פורומים חדשים בתפוז אנשים

or karady

New member
חח אני נדבקתי לשיר הזה שהם מתוודים בו..

NO NO NOOOOO NO NO NO טוב שכחתי את כל השיר!!

m i c k e y 15

New member
וואי ראיתי אתמול את הסרט!!!

סרט ממש ממש חמוד! אני די שונאת את ונסה למרות שיש לי שירים שלה שהם יפים...כולה 4 שירים יש לי שלה ולזאק יש ממש קול יפה
אני לא מאמינה שהם זוג....אוףף
הכל בגלל הסרט XDD

Sivan McFLY

New member
../images/Emo207.gif when youre gone-פרק 2!

טוב אז התפרסם פרק 2 של וון יור גון [WYG], שלמי שלא מוכר לה.. הפיק שלי באנגלית. מי שמעוניינת לקרוא הנה הקישור: http://www.freewebs.com/readmymindfiction/ Fiction-->long stories-->unfhinished stiroes--> when youre gone וכדי להגיב [פליזז תהיו חמודות ותגיבו *מגהפאפיפייס*]: בתפריט הימני של האתר מתחת ל- navigation זה: [CBOX [comment box וגם פירסמתי בעוד אתר.. כן.. עוד אחד! והנה הוא: http://mcfly-central.com/ אם גם שם באלכם להגיב לכו ל: fan fictions-->interactive--> when youre gone זה יפתח לכם עמוד קטן מיוחד לפיק ושם למעלה יש את התגובות ואפשרות להוספת תגובה בעצמכם! אז זהו.. מקווה שתאהבו את ההמשך וחכו לעוד =]

lilosh1212

New member
וואיי פול זמן לא התחברתי למסןןן...

ואני רוצה שתשלחי לי את הפרק הבא.... אני לאהוב את הפיק שלך
...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifראיתן הייסקול מיוזיקל?../images/Emo99.gif

איזה סרט כיפי והשירים שלו כלכך יפים
!!!!11 זאק
%@#$^%@$^&@

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif|מסמיקה|33>

נו מה אני יעשה?חתיכים מוציאים ממני פקאצתיות שלא ידעתי שקיימתXD

כן..

וכמה שזאק אפרון חתיך הוא נראה שם כ"כ הומו! בעיקר בסוף! זה היה סבל לא נורמלי לראות את זה! רציתי לבכות!
ד"א, הסתפרתי (:)

just chenis

New member
לגמרי.. כל הסרט בהיתי בו ולא הבנתי מה נסגר

הוא התנהג כמו איזה פייג קטן.. והסרט נורא נורא קיצ'י.. אבל נחמד.. ונכון הוא חתיך
תתחדשי =]

Yu vi

New member
גמני לא ><"../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif

אבל אני ממש ממש ממש רוצההההה לראות אותוווווו

m i c k e y 15

New member
../images/Emo207.gifחזרתי../images/Emo9.gif אם מישו זוכר XDD

נמנמ למי שלא יודעת אני הייתי בווליום כנרת 2007-כוכב נולד
..כמו עוד נדמה לי 2 בנות שהיו פה...רק עליהן אני יודעת
והיה ממש ממש כיף..וגם ממש ממש מגעיל XDDD תשמעו:[זה ארוך וחפירה.אני מזהירה..מלכה
מי שקוראת XD]: יצאנו מהבית שלי אני וחברות להסעה שכמה מהשכבה שלי אירגנו עם עוד כל מיני ילדים מכל מיני מקומות..[חתיכיםםםםם
] זה היה בשעה 12 שיצאנו..הגענו לשם והיה מפוצץ
לא היה מקום לאוהלים ולא כלוםם XD איזה שעתיים היינו בחוץ וניסנו להשיג את הצמידים האלה שנותנים בכניסה למתחם..כדי שידעו שיש כרטיס..אז הבאנ ואז שניים מאיתנו נכנסו לתוך המתחם לראות אם שם יש מקום לאוהלים אבל ממש אין..כי היה שם מפוצץ גם אז יצא שמצאנו מקום קרוב קרוב לחוף מאחוריי הבמה המרכזית חהחה של כוכב נולד..ושאר ההופעות קיצר נכנסנו לכנרתת כי היה ממש חם..ואח"כ להתקלח והגמר...לא ראיתי את כל הגמר כי הלכנו למסיבה היה "דיסקו" כזה הרבה שיראים שהיו בגאלה שם..למי שמכיר ת'גאלה XD זה מועדון. ובאנו רק כדי לראות את התוצאות. עכשיו לפני התוצאות, מהזה התרגשתי..אמרתי כזה "לא מרינה לא מרינה, לא שלומי לא שלומי!!" כל אלה שהיו איתנו הבנים וזה הם כזה "אם מרינה זוכה אני שורף את הבמה יחד איתה XD" כאלה דברים.. וברגעים האחרונים שהוא עמד להגיד תנמצח..הלב שלי מה זה דפק מהר! XDD ממש התרגשתי..וכשהוא אמר בועזזזז מ עודהההההה אני כולי קופצתתתתתת מאושרתתת הרגשתי הקלה!...כולם מסביבי התחבקו וזה XD תשמעו מגיע לו..לילד יש קול של מלאך והשירים שהוא שר שמה..אחח מעולה מעולה
קיצר..יום חמישי בילנו את כל הבוקר ועד איזה 4 או 5 בלונה גל שעלה 10 שקלים חדשים
והיה ממש כיףף..פגשתי שוב בנים שהיו איתנו באוטובוס כפרה עליהם..והיינו עם בנים שהצטרפו למעגל של האוהלים שלנו XD הם ממש חמודים ולא הספקנו לומר להם שלום היום חח קיצר עשיתי מגלשה כזאת שיושבים על מין מגש כזה החלקה XDD לא יודעת איך לקרוא לזה..וזה כאילו המגלשה בקו ישר ואח"כ מתעקלת..זה היה ממש מפחידדדדד..הלב שלי כמעט נפללל XD בכל מיק[מיק
] XD סיימנו בלונה גל ועברנו לכינרת ששם פגשנו אני ועוד 2 חברות בחורים שהצבא לפניהם ודיברו איתם על כל מיני דברים..הגלים היו ממש חזקים ..ארר שנאתי את זה חח זה כאילו מישו מרביץ בך מאחורה חח בערב היו הופעות ממש יפות..הכי נהנתי ב-הראל מויאל,היהודים שהכי השקיעו בהופעה שלהם!, שרית חדד היה יפה שייגעצ ששמעתי מהאוהל ובית הבובות אחרי כל ההופעות ובזמן שהיו הופעות אני וחברה שלי נשכבנו על איזה שמיכה של מישו שם ופתאום מישו בא אליי ונישק אותי XDD והלך..חוצפן..הוא היה חתיך אבל אז אני סולחת לו
[תאמת תמיד רציתי שיהיה משו כזה כמו בסרטים שפתאום בא מישו ומנשק אותך בהפתעה סתם ככה XDD] קיצר ההופעות הם כאילו עד איזה 7 בבוקר...אז הייתי ערה איזה יומיים שלמים בלי לישון XD וגם לא אכלתי כמעט..אז עכשיו לפני 10 דקות סיימתי לבלוס אורז ועוף בתנור
ואין יל תמונות כי פחדתי שיגנבו לי שם..כי למען האמת גנבו לחברה שלי בבוקר פלאפון..אז..מסוכן.. קיצרררררר היה ממש כיף
ויותר מדי חם XD

למעלה