ערב טוב

קשקשה9

New member
ועוד היא מברברת אחותי ואחותי עלה לה השתן

לראש מהצבעות הקהל

Rach31

New member
ענבר לוקה בתסמונת הילדה הדחויה...

כל הבחורות האלה שהן היו דחויות חברתית כנערות, נהיה להן דיבור קטן סימבולי למי שהן וכשיש מישהו שכבר "מפליץ" לכיוונן הן נופלות לרגליו ומתמסרות לו (גם לגברים וגם לנשים) ולכן ענבר כ"כ ששה לחבור לציר הרשע שמחבק אותה לחיקו.. גם אם הבלוטה היה מביע עניין בענבר היא הייתה משתטחת לרגליו. בגלל זה יש לה מצב שבו היא מנוצלת כרונית ע"י גברים (העידה על זה בסרט הפתיחה בעצמה שיש לה מלא קשרים מזדמנים בהם היא רוצה יותר מהצד השני). בקיצור בחורה שהייתה צריכה ללכת ל"בטיפול" ולא ל"הדור הבא".

זו התנהגות מובנת באיזשהו מקום

אבל מצופה מילדה בתיכון, או יותר צעירה. לא מבחורה בשנות ה20 כמעט 30 שלה. זה פתאטי.

קשקשה9

New member
וזו גם הסיבה שהיא מדברת על ההספק המיני

לה בכזו פתיחות וגאווה

easternstar

New member
ממש התעללות נפשית

כל אדם מבין מה קורה שם ומה היחסים שהיו, ואם הם בחרו לעצום עיניים (כרגיל בכל מקרי ההתעללות שם) הצנון בא בפעם הראשונה ודיבר. ענבר וחברותיה התנהגו כאחרונות הכלבות. עכשיו ענבר מטיפה שצריך "להפתח" אליה..גועל..

easternstar

New member
אני עדיין מחכה לראות מי הצביע אבל לפי החשבון

שלי ענבר גררה את חברותיה להצבעה שהיא רצתה. אני פחות מאשים אותן והן חביבות עלי..אני מאשים את ענבר כי היא המנהיגה שלהן.

לפי מה שכתוב למעלה

רק ליז, יוני ואורן הצביעו לדניאל ): מסכימה איתך שענבר יודעת להשפיע ויותר משחקת לעומת ענת ואיילת שחביבות. אם קרן/ענבר היו יותר חכמות, אז קרן היתה מנצחת לפחות בפער יותר קטן כדי שזה לא יהיה כזה בולט ודניאל פשוט תצא קורבן.

boie

New member
ציר הרשע לא מפסיק להפתיע

והכל התחיל עם ההתמוטטות של אתי

רינתי77

Active member
חוסר עמוד שדרה לא שמור רק לבנים

רבות מן הבנות בבית הן רכיכות ממש כמו הבנים. ענבר המתרפסת. שהיא כל כך אסירת תודה שה"פופולאריות" זורקות לה פירורי יחס. ליז, שהיא במצב עוד יותר קשה כי היא הייתה מבודדת ועכשיו, כשענבר וחברותיה נדבקו לשלישיה, איזו ברירה יש לה? איילת לא רוצה להגיע למצבה של ליז ושומעת בקולה של חברתה הטובה ענבר ומצטרפת לחגיגה. ובאשר לענת, כנראה שהיא עושה חשבון מהיר ומגיעה למסקנה שלא תוכל לשרוד ללא תמיכה ונאלצת ליישר קו עם ענבר ואיילת. מאכזב, כי יכלה לחבור לדניאל, אבל היא לא הימרה על הסוס הזה בזמן. ולהלן התוצאות...

sivan1237

New member
הקול של ענבר ממש ממש מעצבן

היא מדברת מהאף בלי הברות. ותמיד שואלת שאלות מעצבנות ומביכה את מי שמולה. (גב למשל ועכשיו החקירה שעשתה לקיסוס) רואים שעלה לה גם הבטחון. כנראה שכשמתעלמים מהניחום אבלים שהיא כ"כ אלופה בו (גם עכשיו) מגלים דמות טרחנית שלא פחות מזויפת מאתי וקרן.

sivan1237

New member
כי היא עשתה עבודה טובה בלהסתיר את זה

היא לא נראת הביצ'ית האולטימטיבית כמו קרן וליהי. והיא תמיד "הייתה שם" בשביל הבנות. זה יצר אמפטיה..

easternstar

New member
ממש. למרות ההתנחמדויות היא מרוכזת רק בעצמה

וכל הדיבורים היפים הם רק מסיכה..

andy181

New member
סיוון למה ירד לך מענבר?

מבחינתי היא אפשהו באמצע..היא בנאדם די טוב אבל משחקת שם קצת משחק.

sivan1237

New member
כי היא פתאום ניראת לי מאוד מזויפת

אומרת לבנות מה שהן רוצות וצריכות לשמוע אבל בעצם דואגת רק לעצמה. גם עכשיו שאורטל בכתה. היא נתנה לה תחושה שהיא חברה שלה ושהיא לא לבד. אבל בעצם היא שונאת אותה. היא מנצלת את הילדות הקטנות האלה ומוכרת להם את הדמות הלא מאיימת שלה וככה בעצם מקבלת את האמון שלהם. (עכשיו למשל היא מסדרת עם קרן את התיק (?!) עוד דקה היא תלך להכין לדניאל חביתה וסלט?

andy181

New member
צודקת יש בזה משהו...

נראה לי כל מי שאהב אותה עובר עכשיו לענת. אני נשארת עם דני.

למעלה