פורומים חדשים בתפוז אנשים

קרנולה

New member
פול אאוט בוי

יש להם כמה שירים באמת טובים, אבל אני פשוט לא אוהבת אותם. לא יודעת, הם מרגיזים אותי. (למרות שחברי ההרכב די חמודים, לא גורם לי לאהוב את הלהקה כמו עם אחרות) טוב, סימפל פלאן זה סיפור אחר לגמרי. נתחיל בזה שהם מודעים לכך שהם ממסוחרים, זו להקה שברובה קמה בשביל שיהיה להם קהל מעריצים ענק, טינאייג'רס ( no you dunno what it's like to be me, wellcome to my life - im just a kid and life is a nightmare, im just a kid i know that it s not fair - hey dad look at me, think back and talk to me did i grow up according to plan? - כל אלו והיתר, פונים לקהל יעד אחד מרכזי; בני נוער. וזה לא רע, זו להקה לתקופת ביניים, זה חמוד, זה טוב כשעצבניים - אבל רק קצת, לא לבכי תמרורים או דיכאון עמוק, חוץ מפרפקט, וזה גם תלוי עד כמה יחסי האב ובת/ן שלך טובים או לא) גם פאניק זה מסחור, וואלה - אבל בדיסק הראשון (אני מרשה לעצמי לכתוב 'ראשון' כי הם כבר שוקדים, לא מספיק לדעתי, על השני; לעזאזל, קראת את המילים של השירים החדשים? מה זה הקיטשיות הזו? ראיין, אני לא יודעת אם שכחת או היית על כדורים בתקופת כתיבת FEEVER, אבל מה שזה לא יהיה, זה לא עובד יותר) הקונספט של האלבום היה נהדר, שמות השירים היו טובים כשלעצמם, (lying is the most fun a girl can have without taking her cloths off, but its better if you do), הליריקה הייתה נהדרת ובילד גאד היה אלוהי (משמעות כפולה, מישהי?), והאינסטרומנטאליות והכל היה ככ תיאטרלי ונהדר. והמסחור שלהם? לעזאזל עם זה, לא אכפת לי. מכר, זה באמת נורא. אני שמחה שסופסוף מצאתי עוד מישהי שחושבת שהפארייד לא מוצלח =|

OneStepCloser

New member
~זאת sweet shir~ ^^

חחחח אין לי בעיה עם להקות ממוסחרות, בכיף. אין להקה ~אחת~ מפורסמת שהיא לא ממוסחרת. כאילו, ממש מפורסמת. זאת העמדה שלי טחחח ממ בקשר לפארייד, אז כאילו במשך איזה חודש ממש חרשתי עליו, אבל אז נמאס לי ומאז אני לא יכולה להקשיב לו יותר. ;; עד לפניו בכלל לא ~ידעתי~ שיש להקה כזאתי, משמע, הם רצו להרוויח כסף -> התמסחרו. אולי בגלל זה הם עכשיו עשו הפסקה טחח ^^ הו, ואת פוב אני דווקא אוהבת... טחח מסקנה: אני אוהבת להקות ממוסחרות. טחחחחחח עצוב. XD

Yu vi

New member
אממ../images/Emo85.gif

לגביי MCR את צודקת בזה שיש הבדל בין הדיסקים שלהם הדיסק הראשון לא דומה בשיט לטרי צ'ירס.. ודה בלאק פרייד לא דומה לשני ובמיוחד לא לראשון אבל אני בכל זאת אוהבת אותם... את כל הדיסקים שלהם ונכון, הם כן התמסחרו אבל בימינו כמעט ואין דבר כזה להקה לא ממוסחרת פשוט יש להקות ממוסחרות יותר ויש פחות.. ולגביי מקפליי.. אני לא חושבת שהם התמסחרו ברמות מטורפוווווות כמו שכבר אמרתי מקודם, כמעט ואין כזה דבר להקה לא ממוסחרת אבל לדעתי מקפליי נשארו נאמנים לעצמם והם עושים מוזיקה שהם באמת אוהבים ואחת ההוכחות היא שMITO לא הצליח כמו האחרים [לי אישית זה לא ברור למה, לדעתי זה הדיסק הכי טוב שלהם><'] וזה לא השפיע עליהם או משו כזה ><

rox love BSM

New member
לא!

אני חושבת שזה בדיוק במינון הנכון. הם לא מגזימים את כתבות פירסומות או דברים כאלו אפילו בבריטניה הם מופיעים בטלויזיה או ברדיו רק שהם צריכים לקדם משהו.(סינגל או סיבוב הופעות). וחולצות לכל להקה יש,אפילו ללהקות מתחילות יש חולצות עם הלוגיים שלהם. וגם ללהקות אחרות כמו גריין דיי ובלינק שהם כבר הרבה שנים בשטח ועדיין יש להם הרבה מעריצים.

קרנולה

New member
הערונת קטנטונת ומאד פצפונת

תקני רק עיתון אחד (מגזין) רק אחד; של !SH (סמאש היטס), בופ או כל מגזין נוער וורוד-צהוב-כתום-טורקיז בריטי אחר שתמצאי. ואז תחזרי אלייץ לאחותי ולי יש בערך שבעה גליונות, חמישה עד שבעה, שזה בהחלט מספיק (כי הם ממחזרים את עצמם עם שינוי קל של תמונות ומלל שונה; אותם זמרים, שחקנים, סלבז-שמפורסמים-בגלל-הונם וכו') ב-SH! יש להם טור משלהם (כן, בנות רוצו לקנות. אני לא צוחקת, זה שווה את זה-בהנחה שזה עוד קיים). בכל גיליון וללא יוצא מן הכלל יש לפחות תמונה אחת של כל הלהקה או לפחות חבר אחד. שלל תמונות מכל סוג שרק תרצו, פפראצי, תמונות שצילמו את עצמם, מטקסים, מאחורי הקלעים וכל מיני. אני לא מתלוננת (ענבל, אחותי, קיבלה מחברה שלנו, שלה יותר, לא חשוב; היא קיבלה ממנה שקית עם טריליוניי פוסטרים של מקפליי, וגם תמונות - ועוד שלושה של גירלז אלאוד, שאני לקחתי לה- וכולם מאותם מגזינים בריטיים.) אז את יכולה לומר מה שאת רוצה, אבל "הם לא מגזימים את כתבות פירסומות או דברים כאלו אפילו בבריטניה הם מופיעים בטלויזיה או ברדיו רק שהם צריכים לקדם משהו.(סינגל או סיבוב הופעות)" לא תקף על המגיזינים. לא שזה רע, אני רק אומרת. פרסומות וכו', זה באמת נכון. עד כמה שידוע לי, כן? אני לא עוקבת אחרי הטלוויזיה הבריטית, אין לי גישה כל כך, אתן יודעות.

rox love BSM

New member
זה משהו אחר,זה העיתון שם תמונות שלהם

פפארצי ודברים כאלו,אני דיברתי על ראיונות.... ואני כן קונה עיתונים בריטים.

קרנולה

New member
זה כבר משהו אחר לגמרי

ובכל זאת, יש ראיונות קטנים פה ושם, הטור. וזה לא משהו רע, שוב.

Shir Girl XD

New member
לדעתי הם לא

יש כל מיני להקות שהם סוג של גימיק או שהם מנגנים סוג מסויים וקבוע של מוזיקה אבל מקפליי מנגנים כל מיני דברים כמו THNL לעומת JML או FCIHH שהם שונים אחד מהשני ועניין החולצות או שונה כי בכל מקום זה משהו אחר ונגיד הדיסק JML לא נראה לי עולה יותר מדיסק של להקה אחרת זה בערך אותו דבר

sweet shir

New member
ממ לא. לכל הלהקות יש את כל הדברים האלו

שמוכרים בהופעות. הם אולי הגזימו במחירים (בטירווווווווווווף).. אבל ממוסחרים, לדעתי, הם עדיין לא. ^_^

purple floyd

New member
וואי אני שונאת את המילה הזאת.

הם מפורסמים. זה אומר שהם ממסחורים? אסור להם להרוויח כסף מהכישרון שלהם? באמשלי זה דפוק. הם לא חייבים להיות להקת מחתרת קשוחה ואפלה >< וגם אם כן, למה זה משהו רע? מילא אם הם היו מקימם את הלהקה בגלל הכסף אבל זה בטח שלא. אז כל מי שאומר שכן וזה רע, יכול ללכת לאיזה צומת להזדי*ן
וואי הנושא הזה מעצבן אותי

butbut

New member
אני מזכירה לך שאני רק שאלתי..ולא חייבתי אף

אחד לענות על זה עם מסמרים ותמונות של בריטני ספירס.

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לגמרי מה שאני חושבת!!

כאילו, תנו לי להקה ש*באמת* הצליחה שלא התמסחרה? -__-" כאילו, ואם מקפליי התמסחרו, זה לא היה בזמן האחרון, זה היה לפני שנתיים ככה. ^___^"

למעלה