עכשיו למרות שזו לא התאהבות כמו שהיא אומרת כן שהיא עשתה את הסבב שיחות שלה עם נירו גב וכו שנירו אמר לה שהיא מאוהבת היא אמרה לו שהיא לא מאוהבת אלא מרגישה ואחרי זה היתה השיחה עם ענת בלילה פתאום לה היא אמרה שהיא מאוהבת דניאל יכולה לזכות באיתן למי אכפת מה שחשוב זה הבחורה שתזכה במיליון ולה לא מגיע. אין כאן אהבה נגד הסיכויים בגלל שדניאל עלוקה לא נותנת אוויר לנשימה ורואים את זה נשים אחרים לא אוהבים עלוקות שמנצלותומגיעות לגבר דרך המיטה.

sivan1237

New member
היא מזכירה לי את איילה רשף

בהתנהלות.. בעלוקתיות.. בהתנשאות.. בלדחוף מילים גבוהות אווט אוף דה בלו.. בכאילו התאהבתי ומגיע לי הכל.. אבל.. אלוהים יודע למה הוא רוצה אותה.. וזו סיבה מספיק טובה בשביל לתת לו איתה לילה בוילה..

שריוקי

New member
לא נראה לי שאורטל הצביעה,היא גם היתה מועמדת

אני כועסת על עצמי...איך התאהבתי בעינבר חחח..אני מרגישה שעבדה עלי.....בצחוק כמובן,מאודדד מאכזבת מהבחורה הזו.

למעלה