פורומים חדשים בתפוז אנשים

McFly rullz

New member
האמ....נממ...לא יודעת!><"

לא נראה לי... הם עצמם לא חושבת שהם עושים את זה....

Dirty wings2

New member
מקפליי לא ממוסחרים../images/Emo31.gif

אכן יש להם עטים\חולצות ועוד דברים,אבל לא בהגזמה. המוזיקה שלהם ממש לא ממסוחרת,הם עושים מוזיקה נהדרת,הם משנים כל פעם סיגנון מוזיקה,הם ממש לא ממסוחרים,וכמה זמן מקפליי בתעשיית המוזיקה? 4 שנים. לעומת זאת,אני רוצה לתת דוגמא ללהקה מאוד ממוסחרת,שזה כבר דוחה. טוקיו הוטל. התחילו לדבר עליהם כבר מתחילת החופש הגדול פה בארץ,זה הפך להיסטריה נוראית. פרסומות,חולצות,אלפי כתבות בעיתון,זה כבר הפך להיות דוחה. בכל חור אני רואה את הלהקה הזאת,הורדתי מס' שירים שלהם והזדעזעתי,לא הבנתי אפילו על מה הרעש הגדול,להקה וזהו כיאלו מה הקטע? אם מקפליי היו ממוסחרים,כל הארץ היה חורש עליהם,מדבר עליהם,אבל מקפליי הם ממש לא כאלה,מקפליי עושים מוזיקה בדרך שלהם,אין ספק שכל להקה צריכה פרסום מסויים בכדי שיכירו בה,אבל מקפליי לא עושה זאת בהגזמה,הם פשוט להקה מאוד מפורסמת בשל ההופעות שהיא עושה בכל רחבי אנגליה ואירופה,וגם ההשתפות שלהם בסרט JML(ג'אסט מיי לאק) הפכה אותם למאוד מוכרת. אני אישית לא אוהבת להקות עם יותר מידי מיסחור,מיסחור יכול להיות בכל להקה,כי היא חייבת לקבל איזשהו פירסום,אבל להקה שעושה את המוזיקה שלה בשקט ומצליחה בגדול. שימו לב שהלהקה מצליחה מאוד היום,והיא ממש לא אופנה שחולפת,כמו טוקיו הוטל שבטוח תהיה אופנה חולפת,כמו כל ההיסטריות שהיו לנו בארץ לגבי זמרים,זמרות ולהקות. אני לא אומרת זאת בגלל שאני מעריצה אותם,זו פשוט הדיעה שלי,ואני אוהבת מוזיקה איכותית וטובה,ולא משהו ממוסחר ודוחה שיעבור לכולם תוך שניה.

butbut

New member
טנקס קורל[זה קורל נכון?או שאני מפדחת את עצמי

כמו תמידXDD]...חחח:] אממ אני גם חושבת כמו שטוקיו הוטל הם להקה שתחלוף עוד שנייה. אני אישית אהבתי אותם פעם,הרבה לפני שהכירו אותם בארץ!![עוד בזבמן שלביל היה שיער ממש קצר ופוני]. ונכון להיום-אני שונאת אותם!!!!לא סובלת אותם!! הם ממוסחרים רצח יותר מכול דדבר אחר שאני כמירה. הם כבר יותר ג'ימיק מאשר להקה!! סורי לכול מעריצות טוקיו הוטל כאן-אל תקחו אישית-זוהי דעתי^^

Dirty wings2

New member
אכן זה קורל ../images/Emo11.gif../images/Emo9.gif

מסכימה איתך לגמרי עם מה שאמרת גם בתגובה

butbut

New member
אוו יאא או יאא!ידעתי שזה השם שלך..

XDD חח סתם,ת'אמת לוקח לי הרבה זמן לזכור שמות,או כול דבר אחר..-אז אם זכרתי אותך זה מיוחד:]>< וטנקס גמני-איתך.

Dirty wings2

New member
יאי זכרת אותי !../images/Emo3.gif

ס'כבוד
האמת שלי לוקח שניות לזכור שמות של בני אדם

m o r 1 0 2

New member
וואי,קורלי את כ"כ צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

הוצאת לי ת'מילים מהפה
אפילו אי-אפשר להשוות את מקפליי לטוקיו הוטל,אין טעם! כי אנחנו יודעות שמקפליי מתעלים על טוקיו! לדעתי מקפליי לא ממסוחרים,אז הם הוציאו עטים,חולצות מחזיק לפלא סו וואט?...XD לטוקיו הוטל יש מילארד דברים,הם ממוסחרים ברמות!!

butbut

New member
../images/Emo45.gifמחזקת-טוקיו הוטל ממוסחרים ברמות.

זה מה שאני אומרת כמעט בכול הודעה שלישית..זה פשוט שקוף!.

m o r 1 0 2

New member
שקוף מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

וכמו שאומרים: "שקוף ברמות" XD

m i c k e y 15

New member
מצידי גם אם להקה

ממוסחרת אני אשמע אותה אם אני אוהבת אותה בלי קשר לכמה מוסחרת היא או לא.. לי אישית זה ממש לא משנה.. אם המוזיקה טובה ומדברת אליי לא אכפת לי..

m i c k e y 15

New member
ולהוסיף משו

אם מישהי אומרת שהיא לא שומעת כבר להקה כך וכך מהסיבה שהם הפכו להיות ממש ממוסחרים זה ממש בולשיט! כי אם היא הייתה מעריצה ובאמת אהבה אותם אין סיבה להפסיק בגלל המיסחור זאת לא מעריצה. ..למי אכפת מזה כל מה שחשוב זאת המוזיקה עצמה..האלבומים והסינגלים, ההופעות..ולא המוצרים והחלוצות והעטים או וואטאוור כי אין לי שום חולצות וגם אין לי ממש עניין בחולצות..אפכת לי מהמוזיקה.

Dirty wings2

New member
לא דיברתי לגמרי על המוזקיה שלהם.

אני אישית לא אוהבת את המוזיקה שלהם,דיברתי על המיסחור שלהם. על כל מה שעשו סביבם,זה קצת דוחה לא? הטעם של המוזיקה זה טעם אישי בלבד-אם מישהי תבחר לשמוע אותם בבקשה שיהיה לה בכיף,אני לא באה לשפוט אותה,אבל המיסחור הוא נוראי,זה דוחה.

purple floyd

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

סיכמת את מה שאני חושבת פי 100 יותר טוב ממני D: פיכס טוקיו הוטל.

קרנולה

New member
קודם כל

כל להקה לא מחרתית שמצליחה לעשות כסף טוב, ממסוחרת. שייכנס לכם לראש. זה לא בהכרח משהו רע יש להתמסחר כמו גרין דיי (שפעם היו עושים יופי של מוסיקה ואז הוציאו את AI שבעיקרון יש שם אחלה חומר אבל אם שמתם (למררות שלדעתי אני צריכה לכתוב בלשון נקבה), כל השירים שהם הוציאו כסינגלים היו להיטים. למה? כי הם נכתבו והולחנו במטרה להיות קאצ'י, פשוט ומותאמים כמו בול על מעטפה לתחנות רדיו, ולכל תחנות הרדיו. מקפליי לא הולכים ומשנים את איכויות השירים שלהם במטרה להרוויוח עוד מעריצים, מההתחלה ועד עכשיו הם על אותו סגנון שלהם, לא שאמור להשתמע שהם משעממים, לא; הם נפלאים. אז כן נו הם השתתפו בסרט למרות שאין להם מטרות להיות שחקנים, a band's gotta do what a band's gotta do אבל לפחות זה לא בא על חשבון המוסיקה שלהם. כן, לא נראה את נירוונה הולכת ומופיעה באיזה סרט, במיוחד בגלל שהם קצת מתים,במיוחד הסולן ההוא, משמו? קוביין? (אני צוחקת) אבל הם לא האישיו כאן. בעיקרון מקפליי לא התמסחרו, לא יותר מכל קבוצה מוסיקאלית אחרת בעולם שרוצה שיכירו אותה. MCR התמסחרו בגדול, אגב, במיוחד לאחרונה, אבל גם במה שנדמה להמון תחילת הדרך שלהם. בדיסק שלהם שנקרא three cheers for sweet revenge שהוא ממש אבל ממש לא הראשון, אלא השני, אם הייתן שומעות את הראשון (ומי ששמעה תסכים איתי) יש הבדל אנורמאטיבי בין האיכויות, הסגנון וכמות הצעקות. דגש על עניין הצעקות. בדיסק הראשון שאין לי שמץ של מושג מה שמו (רק שמעתי ממנו שירים ואני אוהבת את וומפיירז וויל נוט קיל/ הרט יו) הם להקת אנדרגראונד לתפארת. אף אחד לא יודע מי הם, חוץ מאנשים שבאמת מתעניינים בסוג המוסיקה ומחפשים בנרות, כמו שעושים עם להקות שכאלו, אין שם שירים שיכולים להיכנס לתחנות רדיו קונבנציונאליות (ואני לא מדברת על תחנות ישראליות, כי מTCFSR לא שמעתם אף לא שיר אחד ברדיו פה בישראל, שמקומם אותי לחלוטין, אבל לא נורא). השירים ממש אבל ממש סקרימו, כמו כל הבולט פור מיי וולנטיין שחלקכן אוהבות לדעתי. וסבבה (את בולט אנלא מי יודע מה אוהבת, אבל הם בסדר, ליד FFTL). ולגבי הראשון של מכר, אני בטוחה שאם אתן לו הזדמנות שנייה עכשיו, למשל, בתקופה הזו, אני יכולה גם לקנות אותו מחר. מה שכן אחרי ההתמסחרות מהאלבום הראשון לשני המכה של הבלאק פארייד כמעט מוטטה אותי ואני בטוחה שעוד קהל ענק של מעריצים שרופים. כאילו, מה לעזאזל נכנס בכם?! איי דונט לאב יו זה פשוט שיר הכלאתי של הבקסטריט בויז פוגשים את לוסט פרופטס החדשים (אגב, עוד התמסחרות, כן?). WTF?! אנשים, תתעוררו, נזכרתם לקחת את הפרוזאק? תזרקו לפח, אני לא רוצה את המוסיקה הזאת, אני רוצה את כמיקל של פעם. אם ארצה לשמוע התבכיינות מטומטמת יש לי את דשבורד קונפשנל, תודה רבה. אותו דבר זה גם אוונסנס. אנלא אכנס לזה כי אין לי כוח (ובמיוחד בגלל שאף פעם לא מתי עליהם, הייתה תקופה שאהבתי את פאלן, אבל זהו, תמה ועברה לה. יש להם שירים טובים ופה אסכם את העניין) בקיצור ולעניין אחרי החפירה המעמיקה שאף אחת מכן לא קראה, לדעתי (אם היא שלווה בנפשה ויש לה חיים), מקפליי לא ממוסחרים יותר מכל הרכב אחר. הם נאמנים לעצמם, וזהו. ואם כבר, אני חייבת לומר שממש מרגיז אותי כל קהל המעריצות החמודות שפתאום מתות עליהם כי הם הופיעו בסרט עם לינדזי לוהאן, אווו. איפה הייתן כשייצא ROOM ON THE THIRD FLOOR? הא?! איפה הייתן כשג'יימס בנה אותם והם צילמו קטעי ווידאו מצחיקים יחד? הא?! איפה הייתם כשהם עשו קאברים עם באסטד ל'בילד מי אפ באטרקאפ'? למשל, או עשו את לולה? הא?! ועכשיו כשנרגעתי; זה בסדר, כל עוד השלמתן את החסר ותהיתן איפה לעזאזל מקפליי התחבאו ואיך של שמעתן עליהם כל הזמן הזה =) (בקאזה, לכל הרוחות! בMTV HITS!) (וחלילה מילה רעה על לינדזי עצמה, אלילת הטראש שלי - זה בכללי, אם להקה או זמר/ת מופיעים בסרט של איזה שחקן/ית אהוב/ה תורנים, מן הסתם שזה יטיס להם את הקריירה לשחקים ואת כמות הגרופיז אל סוף העולם ומעבר לו, ושוב, ושוב, בחזרה, ועוד פעם)

sweet shir

New member
אני לא שלווה בנפשי ובהחלט אין לי חיים - קראתי

הכל.
ואני מסכימה איתך ב-100%! בדיוק היה לי דיון עם חברה שלי איך זה שמכר זה האמ-אמא של המסחור. ביחד עם פוב, סימפל פלאן ועוד רבים וטובים. ^___^ ועכשיו דיכאת אותי עם מה שכתבת על איך שהם היו פעם. כי הם כבר לא ככה.

למעלה