פורומים חדשים בתפוז אנשים

shakedy69

New member
זה ניגמר הרגע וטום לא היה!חח

חחחחח הם בסך הכל שרו 2 שירים... טום לא הופיע כי הוא בארה"ב והוא ניתקע בשדה תעופה ולא הספיק להגיע להופעה אז דני שר את הכל לבד, הוא שר את השיר החדש לבד וואוווווווו זה נישמע יותר טוב חחח הם שרו את AAY ודאגי שר את החלק של טום איזה מתוקקקקקקק...הם היו מצחיקים כרגיל...והתנצלו על זה שטום לא נמצא והם לא זכרו מתי מתחילים הסיבוב הופעות שלהם בקיצר היה נחמד ובטח עוד מעט יהיו סירטונים

kelly7i

New member
ולא אמרתם שהשיר החדש יצא לרדיו ב-25.9

ביומולדתי? ככה שיוכלו להקדישו לי.

MoVe AlOnG

New member
|נצל"ש|

היי אם מישהי חשבה לעצמה "הממ...מעניין לאן צ'ן נעלמה..." אז אני כאן!!!!! חלקית. קיצר אני אעלם קצת בזמן האחרון כי מתארחת אצלי גרמניה. משלחת חילופי תלמידים וכאלה... היא ממש סבבה,ואני גם התארחתי אצלה שנה שעברה אז זה ממש מאגניב. והיום אני הולכת להשמיע לה את מקפליי ^^ מקווה שהיא תאהב. וזה הכל. אז סתם שתדעו לאן נעלמתי.

DoLi it is Me

New member
../images/Emo207.gif חזרתי חזרתי חזרתיי!!!!D:

היה סופרררר כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם מלאאאא סימני קריאה !!!!!!!!!!!!!!!!!! ובכלל לא היו שום בעיות
היסתדרתי מעו-לה! אני לא יודעת אם אתן כ"F רוצולת שאני אחפור אני רק יגיד שהייתי בחוף דור וכל היום בערך היינו בים היה לנו בית ממש על הים וזה היה הכייי כיףף בעולם הרבה יותר שווה ממלון עם בריכה יאק! אין על הים
וגם היתשזפתי והתחילו איתי
[אפילו בתחנת דלק O.O] בקיצור היה כיף D: וואו כמה מלא אני צריכה להשלים O.O

למעלה