פורומים חדשים בתפוז אנשים

rox love BSM

New member
מיקי יש לי סירטון בשבילך...

אז מה אני צריכה לעשות??? ושמחה שנהנית

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקראתי../images/Emo9.gif שמחה שנהנית בובה3>

בועז כפרעליו איך שמחתייייי

LironPoynter

New member
מגניבD:

ואני יודעת על מה את מדברת בלונה גל, עשיתי את זה כשהייתי שם בכיתה ה' וזה כזה כיף
בכל אופן מגניב לך, אני גם רציתי ווליום;[

Lex 1

New member
חחחח אני מלכה! ../images/Emo69.gif לא. ../images/Emo11.gif. גמני הייתי..../images/Emo9.gif

אני היחידה שישנתי שם והצלחתי לטחון? חחח כאילו לא לגמרי לטחון ביומיום זה יותר ממה שאכלתי שם..
איך החזקת מעמד בלי לישון?
הפסדתי את סוף ההופעות של יום חמישי בגלל שהייתי מתה מעייפות, עפתי לשק"ש אחרי נינט הקופה. ולא הלכנו ללונה גל, אבל נכון יום חמישי בצהריים היה שעמוםן מטורף?? חחח אין לי מושג איך העברנו את היום עם החום המטורף שהיה, חשבתי שאני הולכת למות. וכל הזמן הסתכלתי מסביבי לראות בנות מוכרות מהפורום ולפי מה שהבנתי המעגל אוהלים שלכם היה קרוב למעגל שלנו!
אבל כנראה שאני לא מספיק מעניינת כי גם לא ידעת שאני שם בכלל...
וגם לי בקושי יש תמונות למרות שהבאתי את המצלמה אבל היא החליטה לעשות עליי פוזות
. *ונה. אוקיי TMI וכאלה.. וגם חפירה מטורפת.. חחחח לסיכום, היה טוב וטוב שהיה. >< ועשיתי סרטון של אביב מטפס על העמוד [
] אם זה מעניין..

m i c k e y 15

New member
XDD

אביב גפן המטורף הזהה אנחנו היינו ליד שלט כזה שכתוב "הרחצה אסורה" משו כזה.. ממש מאוחריי הבמה..איפה שיש תקגדר המפרידה.. והיה ממש ממש חם....כמעט התעלפתי פעם אחת XD..

Lex 1

New member
חחח לכל מקום שהלכתי היה את השלט הזה ><"

ומי לא רחץ שם..? חחחח היו שם אנשים שעשו מקלחת.
. הרגשתי את החום מחלחל ראיתי כבר את עצמי על האלונקה, בסוף זה לא קרה ואנשים רק צרחו עליי שאני עשוה פוזות כדי לנצל אותם שיביאו לי מים... חחחח איכשהו נרדמתי והזמן עבר בערך עד הערב, היה חביב..
וחבל שלא יצא לנו להיפגש, היית קרובה אלינו, אנחנו היינו מעלכם באוהלים שהיו כזה לפני השביל שמוביל לשירותים ><" אולי היית מצליחה להעביר לי את הזמן... חבל
.

m i c k e y 15

New member
אהה וואי באמת חבל....

מלא פעמים עברתי שם חח חבל.. וכן היה חום ממש קשה חח מלא אנשים נתנו לי מים כי ממש נראתי כאילו עוד שניה אני מתעלפת... וזה נורא מצחיק כאילו ראיתי אנשים בכנרת חופפים וזה XDD פעם אחת אפילו ביקשתי ממישהי תשמפו..גם רציתי חחח אבל הגלים..הרגו אותי! חח הם היו ממש חזקים XD כי תמיד נשארתי ככה בהתחלה.. נכון בכינרת זה כזה את רחוק מהחוף אבל עדיין המים מגיעים לך עד לברכיים..מעצבן XD

Lex 1

New member
חחחח XD כן... אין שם מים... ><

גלים? הרגשתי שאני שוחה בגיגית, המים כ"כ לא זזו שעשיתי גלים עם עצמי.
. לא יצא לנו לדבר בכלל, פדחה אם הייתי פוגשת אותך
גם נראיתי זוועה, המצב שם לא איפשר להיראות נורמלי כמו שאני בדר"כ
אבל הקטע שהיה באמת הכי טוב [חוץ מההופעה עצמה של אביב כמובן
] זה היו ההשפרצות מים בהופעות
חחח רעיון מעולה.. אני כזה צורחת: "עוד לפה בקשה, עוד לפההה!".

Lex 1

New member
הייתי בצהריים ><" ברגעי השעמום המטורפים שהלכו

שם... ונקרעתי עם עצמי כשקראתי חוף דוגית, הזכיר לי את דאג >< ואני כזה: "חה חה! דוגית.." וחברות שלי: "סו..?"
. אוקיי סיימתי, טיים טו גו טו סליפ.

rox love BSM

New member
../images/Emo207.gifמישהי יכולה לשלוח לי קישור של המייספיס

של girls of mcfly??

למעלה